Høyrekos med massemorder

solbergkos-med-massemorder

Erna Solberg og Høyretoppene var helt starstruck da de endelig fikk muligheten til å kose med verdens største nålevende massemorder.

Les: En massemorder som æresgjest i Norge

  7 kommentarer til “Høyrekos med massemorder

 1. 11. desember 2016 klokka 10:27

  Men var han ein pingle samanlikna med Hitler? I Vietnam, Kambodsja og Laos syner statistikken at talet på daude er like høgt som talet på ofra for masseutryddinga: godt og vel 6 millionar sivile. Forøvrig gjorde Pol Pot møkkajobben for Kissinger, noko Kissinger fann heilt på sin plass. I tillegg ville aldri Pol Pot ha fått makt om ikkje vedtaket om å “bombe alt som kryp med alt som kan fly” var blitt eksekvert frå USA (Kissinger igjen). Og talet på daude under Stalin var langt lågare.

 2. 11. desember 2016 klokka 10:42

  Du skulle da ta med de største galningene.De som tjener penger på dette.http://www.dn.no/magasinet/2014/08/01/2159/Historie/war-street

 3. Dagfinn Klausen
  11. desember 2016 klokka 15:36

  Dette er “den hellige treenighet”, som møter seg selv i døra: Pål, Pol og Henry…

  Sorry Pål Steigan, hvis du oppfatter dette som, under beltestedet – men kunne ikke dy meg. ;-))

  Henry Kissinger, med sin medsammensvorne, er sannsynligvis kun her, for å minne våre folkevalgte, om hvilke finurlige juridiske konsekvenser som fremdeles gjøres gjeldende, i forbindelse med at Norge ble overtatt som krigsbytte, ved avslutningen av WWII

 4. jostein bjøerkmo2
  11. desember 2016 klokka 23:12

  Jeg blir kvalm når jeg ser gliset til griseguzza

 5. Valgeir
  16. januar 2017 klokka 20:13

  Alle buddist stater ser ut til å være på hatlista til NWO, Den stående plan ser ut til å være at dem på sikt skal overtaes av Islam og utsettes for kulturrevolusjon.

  • Dagfinn Klausen
   16. januar 2017 klokka 20:58

   NWO´s plan, er å samle alle de viktigste religionene inn under Vatikanet.
   Men først skal Jøder/Kristne og Muslimer, få gleden av å ta rotta på hverandre, slik det ble beskrevet i brevet fra Albert Pikes til Guiseppe Mazzini – brevet som mange påstår aldri ble skrevet, men som beviselig har vært en dokumentert realitet siden perioden mellom WWI og WWII.

Legg inn en kommentar