Dansk forsker permanent utestengt fra Facebook

2
Skjermdump fra Twitterkontoen til Lars Jørgensen der han gjengir meldinga fra Facebook om blokkering.

Den danske sosiologen Lars Jørgensen hadde om lag 4000 følgere og 4400 venner på Facebook. Den 25. september ble kontoen hans slettet. Han mener sjøl at den er slettet fordi han har skrevet kritisk om hvordan europeiske myndigheter har omfavnet al-Qaida og White Helmets i stedet for å stille dem for retten for krigsforbrytelser.

Jørgensen kan fortsatt, så lenge det varer, må man kanskje si, publisere på Twitter:

Han har sitt eget nettsted der han publiserer sin forskning og sine kommentarer. Her på steigan.no har vi publisert flere artikler av Lars Jørgensen, ikke minst hans omfattende og svært veldokumenterte artikkel Medienes ansvar for krigen i Syria.

Medienes ansvar for krigen i Syria

Jørgensen skrev på FB kort før han ble slettet om problemet med akademikere som ikke klarer å håndtere sannheten om Syria:

Academics who can and can’t handle the truth on Syria.
I have argued in vain for Syria’s truth with anthropologist David Graeber, Jeremy Corbyn biographer Richard Seymour and today with ‘Spy culture’s Tom Secker, who stopped our discussion by deleting his comments, unfriending and blocking me on FB.

I guess that they have forgotten that the University is a place, where you have a social political obligation to search for the truth. No matter what your government would like you to suppress.

But, of course they are only a few of the hundreds of thousands of Western academics, who back the official truths and don’t go into the enormous amount of critical (true) information out there.

Hence the importance of the great work that the team of British activists, journalists, diplomats and academics (professors) – and others do on enlightening Western people about Syria.

Thanks so much for your continued efforts: Professor Piers Robinson, Professor Tim Hayward, (Australian) Professor Tim Anderson, Priest Andrew Ashdown, Vanessa Beeley, Eva Bartlett, Brandon Turbeville, former ambassador to Syria Peter Ford, former ambassador Craig Murray, journalist Patrick Henningsen, peace activist Sheila Coombes; in Norway: Kari Angelique Jaquesson, sociologist Eva Thomassen, greatest editor Pål Steigan; in France Professor Jean Bricmont, Professor Bruno Guigue; in the US Janice Kortkamp and so many others
Pls forgive for all the other names that I should have mentioned but didn’t.

Lars Jørgensen

Andre artikler av Lars Jørgensen:

Harold Pinters diagnose afslører den danske stat som falsk og farlig

Houellebecqs bog Underkastelse – Neoliberalismen er værre end islamismen

De vestlige mediene er totalitære redskaper

Bortset fra den vestlige propaganda

___________________________________________________
Dersom du vil støtte steigan.no kan du bruke betalingsløsningen vår: https://betaling.steigan.no/
En annen mulighet er å overføre til donasjonskontoen vår via nettbank: 9001 30 89050
Du kan også vippse til: 116916

Tusen takk!

 

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

  1. Når Facebook også utestenger universitetsforskere som stiller kritiske spørsmål til vestlige myndigheters og dermed vestlig presse og medias fremstilling av krigene i Syria, hvordan kan da Facebook påstå at de ikke har en politisk plattform, som kun tillater vestlige myndigheter (USAs) fremstilling av sine kriger?

    Mange forskere frykter for sine stillinger hvis de kritiserer regjeringen for krigene, for de fleste universitetene i USA er privateide i USAs profittbaserte utdanningssystem, med eiere som sitter ved samme bord som eiere av krigsvåpenindustrien. Det er mange måter de kan fjerne forskere som taler dem imot, også her i Europa. Studentene skal inn i systemet, ikke bli systemkritikere.

    Mange universitetsstudenter bruker Facebook. Når de ser at deres forskere blir utestengt, får en håpe at de forstår at ytringsfriheten er under kraftig angrep av Makten. Hvis ikke engang akademikere kan motsette seg dette, havner vi raskt i en orwelliansk verden, hvis vi ikke er der allerede.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere

Historisk kommentararkiv

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.