Høyrekos med massemorder

0

solbergkos-med-massemorder

Erna Solberg og Høyretoppene var helt starstruck da de endelig fikk muligheten til å kose med verdens største nålevende massemorder.

Les: En massemorder som æresgjest i Norge

Forrige artikkelJonas Gardell föreslår nätcensur, Sveriges Kultur- och demokratiminister är förstående
Neste artikkelArbeiderpartikos med massemorder
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).