Når en ordbokdefinisjon blir «hatprat»

14
Reklameboard i Liverpool som ble tatt ned fordi den angivelig var "transfobisk".

Er det mulig for en ordboksdefinisjon å bli «hatprat»? I dagens Storbritannia, ja. Under Labours konferanse i Liverpool fikk bloggeren Kellie-Jay Keen-Minsmull hengt opp en slik definisjon på en reklameboard til 700 £. Teksten var: ‘woman/noun/adult human female’.

Plakaten var hengt opp i forbindelse med en debatt som handlet om mangel på likestilling mellom menn og kvinner når det gjelder lønn. Men man kan vel anta at bloggeren hadde et sideblikk til den nokså merkelige debatten over i øyriket som har å gjøre med «kjønn og gender». Der har menn lov til å definere seg som kvinner, bare ved å fylle ut et skjema, og dermed ha tilgang til alle rom og situasjoner som er forbeholdt kvinner.

Den utløste i hvert fall et raseri fra en viss Adrian Harrop, en lege som også kaller seg «aktivist». Han gikk til angrep på reklameselskapet som eier plakattavla og beskyldte dem for å «spre transfobisk hatprat». Selskapet kapitulerte og sørget for å fjerne den påstått krenkende plakaten øyeblikkelig!

Vi er altså kommet til det punktet der det å definere ordet «kvinne» er blitt hatprat. En filosofistudent i Durham ble avsatt som redaktør av instituttavisa etter å ha tvitret at «kvinner har ikke penis».

Dette bråket kommer etter at regjeringa i Storbritannia har bedt om innbyggernes kommentarer til sine endringer av Gender Recognition Act.

Det er naturligvis LGBT-aktivister som på denne måten prøver å ta språket som gissel. Det absurde er at samfunnet, institusjoner og bedrifter lar dem gjøre det. Språket skal tømmes for mening til det ikke blir mulig å kommunisere, og vitenskapene skal undergraves til det bare er idioti igjen. Bare så det er sagt: En kvinne med penis er en mann.

Det er åpenbart at Storbritannia igjen trenger en forfatter av Jonathan Swifts format, som kan sette slike debatter i sitt rette perspektiv. I Gullivers reiser skriver han om Gullivers besøk i landet Lagado. Der har kongen investert store summer for å bygge Academy of Projectors. Der skulle det forskes for å løses Lagados store problemer. Men Gulliver oppdaget at de forsket på ting som å føre menneskelig avføring tilbake til opprinnelsen, altså som mat, å trekke solstråler ut av agurker eller å lære barn matematikk gjennom å fôre dem med kjeks påført «hjernekrem».

Men en slik moderne versjon av Jonathan Swift ville nok blitt forbudt av myndighetene i dagens Lagado.

___________________________________________________
Dersom du vil støtte steigan.no kan du bruke betalingsløsningen vår: https://betaling.steigan.no/
En annen mulighet er å overføre til donasjonskontoen vår via nettbank: 9001 30 89050
Du kan også vippse til: 116916

Tusen takk!

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. New World Order (NWO) har også interessert seg i LGBT bevegelsen, World Economic Forum, NWOs offisielle orgnisasjon har også da LGBT på sin saksliste. Alt som kan føre til at fødselsraten blant den opprinnelige befolkningen i vestlige land går ytterligere ned, får støtte av NWO kan det se ut som.

  Kjernefamilien samlet rundt minst to barn skal forlates, kvinner og menn skal heller oppmuntres til å leve individuelle liv og realisere seg selv seksuelt, fremfor å få barn. Fødselsraten blant opprinnelige vestlige er nå nede på rundt 1,5, og går ned år for år.

  Om bare litt over 35 år vil antallet vestlige kvinner og menn over 67 år være fordoblet, og antallet kvinner ufruktbare pga høy alder vil også da bli fordoblet. Økes antallet transgendere, vil fødselsraten ytterligere gå ned naturlig nok. Dette bare øker forakten for vestlige blant Europas innvandrere, som for det meste kommer fra patriarkiske mannsdominerte klansamfunn.

  De skal tvinges til å være tolerante ovenfor LGBT personer, noe som selvsagt ikke går og kløften mellom vertbefolkning og innvandrere fra MENA land øker sosialt, og de vil i enda større grad holde sine barn vekk fra vestlige barn.

  Innvandrere fra MENA land har en svært positiv fødselsrate, og får dermed den rette sammensetningen av yngre og eldre, de får med det mange unge for hver eldre person, mens de vestlige vertbefolkningene har, og får bare enda flere eldre for hver ung person år for år. Dette kan bare ende i en utskiftning av den opprinnelige vestlige befolkningen om noen tiår, som er ønsket av NWO er det grunn til å tro.

 2. Dersom det kniper, får vi be noen av norsk-amerikanerne og Islendingene å starte arbeidsplasser med reisebyråer for vikingkultur her, for å lokke dem tilbake : )
  Det er jo mange nå som deltar i middelalder festivaler og slikt, så da er det bare å få dem med på å bygge vikinglandsbyer for turisme fra Midtvesten og de andre stedene på kloden de er utvandret, og skape en kanal for tilbakeføring :slight_smile:
  Ved den amerikanske folketellingen i 2000 ble det registrert 4,5 millioner med deler av norske aner i Amerika
  Her ligger det faktisk også jobber og venter som kan skapes : )
  Det er mange der borte som drømmer om Norge.
  Reiseselskaper som formidler Norge til USA.
  Motto “Calling back Island and Midtvesten USA” Nettsider kan skape forbindelser. Her er mange muligheter : )
  https://thornews.com/category/travel-2/
  Vi bygger mange slike byer, og får dem hit : ))


  https://www.norwayhouse.org/calendar/2018/5/17/syttende-mai-minnesota-banquet

 3. Tidligere Bilderberg-gjest og rektor på UIO som sendte “global citizen” link i velkomstbrevet til nye studenter på Universitetet i Oslo, jobber nå i Sverige :
  “För KI:s nya strategi (Strategi 2030) har vi valt samma tidshorisont som FN när de formulerade de nya hållbarhetsmålen i Agenda 2030. Hälsa är centralt för en majoritet av de 17 hållbarhetsmål som FN har definierat och som vi alla har ett ansvar för att förverkliga.”
  http://blog.ki.se/rektor/happy-pride-och-glad-sommar/
  http://blog.ki.se/rektor/about-me/

 4. Å rote det godt til med kjønnsbegrepet er globalistenes yngling med hensyn på villedende identitetspolitikk. Dette handler om å slå splid mellom folk for å lede oppmerksomheten bort fra virkelige problemstillinger. “The adults in the room” hånflirer mens de skuer ned på massene som krangler om de oppkunstruerte problemstillingene deres. Men nå har idiotien nådd slike høyder at pendelen står i helspenn. Motreaksjonen er allerede i kraftig demring, og den favner bredt over hele det politiske spekteret. I stedet for å slå splid mellom folk, har etablissementet vendt absolutt alle mot seg. Innen relativt kort tid vil forhåpentligvis akademia være rensket for de nyttige idiotene som ivrer for å politisere universitetene, og som driver regelrett vandalisme mot akademiske standarder.

 5. Ja, det er sikkert en god ide å hente tilbake folk med norske aner som er interessert i å flytte tilbake igjen til Norge. De kan erstatte de fleste av de ikke-europeiske folkene som befinner seg i Norge nå og de får vi sende hjem igjen til områdene sine der de hører hjemme. Det er bare helt naturlig det.

  Litt fra gammel blant annet Viking kultur:

  Sverd smidd av en kar med forkjærlighet for Swastikaer som het Hartolfr engang på 800-900 tallet:

 6. Avatar for Anki Anki says:

  Bare det at dette temaet i det hele tatt er “et tema” er mer enn god nok dokumentasjon på at Soros & resten av NWO-gjengen har lykkes med sin numbing and dumbing down on steroids. De må flire godt på bakrommet, mulig de vedder om hvor mye psycho shit nonsense de kan få folk fra møblerte hjem til å “debattere”. Det er åpenbart ingen nedre grense.

 7. Ja, da kunne jeg ønske meg Arne Hjeltnes som vert og leder for den norsk amerikanske innvandringen, og la de få litt inspirasjon hos Arne Brimi for den norske maten kanskje ? Så ville nok ryktet spre seg :slightly_smiling_face:
  Rosemalingen som du nevnte har innslaget av akantusblader som egentlig har arkitekturhistoriske røtter helt tilbake til kapitèlene, søylehodene i byen Korint i Hellas. Akantusmotiv finnes også på tapeter, treskurd.
  Her er søylene:
  https://www.google.com/search?q=korintiske+templer&client=firefox-b-ab&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=1-rGacUX7Ls5LM%3A%2CWtjeYa5rg_qoKM%2C_&usg=AI4_-kQ22EBld4KaxU1V88BJlOnEqH1MOQ&sa=X&ved=2ahUKEwjClaXAnuPdAhWOiqYKHXNwBtkQ9QEwAXoECAYQBg#imgrc=1-rGacUX7Ls5LM:

  Apropos masseinnvandring fra MENA landene, Jan Haarstad nevnte dette med Unionen for middelhavet ( se Wikipedia ) Her er en link til en artikkel som tar opp dette. Jeg syns det kartet over de landene , minner om det gamle romerriket.Se linken til det offisielle nettstedet,som ligger på wikipedia "Unionen for middelhavet,"og “who we are”, “member states”.

  Handelsunionen som Nicolas Sarkozy
  har ivret for å innføre har vært ment å skulle inkludere syv av EUs sydlige
  medlemsland samt hele Mahgreb og Midtøsten, fra Marokko til Tyrkia. Denne
  visjonen kan betraktes som en konkretisering av et enda mer ambisiøst mål som
  EU, gjennom den såkalte Barcelona-deklarasjonen, har vedtatt å
  etterstrebe, nemlig et euro-arabisk partnerskap som
  utvider EUs fire friheter til alle land som grenser til Middelhavet.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

6 flere kommentarer

Deltakere