Norske medier og Integrity Initiative – den talende tausheten

0
Skjermdump fra nettsidene til Integrity Initiative. De hevder at de skal forsvare demokratiet, men av dokumentene deres framgår det at de driver psykologisk krigføring.

Vi har i flere artikler vist at det britiske Institute of Statecraft og deres Integrity Initiative, som er finansiert av det britiske forsvarsdepartementet og den britiske hæren, driver psykologisk krigføring der også norske operatører i Den Norske Atlanterhavskomité er involvert. Saka er en kjempeskandale og i Storbritannia har den vært tatt opp i Underhuset av Labour fordi Institute of Statecraft driver en skitten løgnpropaganda mot Jeremy Corbyn.

Det eneste nyhetsmediet utover steigan.no som har tatt opp dette i Norge er ABC Nyheter, og de gjorde det grundig ved å intervjue noen av de involverte, som fikk sjansen til å si så mange usannheter og hvite løgner at det er reint fornøyelig.

At deres svar er usanne eller i beste fall villedende har vi dokumentert her:

Atlanterhavskomiteen er SVÆRT sparsomme med sannheten

Vi har også dokumentert at sjefen for Institute of Statecraft, Chris Donnelly, hevder at vi allerede er i krig. Vi skal læres opp til å godta at de sivile rettighetene suspenderes, at den demokratiske prosessen reduseres og at politikken styres ved dekret mer enn ved lovgivning. Og vi er allerede i den krigen ifølge Donnelly:

«Vi er i krig i dag i mange betydninger av ordet.» «Krig er forandring. Hvis krig er forandring, så er forandring krig.» «Vi står nå de facto overfor en krigssituasjon.»

Chris Donnelly har vært rådgiver for flere generalsekretærer i NATO og har jobbet lenge som etterretningsoffiser. Han er nå æresoberst i Specialist Group Military Intelligence (SGMI) i Storbritannia. Les mer om denne mannen her.

Denne saka handler både om hemmelige desinformasjonskampanjer styrt fra utlandet og rettet mot blant annet det norske folket. Det handler om militært styrte kampanjer for spre desinformasjon via massemediene og det handler om å hisse opp til krigshysteri via slike kampanjer. Det er nok å ta av. En skulle tro at de angivelige uavhengige og kritiske mediene i Norge ville kaste seg over en sånn sak. Men den gang ei.

Det råder en fullstendig taushet, Og den tausheten sier mer enn tusen ord. Institute of Statecraft og deres bakmenn har allerede oppnådd den serviliteten de er ute etter.

Og dette er en av mange grunner til at du og norsk offentlighet trenger steigan.no.


Forrige artikkelGoogle, Facebook og BlackRock skal ødelegge mer norsk natur med vindfarmer
Neste artikkelHvilken rolle spilte Institute for Statecraft i Skripal-saka?
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).