Arbeiderpartikos med massemorder

12

fra-nobelbanketten

Hun ser veldig fornøyd ut, Gro Harlem Brundtland, da hun koste seg på nobel-banketten med verdens største nålevende massemorder.

Les: En massemorder som æresgjest i Norge

 

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


12 KOMMENTARER

  • Norge har deltatt i 8 av de 10 siste store kriger her i verden, hva kan det skyldes??? Jeg hvet at det var Jens og Støre som satte i gang Noreges deltagelse i krigen mot Libya uten å kontakte stortinget om den alvorlige handlingen i første omgang

   • Jeg vil være forsiktig med å sette hele ansvaret på norske politikere som masse mordere, så lenge Norge er medlem i Nato. Vi må ikke glemme at Norge et lite land i naboskap av en stormakt som er ikke helt beregnelig. Min drøm er en en slags konføderasjon av alle Nordiske land som i store internasjonale politiske spørsmål fungerer som en enhet, uten tilknytning til USA. De norske landenes demokrati er ikke tilpasset til det amerikanske system. Så lenge vi er med på Nato, må vi tolerere ulempene det fører med seg.

    • Folk må begynne å være ærlige å kalle folk det di er! Jens er en lystmorder. Hadde han vært noe annet så hadde han sagt i fra til folket. Så han er like skyldig som Kissinger selv. Eg hadde død for andre mennesker. Jens beskytter seg og sine mot at alle Nordmenn går at helvete. Men han får sin straff….

 1. Henry Kissinger har i mer enn 60 år vært primus motor for de topphemmelige BILDERBERG-møtene, der maktens supertungvektere møtes for å meisle ut sine agendaer.

  Viktige Bilderberg-målsettinger er nedbygging av nasjonalstater, fjerning av nasjonal selvråderett og overføring av nasjonalt eide fellesressurser til styrtrike private kapitalister.

  Tingenes begredelige tilstand i dagens Norge viser hvor godt Bilderberg har lyktes, med god hjelp fra villige norske bilderbergere som Erna Solberg, Siv Jensen, Gro Harlem Brundtland, Jens Stoltenberg, Jens Chr. Hauge og andre.

  Her er en fyldig og lettfattelig innføring om Bilderbergs betydning for Norge i nyere tid:
  http://www.hansgaarder.info/produkter/bilderberg-og-forrige-stortingsvalg/

 2. Ingen tvil lenger disse du nevner Hans Gaarder, må aldi få satt sine bein på vårt stoting, det er til syvende og sist vi som bestemmer hvem vi vil ha som ledere, men det er for mange som bunker seg foran prpaganda maskinen Tv en, og sluker det de leser ser og hører, antagelig er det ett ledd i å førsøple folks hoder med alt det gode som ingen nytte har, fordi det virker så uskyldig, men det er det slett ikke det titte apparatet er grunn 1 til at folk ikke lenger tenker selv, ikke får lov til å ytre seg på alle offentlige og statlige arbeidsplasser, i hvertfall er det hva som flere har å melde fra innsiden av staten og kommunene. Hva får folk til å tie, jo de er redd for arbeidspalssen sin de er redde for konsekvense og de lar seg bedras i stedet for å gå en tung veg for å få tilbake våre menneskelige rettigheter aner vi at antikrist herjer, ja vi som har leser og får med oss endetiden, vil bare si at de profetiene er snart oppfyllt alle som en alle godt forklart i forhold til hva forholdene var for 2000 år siden, det var for ett år siden at Ameikanerne fant ut at det nye Babilon var den selv og paven er er kjøgen som kommer ridende på ett beist med en liste full av blasfhemi, denne sjøgen har rurpur rød kjole og ett beger i gull som hun heller opp med bitter vin, synes alle som ikke har lest Johannes åpenbaringen og boken om Enoc bør lese ikke for å bli kristne men det er så mye som ikke troende synes å vite og dette iriterer meg, les før dere dømmer, når dere har hyllene fulle av bøker burde det i hvertfall hvære en plass til bibelen da hele vårt vakre lovverk som grunnloven er er bygd på den

 3. «Johannes’ Åpenbaring» kan brukes til så mangt. Den blei forfatta på øya Patmos i Egeerhavet som en endetidsvisjon da keiser Nero, med sine massakrer mot kristne, herska i Romerriket, og det kan ikke være tvil om at «den store skjøge» refererte til han. Martin Luther tvilte på verkets autensitet, og overvegde jamvel å fjerne det fra Bibelen, men han fant det likevel opportunt beholde det for å kunne bruke det i propagandaen mot Den katolske kirka, der «den store skjøge» skulle symbolisere Paven i Roma. Nå er det tydeligvis USA’s president som står fram i «skjøgens» skikkelse? Bibelens skrifter blitt (mis)brukt for å tene politiske interesser til alle tider, og de bidrar på ingen måte til å klargjøre den politiske debatten.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.