Syrisk spillefilm: «Decaying and Vanishing»

0
Fra filmen "Decaying and Vanishing"

Syriske filmskapere har naturlig nok et annet perspektiv på det Syria har opplevd de siste åtte årene enn det Hollywood promoterer. Hollywood representerer overgriperne og har på flere vis har belønnet terrorister, blant annet gjennom propagandafilmer for al Qaidas avdeling The White Helmets, til og med gitt en av filmene Oscar.

I denne filmen «Decaying and Vanishing» møter vi en rekke mennesker og deres liv under Daeshs terrorvelde (ISIL). Den tar oss med inn det syriske samfunnet der kristne og muslimer lever i harmoni sammen og hjelper hverandre i en ekstrem situasjon.

Filmen viser hvordan allianser må inngås for å redde liv. Den er spennende og det anbefales å koble seg på storskjerm med god lyd om du har mulighet. God filmkveld!

Manus: Diana Kamaleddin – Regi: Najdat Anzour
Anzour’s nyeste film Revolution Man ble vist på Mot Dag-konferansen 2019.

YouTube player

Kari Angelique Jaquesson

Forrige artikkelFrankrike vil likestille antisionisme med antisemittisme
Neste artikkelSolberg ber om meldeplikt til EU