Norske medier og Integrity Initiative – den talende tausheten

7
Skjermdump fra nettsidene til Integrity Initiative. De hevder at de skal forsvare demokratiet, men av dokumentene deres framgår det at de driver psykologisk krigføring.

Vi har i flere artikler vist at det britiske Institute of Statecraft og deres Integrity Initiative, som er finansiert av det britiske forsvarsdepartementet og den britiske hæren, driver psykologisk krigføring der også norske operatører i Den Norske Atlanterhavskomité er involvert. Saka er en kjempeskandale og i Storbritannia har den vært tatt opp i Underhuset av Labour fordi Institute of Statecraft driver en skitten løgnpropaganda mot Jeremy Corbyn.

Det eneste nyhetsmediet utover steigan.no som har tatt opp dette i Norge er ABC Nyheter, og de gjorde det grundig ved å intervjue noen av de involverte, som fikk sjansen til å si så mange usannheter og hvite løgner at det er reint fornøyelig.

At deres svar er usanne eller i beste fall villedende har vi dokumentert her:

Atlanterhavskomiteen er SVÆRT sparsomme med sannheten

Vi har også dokumentert at sjefen for Institute of Statecraft, Chris Donnelly, hevder at vi allerede er i krig. Vi skal læres opp til å godta at de sivile rettighetene suspenderes, at den demokratiske prosessen reduseres og at politikken styres ved dekret mer enn ved lovgivning. Og vi er allerede i den krigen ifølge Donnelly:

«Vi er i krig i dag i mange betydninger av ordet.» «Krig er forandring. Hvis krig er forandring, så er forandring krig.» «Vi står nå de facto overfor en krigssituasjon.»

Chris Donnelly har vært rådgiver for flere generalsekretærer i NATO og har jobbet lenge som etterretningsoffiser. Han er nå æresoberst i Specialist Group Military Intelligence (SGMI) i Storbritannia. Les mer om denne mannen her.

Denne saka handler både om hemmelige desinformasjonskampanjer styrt fra utlandet og rettet mot blant annet det norske folket. Det handler om militært styrte kampanjer for spre desinformasjon via massemediene og det handler om å hisse opp til krigshysteri via slike kampanjer. Det er nok å ta av. En skulle tro at de angivelige uavhengige og kritiske mediene i Norge ville kaste seg over en sånn sak. Men den gang ei.

Det råder en fullstendig taushet, Og den tausheten sier mer enn tusen ord. Institute of Statecraft og deres bakmenn har allerede oppnådd den serviliteten de er ute etter.

Og dette er en av mange grunner til at du og norsk offentlighet trenger steigan.no.


KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for SHO SHO says:

  Det er ikke første gang at krigshissere har ønsket å starte krig mot Russland.
  Rett etter WW2 foreslo Winston Churchill (WC) at vesten måtte gå til krig mot Sovjet Unionen. Til tross for sin store popularitet fikk WC liten støtte for en slik politikk, han ble dessuten byttet ut med en ny statsminister i Storbritannia rett etter WW2.

  Men krigshisserne gir seg altså ikke til tross for at Russland i vår tid har mye mindre konvensjonelle stridskrefter enn hva Sovjet i sin tid hadde (det blir nesten som å påstå at Luxemburg skulle være istand til å okkupere sine naboland). Men den overhengende faren for atomkrig i Europa gjelder fortsatt. Men selvfølgelig håper krigshisserne på å få folkelig støtte til å innføre sanksjoner og blokade mot de slemme russerne for å skape fattigdom og ustabilitet i Russland i håp om at landet skal bryte sammen (og hvor mange flyktninger østfra vil Norge og Europa da måtte ta i mot?) Hvis Putin blir avsatt håper man kanskje på at en ny Jeltsin skal dukke opp, men man risikerer isteden at man får en ny ledelse i Russland som er mye mer krigersk og aggressiv enn det Putin noensinne har vært.

 2. Avatar for runeulv runeulv says:

  Om Russland sier nei til Globohomo og masseinnvandring, så vil ikke Polen, Ungarn, Tjekkia, etc akseptere masseinnvandring, og da sliter multikulturalistene i vesten big time, da de solgte innvandringen som en uunngåelig naturkraft.

 3. Avatar for TerjeM TerjeM says:

  Frode Nielsen (fra Aldrimer.no) skrev en bok for 10 år siden. Der står følgende meget relevante passasje, som jeg understreket:

  Det finnes mange portvoktere som med god nasjonal holdning og idealistisk overbevisning var og er med på å danne det riktige bildet av vårt lands historie. En av de kildene som på grunn av sin nåværende jobb i Etterretningstjenesten ikke kan stå fram i denne boka, ga meg en liste over noen prominente norske historikere og pressefolk, som i dag har høye stillinger. De er alle regnet som nyttige portvoktere i dag, av de som er i posisjon til å bruke dem. «Det er de som vil stå bak hvis du får bråk med noe av det som blir fortalt i boka di», sa han.

  Frode Nielsen. Tause menn, scener fra den kalde krigen (2009) s. 50

 4. Avatar for runeulv runeulv says:

  Og årsaken til at disse var på lag med myndighetene, var at de trodde at myndighetene var opptatt at Norge skulle være et godt land å bo i for deres etterkommere.

  Mange av de vil nok forsette som før fordi de får betalt eller fordi de ikke følger med, men den betingelsesløse lojaliteten myndighetene nøt gødt av før, vil ikke fortsette om Globohomo fortsetter.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere

Historisk kommentararkiv

7 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.