White Helmets kommer hjem – til Storbritannia

0
Utenriksminister Jeremy Hunt tvitret sin velkomst til White Helmets-jihadistene.

Regjeringa i Storbritannia har vedtatt å åpne dørene for «de frivillige fra White Helmets» og hjelpe dem å etablere seg i Storbritannia sammen med sine familier. Utenriksminister Jeremy Hunt kalte dem «moderne helter» og sa at Storbritannia er «stolt av å ta imot dem». Storbritannia har foreløpig gitt asyl til 29 «White Helmets» og opp til 70 av deres familiemedlemmer, skriver Daily Mail. I juli bidro Storbritannia sammen med Israel i å evakuere White Helmets fra det sørvestlige Syria da den syriske hæren frigjorde områdene nær Golanhøydene fra al-Nusras grep.

Dermed er det på en måte som de kommer hjem, for White Helmets ble opprettet med tung assistanse fra britisk etterretning. Kanskje Hunt kan ta initiativet til å lage en ny vri på fotballsangen, denne gangen som «Terrorists coming home!»

White Helmets ble grunnlagt i Istanbul i 2013 av James Le Mesurier, en tidligere britisk offiser og leiesoldat for Olive Group (med tittel Vice President for Special Projects). Olive Group er nå fusjonert med Academi (tidligere Blackwater) og er blitt til Constellis Group.

Le Mesurier har militær spesialerfaring fra diverse NATO-operasjoner som Bosnia, Kosovo, Irak og Libanon. Og han har bakgrunn fra det britiske militærakademiet Sandhurst. The Syria Campaign ble startet av reklameselskapet Purpose Inc i 2014 og drev kampanjen for White Helmets. Det hele er finansiert med minst 300 millioner dollar av USA, Qatar, Storbritannia, Japan og andre land.

White Helmets (al-Qaida) bruker hele tida barn i propaganda for full krig

White Helmets har hatt sine hovedkvarter på samme sted som al-Nusra og Den islamske staten, deres frivillige har opptrådt sammen med beryktede terrorister, de har deltatt under henrettelser og er også avbildet med våpen. De har mange ganger skapt provokasjoner, ikke minst med fingerte «gassangrep» som har hatt til hensikt å provosere fram vestlig bombing av Syria. Det er altså hardbarkede terrorister som nå kommer «hjem» til Storbritannia.

___________________________________________________
Dersom du vil støtte steigan.no kan du bruke betalingsløsningen vår: https://betaling.steigan.no/
En annen mulighet er å overføre til donasjonskontoen vår via nettbank: 9001 30 89050
Du kan også vippse til: 116916

Tusen takk!

Les også:

Sammenvevd – White Helmets og FSA-terrorister

Newsweek stikker huller i White Helmets-myten

White Helmets: Living next door to Al Qaeda in Aleppo

Propaganda for al-Qaida i beste sendetid på NRK

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.