steigan.no motvekt mot storkapitalens presse

12
Innfelt: Geir Sundet
Geir Sundet

Av Geir Sundet.

Mot Dag/ steigan.no satser på en kraftig utvidelse av tilbudet, og til det trengs flere faste bidragsytere.

I en komplisert verden med stadig mer ensretta informasjon trenger vi sannhetssøkende, kritiske mediekanaler, uavhengige og fri for bindinger til makta. Mot Dag/ steigan.no er en slik.

Mens Schibsted nå eier nå nesten alt som er av presse på Sørlandet, og Wall Street eier rundt 30% av Schibsted, håper jeg at ungdom og pensjonister,  arbeidsfolk og bønder, intellektuelle, innvandrere og andre vil gi en hundrelapp eller flere i måneden til Mot Dag/ steigan.no.


Geir Sundet er også kjent under pseudnymet Steppeulven, som han brukte i Klassekampen i mange år og som han også har brukt på steigan.no. Les dem her.

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

 1. Alle som holder seg med et fritt kommentarfelt, er motvekter til ensretting- samme hvor det kommer fra.

 2. Jeg er enig i dette AnneBrit. Jeg leser ivrig på Steigan.no og synes nettstedet absolutt har livets rett - selv om jeg ikke er beheftet med kommunistiske sympatier.

  Jeg leser også en del på Resett.no som også er et bra nettsted. Så lurer jeg på: Hvorfor blir Resett.no utsatt for reklameboikott mens Steigan.no går fri? Er det folk som ikke er tilhengere av en fri presse som står bak dette?

 3. Avatar for runeulv runeulv says:

  Har Steigan noen gang hatt reklame som de kan boikotte?

  Jeg tror nok noe av forklaringen ligger der.

 4. Du har nok rett i det. De angriper Resett.no på det svakeste punktet. Men hvorfor angriper så mange resett,no? Har det noe med pressefrihet å gjøre?

 5. Avatar for runeulv runeulv says:

  Fordi venstresiden ikke mener at nazister skal ha ytringsfrihet til å spre hat, fordi det er skadelig for samfunnet.

  Da innvandring ikke har noen baksider for den hjemlige arbeiderklassen, så er det kun rasistisk propaganda som får folk til å bli rasister, og da rasismen (innvandringsmotstanden) er økende, så blir det veldig viktig å ta onde ved roten før hatviruset får spredd seg.

 6. Dette var et merkelig svar. Jeg kan ikke huske å ha sett noen nazister på Resett. Der er folk stort sett jødevennlige, i motsetning til her…

  Innvandring er et problem for arbeiderklassen. Innvandrere tar jobber for lavere betaling, selv om ikke det er lov, så skjer det.Det vet du! Så koster innvandrere ca 100.000 Kr. på skatteseddelen for hver arbeidende nordmann.

  Så er det også et viktig skille her. Rasister og innvandringsmotstandere er overhodet ikke det samme. Rasister liker ikke utlendinger. Antirasister liker ikke personer som ikke liker utlendinger. Dette paradigmet går bare ut på hat og har ingen løsning. innvandringsmotstandere - derimot - kommer med en politisk kritikk som går ut på at det ikke er bærekraftig for Norge, som nasjon, å ta imot for mange innvandrere. Denne kritikken er helt legitim og har ingenting med rasisme å gjøre.

  Håper det går opp et lys for deg nå.

 7. OK

  Men mitt spørsmål var egentlig:Hvorfor er det så mange - betalt av staten Norge på sin lønnsslipp, som ivrer for boikott av Resett.no, og som samtidig forsvarer det frie ord, demokrati og pressefrihet?

  Dette går jo ikke ihop - logisk sett. Hvorfor er det så få som reagerer på dette?

  Her på Steigan.no er det stor takhøyde, og det setter jeg megen pris på.

 8. Avatar for runeulv runeulv says:

  NPCer er virkelig, og du forstår ikke at andre ikke tenker logisk over ting? :wink:

  https://www.youtube.com/watch?v=_Lki2FlXX64

  På den mer seriøse siden, så virker det som at sosialister ikke vet hvorfor de mener som de gjør, annet enn enkle slagord. Jeg som snekker har ikke oversikt over hvorfor si fuktstandarder og ventilasjon er som de er, annet enn at jeg følger dem. Jeg vet også hva som kan skje hvis jeg ikke folger dem, så man bør være veldig sikker på hva man gjør om man gjør et unntak.

  Noe tilsvarende ser det ut til å være om man er sosialist, da man vet at hvis man bare hører på de som vet bedre(les presteskapet), så begår man ikke kjetteri. Tilsvarende er det også for presteskapet, da de også er ortodokse på felt de ikke forstår, for da sier de i hverfall ikke som kan være farlig for karriæren.

  Før presteskapet selv snur og sier at innvandringen koster vanvittig mye for den hjemlige arbeiderklassen, så kan ikke en sosialist en gang inrømme at arbeiderklassen blir “rasister”(innvandringsmotstandere) fordi innvandringen stort sett har vært en bakside for dem.

  Når “fremmedfrykten ovenfor de med anderledes hudfarge” øker, så skyldes dette at rasistene får spre løgnene sine om hvordan de virkelig utbyttede innvandrene har skylda for de problemene som de andre mindre utbyttede hjemlige arbeideraristokratiet opplever, når problemene EGENTLIG skyldes kapitalistisk utbytting av begge grupper.

  Det er ikke demokrati for mange sosialister om kapitalistene får sette ulike etniske grupper opp mot hverandre, så de kan fortsette med utbyttingen sin, da det frie ord, demokrati og pressefrihet er der for å sikre at kapitalistenene ikke får lov til å snikinnføre fascisme. Å være intolerant med fascister, er å være tolerant med de undertrykked, så alle virkemidler er i prinspippet lov å bruke for å stoppe de. Om dette ikke gir 100% mening, er som sagt ikke så viktig, da de vet at det sant på linje med fuktstandardene og ventilasjons-reglene jeg følger.

  Måten å få et slikt system hvor “ingen” forstår hvorfor man mener som man gjør, men alle vet at man tilhører fienden om man mener motsatt, er ikke å diskutere med dem, men å ha det mosomt på deres bekostning fordi den sosialistiske måten å bestemme sannhet på er direkte latterlig. Å snakke om at den er direkte farlig for samfunnet, hjelper ikke, da de gode vet at de gjør rett, når den onde klager.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

4 flere kommentarer

Deltakere