Høyrekos med massemorder

7

solbergkos-med-massemorder

Erna Solberg og Høyretoppene var helt starstruck da de endelig fikk muligheten til å kose med verdens største nålevende massemorder.

Les: En massemorder som æresgjest i Norge

KampanjeStøtt oss

7 KOMMENTARER

 1. Men var han ein pingle samanlikna med Hitler? I Vietnam, Kambodsja og Laos syner statistikken at talet på daude er like høgt som talet på ofra for masseutryddinga: godt og vel 6 millionar sivile. Forøvrig gjorde Pol Pot møkkajobben for Kissinger, noko Kissinger fann heilt på sin plass. I tillegg ville aldri Pol Pot ha fått makt om ikkje vedtaket om å «bombe alt som kryp med alt som kan fly» var blitt eksekvert frå USA (Kissinger igjen). Og talet på daude under Stalin var langt lågare.

 2. Dette er «den hellige treenighet», som møter seg selv i døra: Pål, Pol og Henry…

  Sorry Pål Steigan, hvis du oppfatter dette som, under beltestedet – men kunne ikke dy meg. ;-))

  Henry Kissinger, med sin medsammensvorne, er sannsynligvis kun her, for å minne våre folkevalgte, om hvilke finurlige juridiske konsekvenser som fremdeles gjøres gjeldende, i forbindelse med at Norge ble overtatt som krigsbytte, ved avslutningen av WWII

 3. Alle buddist stater ser ut til å være på hatlista til NWO, Den stående plan ser ut til å være at dem på sikt skal overtaes av Islam og utsettes for kulturrevolusjon.

  • NWO´s plan, er å samle alle de viktigste religionene inn under Vatikanet.
   Men først skal Jøder/Kristne og Muslimer, få gleden av å ta rotta på hverandre, slik det ble beskrevet i brevet fra Albert Pikes til Guiseppe Mazzini – brevet som mange påstår aldri ble skrevet, men som beviselig har vært en dokumentert realitet siden perioden mellom WWI og WWII.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.