White Helmets: Living next door to Al Qaeda in Aleppo

6

This report is from French humanitarian Pierre Le Corf, based in Aleppo for one year.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


6 KOMMENTARER

  1. Jeg så et intervju med Assad der han beskriver disse terrorgruppene som bytter hatter ettersom det passer dem. Det er vel ingen tvil om at det er en masse turkmenere og andre fra Tyrkia blandt dem. Et lukket land som Tyrkia, som åpenlyst støtter terror, kan når som helst forlange å holde valgkamp med sine politikere i Norge. Nederland, og Tyskland nekter dem dette. Danske politikere går også på banen og vil nekte dem adgang. Mør våre ynkrygger? Det er ikke sikkert Brende en gang vil anvende favorittuttrykket «uakseptabelt» her. Nok en gang ser vi viktigheten med å ha nasjonalstaten.

    • Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen ber tyrkias statsminister om å utsette «besøket» til neste uke. presset øker mot Norden. Tyrkisk politiker skal holde valgkamp i Drammen, hører vil. Hva vil våre «unnfaldne» gjøre/si nå? venter spent.

  2. «White Helmets: Living nest door to Al Qaeda in Aleppo»

    Bekreftet: Ren og partisk propagandagruppe, fulle av SVINdel og løgn.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.