Er verdenskrigen allerede i gang? Og i så fall, kan den stoppes?

50
Pablo Picassos maleri Guernica

Jeg er vokst opp med et bilde av den truende tredje verdenskrigen der atomsoppene reiser seg over Moskva og New York, mens atomvindene gradvis gjør planeten ubeboelig. Men kanskje det ikke er slik. Sett at den tredje verdenskrigen kommer snikende som en tjuv i natta og at vi ikke skjønner at den er her før det er for seint? I en meget tankevekkende artikkel skriver den berømte australske journalisten John Pilger at «Verdenskrigen har allerede begynt – bryt tausheten!» Hva om han har rett?

Fra den tyske invasjonen i Polen i september 1939
Fra den tyske invasjonen i Polen i september 1939

Forståelsen halter etter begivenhetene

Spør en nordmann når 2. verdenskrig startet, og hun vil, hvis hun er gammel nok til å ha hatt historieundervisning på skolen, antakelig si 9. april 1940, for da ble Norge angrepet. Gjengs oppfatning i Europa er at 2. verdenskrig startet 1. september 1939 med Tysklands invasjon i Polen. Men den var ingen verdenskrig da, det ble den gradvis. For Sovjetunionen startet krigen for alvor i juni 1941 med den tyske invasjonen, Operasjon Barbarossa, og for USA med Japans angrep på Pearl Harbor 7. desember 1941. Men for kineserne hadde krigen allerede startet 18. september 1931 med Japans invasjon i Mandsjuria.

Samtida kan ha opplevd dette som en serie militærkampanjer med sine egne historier og forløp, mens man i ettertid ser på det som en sammenhengende krig, den annen verdenskrig.

Amerikanske neocons i Project for The New American Century snakket om Den kalde krigen som  «den tredje verdenskrig», og så for seg en lang periode med permanent krig, «den fjerde verdenskrig», som skulle starte med «krigen mot terror» og ende opp i den endelige krigen mellom USA og Kina.

Bill Clintons tidligere CIA-sjef James Woolsey snakket i 2003 om at USA allerede da førte «den fjerde verdenskrig» og at den kom til å pågå mye lenger enn både den første og den andre verdenskrigen, «men forhåpentlig ikke like lenge som de fire tiårene som den kalde krigen varte»

Som jeg har vist tidligere betydde Sovjetunionens sammenbrudd starten på en epoke der USA-imperialismen og andre imperialister gjennom en serie kriger og kupp kjempet for en nyoppdeling av det strategiske tomrommet som hadde oppstått.

Hva ettertida vil kalle denne epoken med permanent krig er fortsatt for tidlig å si. Men det har skjedd noe kvalitativt nytt med krigene i Libya, Syria og Ukraina. Det gjelder å forstå hva dette er, før det er for seint.

Pablo Picassos maleri Guernica
Pablo Picassos maleri Guernica

Aggresjonen mot Russland og Kina

Leserne av steigan.no er godt kjent med NATOs massive krigsforberedelser mot Russland. John Pilger skriver om dem:

In the last eighteen months, the greatest build-up of military forces since World War Two — led by the United States — is taking place along Russia’s western frontier.  Not since Hitler invaded the Soviet Union have foreign troops presented such a demonstrable threat to Russia.

Tygg på den! Som Pilger skriver videre er Ukraina etter CIA-kuppet i 2014 blitt et naziinfisert oppmarsjområde mot Russland med NATO-vennlige parlamentarikere som priser Hitler og et parlament som har gjort Stepan Bandera til nasjonalhelt.

I 2015 og 2016 har NATO gjennomført et enormt antall militærøvelser rettet mot Russland, og det nye er at de nå er øvelser på virkelig krig.

Forumet European Leadership Network (ELN) publiserte 12.08.2015 en rapport med tittelen Preparing for the Worst: Are Russian and NATO Military Exercises Making War in Europe more Likely?

ELN er en europeisk tenketank som konsentrerer seg om utenrikspolitikk, forsvars- og sikkerhetsspørsmål. Den er basert i London, og ledes av den tidligere britiske forsvarsministeren Des Browne. De har et nettverk av tidligere stats- og forsvarsministre over hele Europa.

De har studert NATOs og Russlands militærøvelser i 2015. Og deres konklusjon er at dette fra begge sider er øvelser på en virkelig krig, slik de to sidene tenker seg at den blir.

En tilsvarende militær aggresjon med konkrete krigsforberedelser foregår i øst, mot Kina. Pilger skriver:

In 2015, in high secrecy, the US and Australia staged the biggest single air-sea military exercise in recent history, known as Talisman Sabre. Its aim was to rehearse an Air-Sea Battle Plan, blocking sea lanes, such as the Straits of Malacca and the Lombok Straits, that cut off China’s access to oil, gas and other vital raw materials from the Middle East and Africa.

Vladimir Putin har sagt at Russland ønsker å forhindre krigen, samtidig som landet gjør seg klar til å takle den. NATOs opptrapping er farlig, ikke minst fordi den øker faren for «krig ved feiltakelse», men et NATO-angrep på Russland ville være et enda større feilgrep enn Operasjon Barbarossa.

USA ruster kraftig opp mot Kina
USA ruster kraftig opp mot Kina

Krig mot Kina – er de gærne?

Dette er to spørsmål i ett. Svaret på det siste er ja. Svaret på det første er: ja, det er det de faktisk planlegger. Main Stream Media driver allerede propagandaforberedelsene for en krig mot Kina, og det dukker stadig opp artikler om at en krig mellom USA og Kina er uunngåelig.

I Washington diskuteres nå en krig med Kina og/eller Russland ikke lenger som en teoretisk mulighet, men som et kommende senario. Det er holdt flere høringer i Kongressen med dette temaet. En av dem handlet om The Future of Warfare. En av dem som deltok var Peter W. Singer, han er ført opp som “Strategist and Senior Fellow” for tenketanken New America. Hans bidrag hadde tittelen The Lessons of World War 3.  Singer ga blant annet følgende beskrivelse:

US and Chinese warships battle at sea, firing everything from cannons to cruise missiles to lasers. Stealthy Russian and American fighter jets dogfight in the air, with robotic drones flying as their wingmen. Hackers in Shanghai and Silicon Valley duel in digital playgrounds. And fights in outer space decide who wins below on Earth. Are these scenes from a novel or what could actually take place in the real world the day after tomorrow? The answer is both.

Det som er mest skremmende ved disse kongresshøringene er ikke at de trekker opp scenariar for en mulig ny internasjonal storkrig, men at både vitnene og kongressmedlemmene fra begge partier snakker om den tredje verdenskrigen som noe som kommer og som man må planlegge for.

Årsaken til at USA forbereder krig mot Kina er åpenbar. USA taper den økonomiske krigen mot Kina på den ene fronten etter den andre. USA er i ferd med å bli deklassert som supermakt. Får dette fortsette fredelig, vil Kinas økonomi være tre ganger så stor som USAs i 2060, og landet vil ha gått forbi USA på nær sagt alle områder innen forskning og teknologi. Epoken med USAs verdensherredømme går mot slutten – hvis altså ikke en krig kan berge det.

usaid jihadist

Det islamistiske kortet

Siden krigen i Afghanistan startet, har USA i samarbeid med Saudi Arabia brukt jihadister som sine foretrukne leiesoldater. Dette har i tur og orden skapt terroristgrupper som al Qaida og Den islamske staten. Jihadistene deltok på NATOs side i Balkan-krigene. De var NATOs infanteri i Libya-krigen, og de har ført krigen mot Syria på vegne av Vesten med Tyrkia og Saudi Arabia som hovedsponsorer.

I retorikken fører USA «en krig mot IS», men merkelig nok klarer ikke supermakta å vinne noe som helst i den krigen. De som nedkjemper IS er alliansen Russland-Iran-Syria.

Nå ser vi hvordan oljediktaturene klargjøres for en mye viktigere rolle i NATOs globale kriger. NATO skal ifølge Jens Stoltenberg samarbeide med Gulf Cooperation Council for å projisere NATOs makt inn i regionen, hvilket i det minste betyr Midt-Østen, Nord-Afrika og deler av Indiahavet. Og antakelig også Sentral-Asia.

For dette formålet har USA pøst inn enorme mengder våpen til oljediktaturene, våpen for hele 33 milliarder dollar i 2015. Dette har gjort Saudi Arabia til verdens tredje største militærmakt, målt i militærutgifter.

Denne alliansen kan disponere over en omfattende leiehær av jihadister, som kan operere i mange krigsteatre fra Syria og Libya til Xinjiang i Kina til Indonesia, til Kaukasus til Paris, Brussel – og Oslo eller Stockholm. Og de kan brukes i USAs krig mot Kina i Afrika.

Så lær å elske en jihadist

Disse krigene kan bare forstås hvis de også oppfattes som hybridkriger, økonomiske kriger og informasjonskriger. Det pågår et omfattende samarbeid mellom USA, EU og oljediktaturene også på propagandasida. Vestens befolkning skal lære å elske våre jihadistiske allierte.

Til dette formålet bruker man blant annet tenketanker. Den mektigste av dem alle er Brookings Institution. Der har man i gang et svært ideologisk-politisk-strategisk prosjekt som kalles The Project on U.S. Relations with the Islamic World.

Og interessant nok er en viktig sponsor for Brookings ingen ringere enn oljediktaturet Qatar.

Det stoffet som produseres i sånne tenketanker vil etter hvert finne veien til lederartikler, kronikker og politiske talepunkter.

Om å koke en frosk levende – eller reise kamp mot krigen

Et bilde som ofte blir brukt er at hvis man skal koke en frosk levende, bør man putte den i kaldt vann og varme det opp langsomt. Da vil den angivelig ikke skjønne hva som er i ferd med å skje før det er for seint. (Jeg har ikke prøvd dette i virkeligheten, så jeg kan ikke gå god for det, men som metafor er det ok.)

John Pilger skriver:

A generation ago, a post-modern cult now known as «identity politics» stopped many intelligent, liberal-minded people examining the causes and individuals they supported — such as the fakery of Obama and Clinton;  such as bogus progressive movements like Syriza in Greece, which betrayed the people of that country and allied with their enemies.

Self absorption, a kind of «me-ism», became the new zeitgeist in privileged western societies and signaled the demise of great collective movements against war, social injustice, inequality,  racism and sexism.

Og det er virkelig sjokkerende og oppsiktsvekkende at siden Irak-krigen ble møtte med massedemonstrasjoner over hele verden i 2003, så er krigene i Libya og Syria ført med NGOenes støtte og velvilje – eller likegyldighet fra «venstresida» og en paralysert fredsbevegelse. Også fascistkuppet i Kiev hadde sympati langt inn på «venstresida».

Er det mulig å snu denne trenden? Pilger er optimst, han tror det lar seg gjøre. Vi får håpe at han får rett, ellers vil vi ha en situasjon som likner ubehagelig på 1914 da den sosialistiske internasjonalen sviktet sine prinsipper og stemte for krigsbevilgningene.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


50 KOMMENTARER

  • Dette dumhetens evangelium, Pilgers, Noe freudiansk bak det?At vest og russl utsletter hverandre nukleært.Må se langt etter det.

 1. Meget bra artikkel, denne burde vært pensum på alle skoler, og ikke minst vært publisert på leder plass i alle riksaviser og lokalpresse.

 2. Verken USAs, Kinas eller Russlands eliter har noen som helst interesse av krig med hverandre. Alle erkjenner at atomvåpen umuliggjør en konvensjonell krig, og at atomkrigscenariet er vår alles garantist for fortsatt fred mellom de store maktblokkene.

  • Mexican stand-off? Gode, gamle terrorbalanse der, altså? Lenge siden jeg har hørt noen argumentere for den nå, gitt. Savnet det vel egentlig ikke heller. Men la oss håpe du har rett, for de har nok atomvåpen til en bunnsolid fred, alle tre.

   Konvensjonell krig fører man selvfølgelig best via cyberspace og væpnede stedfortredere på andres jord. Enn så lenge.

  • Se dette: https://no.wikipedia.org/wiki/Raketthendelsen_p%C3%A5_And%C3%B8ya

   Alle som har lest om Georgia Guidestones vet forøvrig at det finnes en overnasjonal elite som tilsynelatende er veldig opptatt av økologi og naturvern. Denne eliten er angivelig dypt bekymret over overbefolkning, og har som uttalt mål å redusere menneskeheten med 7 mrd. individer, for å få bestanden ned under en halv milliard individer — og holde den der i all fremtid. Tanken er forsåvidt «god», siden menneskehetens sivilisasjon har halvert artsmangfoldet de siste førti årene, og siden vi utrydder ca 200 arter hver dag. Det blir 230 000 flere mennesker hver dag — netto — og det er selvsagt ikke bærekraftig. Tvert imot er det en oppskrift på katastrofe — økologisk, økonomisk, materiell, moralsk og åndelig katastrofe.

   Men selv om makteliten ikke skulle gjøre alvor av sin trussel om å utrydde 90 % av menneskeheten, kan det komme nye uhell av Andøya-typen. Eller det kan oppstå en veldig anspent situasjon mellom stormaktene, og noen kan autorisere bruk av atomvåpen. Diverse amerikansk-israelske neocons ønsker vel forøvrig atomkrig mot Kina og Russland — fordi de tror de kan vinne en slik krig.

 3. Den direkte årsaken til at det ikke er massedemostrasjoner er sosiale medier og underholdningsindustrien. Vi kjenner til begrepet «clicktivism», før måtte folk på gata for å utrykke seg. Nå er det vare å trykke «like» og så gir det en følelse av oppriktig engasjemang.
  Unge mennesker blir bedøvd av morsomme kattevideoer og underholdning. Konstante oppdateringer fra diverse sosiale medier holder folk opptatte.

  Hvis eliten vil egge til krig og ha folket med seg på laget, har de det ultimate verktøyet som kan styre tankene. Det er bare å pøse ut propaganda og endre noen algoritmer på facebook så kan eliten styre befolkningen i den retningen de ønsker.
  Vi har på mange måter nådd Orwells dystopi.

  Takk for din innsats. Selv prøver jeg å vekke folk så godt jeg kan.

 4. Hele det 20 århundre var en sammenhengende verdenskrig, med fredelige epoker innimellom.
  Det triste er at ‘jobben’ ikke er helt ferdig.
  Målet er verdensherredømme med EN arme(NATO) , EN regjering(FN) , EN religion (Islam)
  Om dette kan stoppes er vanskelig å si . Det kan sikkert forsinkes i visse områder .
  Det viktige er at folk våkner opp og innser hva som foregår .
  Men dessverre så er vi så hjernevasket at det må en stor propagandakrig til for å renvaske hjernen !
  En ser også hvor oppgitt folk er . De forstår ikke hva som foregår , og gir opp å engasjere seg.

  Men takk til Pål Steigan for at han iallfall gjør et forsøk 🙂

  • Er det ikke noe med at for å kvitte seg med en løgn, skal man si sannheten ganske mange ganger før man får det helt på plass? Sier du det du har funnet ut gjennom graving, og som du har dokumentasjon for, så ser folk rart på deg, og på ei side i USA leste jeg:
   » Du møtes av et blankt stirrende blikk».
   De spørsmålene som derimot heller hadde vært hyggelig å få er : Hvordan kom du fram til det ? Hvilke kilder brukte du ? Hvorfor trakk du den konklusjonen?

 5. Veldig god artikkel av Steigan.

  Som supplement vil jeg si at det først og fremst er USA/Israel som er en trussel mot verdensfreden, og da først og frems de amerikanske neocons, som har hatt og har en stor makt i USA.

  Paul Craig Roberts påpeker at USA nå har forlatt MAD (Mutually Assured Destruction) som strategi, og nå har som strategi at en atomkrig kan vinnes. USA følger nå den såkalte Wolfowitz-doktrinen (etter Paul Wolfowitz, en av de viktigste neocons) som går ut på at USA skal tilstrebe «full spectrum dominance» og ikke tillate at noen makt kan utfordre USAs hegemoni. Ettersom Russland, Kina og Iran ikke er villige til å underkaste seg, må disse landene nedkjempes på en eller annen måte, med atomkrig om nødvendig.

  Det er tegn til at de amerikanske neocons er i ferd med å miste noe av grepet. For eksempel så har Donald Trump gått inn for en mer isolasjonistisk politikk. Dette er en av de viktigste grunnene til de hysteriske angrepene på Donlad Trump fra politiker og presse sin side. Amerikanske neocons VIL ha krig, og hverken Trump eller andre skal kunne stoppe dem.

  Kan de amerikanske neocons stoppes? Ingen vet. Men det er viktig at folk flest forstår hva som holder på å skje. Norsk presse er nå bare latterlig i sin uvitenhet. De artiklene som norsk presse publiserer, er ren propaganda, og tydeligvis produsert i Washington. Derfor stor takk til Steigan fordi han tar jobben med å opplyse folk.

 6. Denne alliansen kan disponere over en omfattende leiehær av jihadister, som kan operere i mange krigsteatre fra Syria og Libya til Xinjiang i Kina til Indonesia, til Kaukasus til Paris, Brussel – og Oslo eller Stockholm. Og de kan brukes i USAs krig mot Kina i Afrika. Så lær å elske en jihadist Disse krigene kan bare forstås hvis de også oppfattes som hybridkriger, økonomiske kriger og informasjonskriger. Det pågår et omfattende samarbeid mellom USA, EU og oljediktaturene også på propagandasida. Vestens befolkning skal lære å elske våre jihadistiske allierte. Til dette formålet bruker man blant annet tenketanker. Den mektigste av dem alle er Brookings Institution. Der har man i gang et svært ideologisk-politisk-strategisk prosjekt som kalles The Project on U.S. Relations with the Islamic World.

  Det dreier seg langt ifra bare om amerikanske «tenketanker». Den politiske klassen i «Vesten» og hovedstrømsmediene har gjennom lang tid mer generelt propagandert for denne slavereligionen. Dette, kombinert med selve masseinnvandringen av muslimer, gjør det sånn sett vanskelig å trekke noen annen konklusjon enn at Vest-Europas befolkning skal ledes til å underkaste seg islam som en dominerende faktor i den nyføydale ideologiske overbygningen. På et mer abstrakt plan spiller islam for det amerikanske oligarkiet her mye samme rolle i Vest-Europa vis-a-vis velferdsstatene som den gjorde i Afghanistan ovenfor sovjetkommunismen fra og med 1978/79.

  Det er jo på ett vis sant at islam er en «fredens religion» – som redskap for underkastelse, som del av den ideologiske overbygningen for den nyføydalismen som søkes etablert for å konsolidere det amerikanske imperiet og oligarkenes stilling. Kristendommen med dens karakter av slavereligion passet som hånd i hanske for det fallerende romerske imperiet. TIlsvarende er det adskillig som tyder på at et «moderat» og «fredelig» (les: slaveaktig underkastende) islam vil kunne spille en tilsvarende rolle i det kommende århundret.

  Islams ökande inflytande i FN där också NWO nu får sin näring genom Agenda 2030 visar att vi är på väg mot en allians mellan de amerikanska oligarkerna, med sikte på den globala ekonomiska makten, och islam, med kontrollen av folket på sin lott. https://peterkrabbe.wordpress.com/2016/02/28/islam-och-new-world-order-slutet-pa-var-civilisation/

  • Den nagla du, Olav. Takk.

   Jeg håper folk forstår at dette er en korrekt analyse, og at det er neopp slike dype, psykologiske spill som spilles også på vestlig banehalvdel, der religion og livssyn som kan bidra til svekket motstandsevne- og vilje mot det totalitære tas i bruk for alt det er verdt.

   Dette er også noe av grunnen til mitt evige verbale korstog mot overtro og organisert religion, og det understreker påstanden om at det er misforstått toleranse å mene at religion er en privatsak.

   Wake up little Europe, wake up.

   • Tar jeg ikke mye feil, mente vel bloggredaktørens Marx mye av det samme. Synd at så mange som vet bedre er for høflige til å omtale problemet.

   • Jeg våknet skikkelig opp til å forstå sammenhengen mellom organisert religion og NWO etter at jeg studerte Bahai religionen.
    https://merahza.wordpress.com/2009/04/10/bahai-the-new-world-religion-of-the-nwo/
    Bahai er en fortsettelse av islam ,og egentlig et sammendrag av alle religioner , spesielt abrahamske religioner.
    Til å begynne med hadde jeg sympati med religionen , og tenkte at «alle religioner har samme kilde» høres jo veldig bra ut.
    Etter hvert forstod jeg den politiske dimensjon og sprengkraften i tesene, og det gikk kaldt nedover ryggen på meg.

    Jeg våknet opp på mange nivå .Blandt annet til det faktum at Bahai er hysterisk imot kremering ,og at dette startet med jødedommen som en reaksjon mot «hedenske» skikker….

    Dette er altså INGEN konspirasjonsteori , men reelle teser tatt fra organisert religion .

    • Bahai er spesialkonstruert for vestlige backpackere og neo-hippier som ellers fort kunne sklidd unna religion, og det er fra jødedommens, eller helst zionistenes bakrom den kommer.

     Her passer det å bruke bloggredaktørens favoritt-Zappa-sitat:

     «These songs/ this politics/ this religion was carefully designed to suck the twelve year old listeners into our camp”,

     Og vi tar ett til for godt mål i dag:

     «There’s a big difference between kneeling down and bending over.»

     • Ja , disse religionene forteller jo noe om hvor «falsk flagg» stammer ifra .
      De utgir seg for å være for «fred» , men i virkeligheten er deres konsept aggressivt og imperialistisk og fører til kriger.

     • Bahá’í er hjernevask. Jeg var på ett møte hos dem her i Oslo for drøye ti år siden og fikk bakoversveis da jeg gjennomskuet den humanistiske, «snille» fasaden.

     • Samme her. Jeg hadde et par samtaler med en representant for Bahá’í i Norge på tidlig nitti-tall, og der var det jo helt sprengt av enhjørninger og telepatiske delfiner, så jeg trodde først det bare var en polstret new-age avdeling uten noen annen agenda enn å drive verden til vanvidd med sludder og pølsevev.

      Det var det jo ikke, men jeg tror vel forsåvidt ikke vedkommende hadde intellektuell kapasitet til å tenke konspiratorisk eller forstille seg overhodet, så akkurat det var nok et klassisk tilfelle av nyttig lufthode, velsigne dem. Hva skulle vi gjort uten.

     • Joda, det møtet jeg var på hadde et sånt menneske som holdt et vakkert lite foredrag og tente et lys. Jeg husker ikke hva hun snakket om, men det var så snilt, og søtt og vakkert, men samtidig fullstendig hjernedødt. Men det var ikke årsaken til min «oppdagelse». Det jeg registrerte var at det blant arrangørene befant seg hva jeg tolket som nærmest «handlers», for dem som kjenner dette begrepet fra etterretning og MKultra-type hjernevask, folk jeg aner er spisskompetente sosialingeniører med bakgrunn i sosiologi/sosialantropologi.

      Slike karakterer mener jeg også er og har vært sentrale i styringa av «voldsvenstre», for eksempel Stein Lillevolden – en av det 20. århundres viktigste politiske skikkelser i Norge som det ikke finnes en eneste avisartikkel om (hva jeg har klart å søke meg fram til).

     • Når det gjelder Stein L. tror jeg du kan regne med at han er «for real». Hvis ikke, er spillet i hvert fall noen hakk dypere enn selv jeg vil være villig til å tro på uten videre. Norsk politi aner nok i så fall heller ingen ting om dette. Og ikke minst måtte mannen vært ikke bare social engineer par excellence, men også den kaldeste fisken og største skuespilleren øst for Nationaltheatret.

      Det har vært flere avslørte tilfeller av infiltratører i Blitz-miljøet opp gjennom årene, Christian Høibø gikk det en «dokumentar» om i Brennpunkt på NRK også for ikke så altfor lenge siden. Han var ingen MKultra akkurat, men vervet av PST, og forsåvidt under radaren til Oslo-politiet. Men det var jo ikke sånn at ingen på Blitz syntes det var noe med fyren eller hadde mistanker. Det samme gjelder en annen noe lenger tilbake.

      Hvis du stikker ned på Blitz og spør noen der om dette kunne være mulig, ville du nok få mange ulike reaksjoner angående hva folk der mener om Lillevolden generelt, alt fra beundring til fnys i nesa. Men jeg tror selv de som evt. liker Lillevolden minst og/ eller er aller mest uenige med ham ville avvise en teori om at han drev et dobbeltspill på den måten som utenkelig.

      At det ikke er stort å finne om ham i avisene, mest ting han selv har skrevet og en notis hver gang han blir arrestert, er kanskje rart, men kan kanskje skyldes at mannen ikke liker eller stoler på MSM, derfor måtte en artikkel blitt uten hans medvirkning og velsignelse, og det tror jeg rett og slett ikke Akersgata tør. De er kanskje er redd en eller annen pønker skal slå dem ned hjem på vei hjem fra byen eller noe hvis de skriver noe negativt. Voldsvenstre, vett’u. 😉

     • Dersom mine mistanker har substans så går det nok dypere enn det du klarer å forestille deg. F.eks. at du skriver PST der hvor den naturlig referansen skulle vært NSM taler for det. Har du for øvrig hørt om «aksjonsforskning»? Hvis du har det og aner forbindelsen til social engineering og strategisk manipulering av opposisjonelle eller alternative miljøer så vil du ha noe å gripe tak i, hvis ikke… Dessuten ser jeg også spor som peker i retning av at disse handlerne har esoteriske tilknytninger, hvilket vil gjøre deres rolle enda mer usannsynlig for alle uten kjennskap til esoteriske miljøer.

      Og at en så politisk viktig person som Lillevolden skulle forbli så godt som uberørt utover de helt overfladiske omtaler vi kjenner til bare fordi han ytrer et sterkt ønske om ikke fokus på sin person? Fordi journalistene er redde for «voldsvenstre»? Tja, om de er mer redde for dem enn voldskriminelle og organisert kriminalitet, men hvorfor skulle de være det? Kanskje grunnen til at dette blir respektert er at de som selv er maktas nærstående håndlangere, altså ikke journalistene men redaktører og redaksjonssjefer, vet hvorfor det skal etterleves.

     • Det er ikke meg som sier PST, det er «dokumentaren» som gikk på NRK. Jeg bruker anførselstegn fordi filmen i stor grad var basert på forklaringer fra Høibø selv, og en fyr som ljuger like godt på fritida som på jobben er ikke noe brukbart sannhetsvitne om noe som helst. Dessuten gikk den som sagt på statskanalen og mange vil sikkert tenke at den stinker brannslukking mer enn dokumentar.

      https://tv.nrk.no/serie/brennpunkt/MDUP11000213/19-02-2013

      Aksjonsforskning kjenner jeg til. Det er ikke alltid helt lett å si hvor grensen går mellom aksjonsforskning og det at individer eller grupper innen et miljø eller organisasjon kontinuerlig evaluerer sin aktivitet og forsøker å lære av livet, men at en ganske uformell, men litt aksjonsforskningslignende evaluering og selvforståelse hos Lillevolden og andre fra den gamle harde kjernen på Blitz skulle ha andre oppdragsgivere enn ham/ dem selv er fremdeles vanskelig for meg å tro på.

      Misforstå meg rett, det står ikke på mistenksomheten min eller forståelsen av at sånt forekommer. Bruk av handlers og social engineering er utvilsomt interessante områder for alle mer eller mindre skjulte, manipulerende maktnettverk. Å ha en agent som kunne være med å samle, bygge opp og kontrollere mulige opposisjonsmiljøer som f.eks. Blitz før noen andre gjorde det ville være en våt drøm, og man ville gjort det uten å nøle dersom man fikk det til.

      Grunnen til at jeg allikevel tviler er at uansett hvor mye man gjerne vil, er det fryktelig vanskelig å få til noe slikt i en så liten befolkning som den norske, hvor alle kjenner alle, eller i hvert fall mange, hvorav noen kjenner resten, og/ eller er mer i slekt med hverandre enn det det arvematerialet strengt talt har godt av. Lillevolden kom ikke til Oslo fra en annen planet, og med en sånn type leder- og talsmannfunksjon han har hatt på Blitz i så mange år blir man uvergelig internt omstridt. Det finnes nok av andre aktivister som er nærmere Lillevolden enn noen av oss er, som hadde hoppet på første mulighet til å ta ham på noe sånt om det var mulig. Tanken er derfor selvfølgelig tenkt av andre, også på Blitz, men det har bare aldri vært troverdig hverken for venner, fiender eller konkurrenter. Det er i hvert fall slik jeg oppfatter situasjonen.

     • Argumentet om at de faen ikke skriver om ham i avisen, er imidlertid veldig godt, så godt at det skurrer øredøvende.

     • Min bakgrunn for slike ytterliggående mistanker er omfattende, uten at jeg derved skal forsøke å påberope meg autoritet. Mye av det jeg har holdt på med de siste femten åra kan vanskelig beskrives for folk flest, men jeg har for eksempel klart å produsere følgende mistenkeliggjøring av radarparet Færseth/Søderlind.

      Jeg ser at dette er til dels umulig å forholde seg til uten at man har særskilte forutsetninger for det. But there you have it…

     • Halvor, du bør ikke undervurdere andres evne til å forstå norsk eller tro at ingen andre følger med på f.eks. folk som satanisten Færseth og tenketankeren Søderlind, men jeg er glad du har bidratt til å tydeliggjøre hva de driver med. Det er mulig vi er i mindretall, men for meg har det ganske lenge det vært en sannhet alt du sier om dem i artikkelen din.

      Igjen, det er ikke fenomenet som sådan, men kun utplukkingen av akkurat Lillevolden jeg reagerer på. Han og jeg er ikke personlige venner, bare så du ikke tror jeg kun snakker for min egen syke pønker.

      Men dette med manglende omtale i MSM er faktisk en ubehagelig ting jeg ikke har tenkt over før, det innrømmer jeg gladelig. I et siste desperat forsøk på å forklare dette uten å ty til de mest konspiratoriske modellene, kanskje det er litt som med Steigan? Dundrende fortielse og usynliggjøring i det daglige? Steigan blir jo med jevne mellomrom også forsøkt diskreditert aktivt av visse professorer og politiske motstandere, noe Lillevolden slipper, men hadde han besøkt Mao og Pol Pot i ungdommen, spørs det vel om ikke også han måtte ha blitt straffet med mer enn taushet av og til, når han evt. var inne på noe av betydning.

      Dóg, det meste er mulig, og når du sier du har jobbet med dette i årevis og har substansielle mistanker, ville det jo være interessant å få lese litt av det du har å by på i denne sammenheng når det gjelder Lillevolden. Skal tro om han leser her han også, forresten? Det må i så fall være litt rart, uansett hvordan ting er eller ikke er «in real life.»

   • På i hvert fall ett punkt er jeg helt på linje med alt-right:

    «The alt-right do not hold a utopian view of the human condition: just as they are inclined to prioritise the interests of their tribe, they recognise that other groups – Mexicans, African-Americans or Muslims – are likely to do the same. As communities become comprised of different peoples, the culture and politics of those communities become an expression of their constituent peoples.»

    Erkjennelsen av primatens stammetenkning, eller mer presist, «stammehandling» er ikke et ideologisk eller politisk slagord eller konstruert argument, det er tørre evolusjonære/ biologiske fakta bak dette. At det også er politisk ukorrekt for den relativistisk innstilte samfunnsfag- og humanioragjengen er deres problem, og sannheten har det jo med å presse seg frem gitt noe tid uansett.

    Det betyr ikke at jeg ønsker å bidra til en skjerping av konflikter og (kulturelle) interessemotsetninger gjennom å hause opp forskjeller for alt de er verdt, eller at stammeulikhetene skulle stå i motsetning til et overordnet synspunkt om alle individers likeverd. Og én ting er kampen for en mer rettferdig og bærekraftig verdensøkonomi, en helt annen ting er at det faktisk er mer, ikke mindre respektfullt overfor andre grupper å innrømme dem sin egen kultur, historie og sitt eget særpreg, enn å anta at det beste for dem og oss var om de ble som oss fortest mulig. Den kampen vil «vi» jo i tallmessig underlegenhet uansett tape. Dette er light-definisjonen av alt-rights «white genocide»-begrep.

    Ellers leser jeg med interesse dine rapporter fra alt-rights indre om hvordan dere selv definerer situasjonen ifbm. utestenging fra offentlig debatt. Selv om vi trekker fra litt for selvrettferdighet og offerrolle, er det utvilsomt et faktum, og dere deler i så måte skjebne med andre ukonforme meningsbærere. Det skal i rettferdighetens navn også sies at dere antakelig vært dem som har fått smake den medisinen aller minst sukret.

    Uten å påstå å være den reinkarnerte Voltaire, ytringsfrihet er mildt sagt VELDIG viktig, og den skal gjelde uinnskrenket for alle. «La nå mannen få snakke ut for svarte, ellers blir du så liten at han vinner bare på kjøttvekta». Det er lite som provoserer så akutt som når folk liksom ikke skal få snakke fritt bare fordi man ikke er enige med dem i ditt eller datt. Å kneble meningsmotstandere i offentlig debatt kan selvfølgelig være opportunt sett med kyniske øyne, men selv de med minst sans for rent trav burde være interessert i å vite og skjønne hva den andre mener og vil. Nesten alltid vil man også finne at minst en av motpartens følelser speiler en undertrykt, tilsvarende i seg selv. Kanskje dette er en ekstra grunn til at meninger blir forbudt?

    • Nei, hvorfor skulle jeg det? Det var selvfølgelig bare den prektige venstresidesympatisørens evinnelige behov for å distansere seg fra rasistiske tolkninger av politisk ukorrekte uttalelser. Litt sånn «jeg er ikke rasist, men …».

     Men i dag har du helt rett, og jeg benytter anledningen til å følge oppfordringen.

     Altså (og her tas det sats):

     Det er et irriterende og unødvendig, selvpåført problem at de som vil bidra til å skjerpe konflikten, vil vinne på at venstresiden fortsetter som tankepoliti og undertykker av egen arbeiderklasse, mens kapitalistene og de kristne som startet idiotiet går fri fra ansvar!

     Dessuten er det jo ganske teit at venstresiden gir hele det det nye kulturopprøret til høyresiden, fordi man er fanget av et spill som begynte før mange av oss ble født!

     En gang til:

     Det er et irriterende og unødvendig, selvpåført problem at de som vil bidra til å skjerpe konflikten, vil vinne på at venstresiden fortsetter som tankepoliti og undertykker av egen arbeiderklasse, mens kapitalistene og de kristne som startet idiotiet går fri fra ansvar!

     Dessuten er det jo ganske teit at venstresiden gir hele det det nye kulturopprøret til høyresiden, fordi man er fanget av et spill som begynte før mange av oss ble født!

     Ok?

   • Er selv ikke noen religiøs person, men la oss ikke glemme at vi fikk det største tapet av menneskeliv i historien nettopp i «det sekulære århundret», altså 1900-tallet. Mangel av religion er med andre ord ingen garanti for fred. Menneskets destruktive impulser finner lett andre begrunnelser.

 7. Alle ska overkomplisere alt med religion og ide kriger. Bare følg penge sporet. Mennesker som sitte med makten e interessert i og opprettholde status quo sånn at de fortsetter og ha makt og penger. Full krig e ikkje i deres interesse fordi de risikerere og tape. Men fred e heller ikkje i deres interesse fordi då vill folket begynne og kreve kutt i forsvars budsjetter. Sjekk hvor mye det koster for skattebetalerne og holde disse øvelsene, og sjekk hvem som tjener på disse øvelsene.

 8. Hei, jeg er ingen debattant, men bahai er ikke et sammendrag av tidligere religioner. Det er en helt ny religion, den har ingenting med islam å gjøre annet enn at den oppstod der som en opphevelse av islam, og kommer med en helt ny visjon. Profetenes segl, betyr at den adameiske syklus er over. Den linken som er lagt ut over her forundrer meg, det er ikke representativt for den rette bahai-troen, men suppe kokt på en spiker. Det er ikke uten grunn at bahaier i europa har en fatwa på seg,

 9. Eg er i Irak og har nyleg reist litt rundt i nordlege Syria. Mange her har eit heilt anna perspektiv enn dei fleste i Norge. Dei seier at krigen/krigane i Syria alt no er ein tredje verdskrig på det viset at stormakter i tre verdsddelar fører krig mot kvarandre på syrisk jord: USA, Russland, Saudi-Arabia, England, Frankrike, Tyrkia, for berre å nemne nokre av dei.

 10. USA har allerede uforholdsmessig mange generaler i Syria: http://www.thedailybeast.com/articles/2016/03/31/exclusive-21-generals-lead-an-isis-war-the-u-s-denies.html

  Altså: Antallet generaler står overhodet ikke i forhold til antallet soldater de angivelig har der.

  Så hva skal de med så mange generaler der?

  Min teori er at alle disse amerikanske generalene bistår IS og andre terrorister USA har skapt og finansiert. Generalene administrerer og koordinerer «moderate opprørere» som kjemper mot Assad.

  Men det er naturligvis bare et tidsspørsmål før vestlige bakkestyrker kommer inn for fullt, enten det blir kunngjort i mediene eller ei. I de nærmeste tre månedene kommer vi til å få stadig hyppigere og stadig større «ISIS»-angrep i Vesten. Det blir skitne bomber og atombomber, kombinert med «øvelser» og rene hoaxes.

  Alt dette gjøres for å få folk flest til å KREVE en vestlig invasjon av Syria. Allerede i begynnelsen av august kommer brorparten av Vestens folk og politikere til å være så lei av alle de enorme terrorangrepene, at det ikke er noen vei utenom en fullskalainvasjon av Syria og eventuelt Iran (hvis folkene som egentlig står bak angrepene har fabrikkert noen historier om at Iran kan knyttes til angrepene).

  Og da braker storkrigen løs, mens migrantbølgen eksploderer og hele verdensøkonomien rakner i så stor grad at produktiviteten stuper, verdenshandelen stopper opp og forsyningslinjene bryter sammen. På toppen av det hele kommer naturkatastrofer, økologiske sammenbrudd og kjernefysiske nedsmeltninger.

  Følg med i tiden fremover, og legg merke til hvordan folk flest, også på den såkalte venstresiden, kommer til å FORLANGE at Vesten angriper «ISIS» med det tyngste skytset.

  Naturligvis kommer Vesten aldri til å angripe ISIS — siden det er Vestens og Israels kreasjon. Angrepet retter seg bare mot Assad, og dermed også Russland, Kina, Iran m.fl.

  Men det hele er spill for galleriet. En iscenesatt storkrig som er konstruert for å berede grunnen for den nye verdensordenen.

  Det er ikke uten grunn at det kalles «krigsteater».

 11. «Er verdenskrigen allerede i gang? Og i så fall, kan den stoppes?»
  – For å kommentere det siste spørsmålet: Vi kan med glede huske at det var 2. VKs største aggressorer som tapte den/de krigen/e.

  – Klart det kan stoppes, så lenge det ikke har skjedd ennå (uansett hva «det» er).

  Takk til Steigan for en veldig god, relativt sett kortfattet samlende artikkel. Viktige, viktige utviklingslinjer satt ord på.

  «Samtida kan ha opplevd dette som en serie militærkampanjer med sine egne historier og forløp, mens man i ettertid ser på det som en sammenhengende krig, den annen verdenskrig.» – Har, i all beskjedenhet, påpekt nøyaktig det samme i nær et års tid, i forbindelse med samtidsutviklingen (særlig omkring Syria).

  Det likevel forandrede fra 2. VK er at klimakrisene setter helt nye rammer for krigen/e. – Og klimakrisene har USA-NATOs krigshissere neppe innsett alvoret av. Selv om nettopp klima- og ressurs-krisene ligger som et trykk bak opprustingene.

  3. VK eller ei, siden USA-NATOs FN-brytende krig mot Jugoslavia i 1999, og eskalerende siden, har verdens sikkerhetsarkitektur blitt undergravet av hovedlandene bak å etablere den (FN-traktaten, 1945). Siden da har «sikkerheten» i verden vært i flyt på et nytt nivå.

  Verden trenger nå helt klart en konsolidering av konsensus om hva sterke land kan gjøre og ikke, en nybekreftet «sikkerhetsarkitektur», ut fra forståelse av at samarbeid globalt tjener alle land bedre enn antagonisme og konkurranse. Da må vi også skifte økonomisk system, til ett ikke bygget på konkurranse primært.

  Det er banalt, men sant: Vi er bare èn stamme, i én Biosfære, med en felles skjebne tross alle forskjeller og interne urettferdigheter.

  Vi trenger redusert totalforbruk, og mest reduksjon i vesten, og «styrt nedvekst» i ressursbruk.

  For å få til redusert ressursbruk må bruken av rentesrente i økonomien bort – den fører matematisk til konkurskriser, og tvinger underveis mennesker i samfunn der den applikeres til å presse seg selv og omgivelsene til motsetninger med grunnlaget: Naturen, Biosfæren og menneskebiologien. Folk og fe dør av det – selv mens vi lever på det. Bruken av rentesrente er vår største strukturelle fiende.

  Rentesrentebruken skaper krig gjennom press på alle for å henge med og overleve økonomisk, og derav aggresjoner mot alle hindringer – inkludert hverandre. Rikdomsforskjellene rentesrentebruken genererer skaper i tillegg folk forskjellige nok til å rette aggresjonene mot – for både fattig og rik.

  Fjernes rentesrentebruken som grunnstruktur og dynamo i økonomien, forsvinner de fremtvungede behovene for krig. Resterende uenigheter blir da småting å fikse. – Grunnleggende rettferdighet gir grunnleggende fred.

  Menneskestammen trenger en økonomi b(r)ygget på vår egen vekst-/forfallsrate. Det vil si flat rente på ca. 1,3 prosent p.a. Da er vi i harmoni med oss selv og vårt eget grunnlag. Ikke før. All annen bedring er pynt på Titanic.

 12. Jeg foreslår at Pål Steigan øker sitt fokus på den delen av venstresida som aktivt bidrar på aksemaktenes side i denne tredje verdenskrigen. Jan Hårstad kaller dem «voldsvenstre».

 13. Om forholdet mellom Europa og islam så er det tydeligvis ennå mye jord som må vendes. I en kommentar til sitt eget innlegg på verdidebatt.no skriver Jan Hårstad

  I den euro-arabiske dialogen som pågår er Organization of islamic conference,OIC, EUs forhandlingspart og disse møtes årlig til utvikling av prosjektet. Dette OIC som omfatter alle islamske stater holder seg med en egen organisasjon for kultur og utdannelse i den muslimske diasporaen i Europa/USA. Den heter ISESCO og utga i fornyet utgave i 2009 en liten bok,»The strategy for Islamic Cultural Action outside the Islamic west.»

  Det humoristiske aspektet idag når hele eliten klamrer seg til ordet «INTEGRERING» er at OIC jobber for det motsatte,noe som er bokas hovedpoeng: «the muslim immigrant communities in Europe are part of the islamic nation».

  «preserving identity requires a VALID ISLAMIC EDUCATION.

  Muslims in Europe,then,should set up a uniform plan for the prospects of the islamic presence there.

  Les kommentaren i sin helhet ved å følge lenken.

 14. Den svært mektige frimureren Albert Pike skrev i 1871 et brev hvor han la frem elitens plan for de tre verdenskrigene. Den første og den andre utspilte seg akkurat som han hadde «forutsett». Jeg setter ordet i anførselstegn, for det var en selvoppfyllende profeti — han var tross alt en del av eliten som var mektig, intelligent og pengesterk nok til å utløse den russiske revolusjonen, skape nazismen og grunnlegge staten Israel — for å nevne noe.

  Det gjenstår å se om den tredje også kommer til å utspille seg akkurat som han sa. Foreløpig ser det ut til at det går etter boka.

  http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm

  «Albert Pike received a vision, which he described in a letter that he wrote to Mazzini, dated August 15, 1871. This letter graphically outlined plans for three world wars that were seen as necessary to bring about the One World Order, and we can marvel at how accurately it has predicted events that have already taken place.

  Pike’s Letter to Mazzini

  It is a commonly believed fallacy that for a short time, the Pike letter to Mazzini was on display in the British Museum Library in London, and it was copied by William Guy Carr, former Intelligence Officer in the Royal Canadian Navy. The British Library has confirmed in writing to me that such a document has never been in their possession. Furthermore, in Carr’s book, Satan, Prince of this World, Carr includes the following footnote:

  «The Keeper of Manuscripts recently informed the author that this letter is NOT catalogued in the British Museum Library. It seems strange that a man of Cardinal Rodriguez’s knowledge should have said that it WAS in 1925».

  It appears that Carr learned about this letter from Cardinal Caro y Rodriguez of Santiago, Chile, who wrote The Mystery of Freemasonry Unveiled.

  To date, no conclusive proof exists to show that this letter was ever written. Nevertheless, the letter is widely quoted and the topic of much discussion.

  Following are apparently extracts of the letter, showing how Three World Wars have been planned for many generations.

  «The First World War must be brought about in order to permit the Illuminati to overthrow the power of the Czars in Russia and of making that country a fortress of atheistic Communism. The divergences caused by the «agentur» (agents) of the Illuminati between the British and Germanic Empires will be used to foment this war. At the end of the war, Communism will be built and used in order to destroy the other governments and in order to weaken the religions.» 2

  Students of history will recognize that the political alliances of England on one side and Germany on the other, forged between 1871 and 1898 by Otto von Bismarck, co-conspirator of Albert Pike, were instrumental in bringing about the First World War.

  «The Second World War must be fomented by taking advantage of the differences between the Fascists and the political Zionists. This war must be brought about so that Nazism is destroyed and that the political Zionism be strong enough to institute a sovereign state of Israel in Palestine. During the Second World War, International Communism must become strong enough in order to balance Christendom, which would be then restrained and held in check until the time when we would need it for the final social cataclysm.» 3

  After this Second World War, Communism was made strong enough to begin taking over weaker governments. In 1945, at the Potsdam Conference between Truman, Churchill, and Stalin, a large portion of Europe was simply handed over to Russia, and on the other side of the world, the aftermath of the war with Japan helped to sweep the tide of Communism into China.

  (Readers who argue that the terms Nazism and Zionism were not known in 1871 should remember that the Illuminati invented both these movements. In addition, Communism as an ideology, and as a coined phrase, originates in France during the Revolution. In 1785, Restif coined the phrase four years before revolution broke out. Restif and Babeuf, in turn, were influenced by Rousseau – as was the most famous conspirator of them all, Adam Weishaupt.)

  «The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the «agentur» of the «Illuminati» between the political Zionists and the leaders of Islamic World. The war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism (the State of Israel) mutually destroy each other. Meanwhile the other nations, once more divided on this issue will be constrained to fight to the point of complete physical, moral, spiritual and economical exhaustion…We shall unleash the Nihilists and the atheists, and we shall provoke a formidable social cataclysm which in all its horror will show clearly to the nations the effect of absolute atheism, origin of savagery and of the most bloody turmoil. Then everywhere, the citizens, obliged to defend themselves against the world minority of revolutionaries, will exterminate those destroyers of civilization, and the multitude, disillusioned with Christianity, whose deistic spirits will from that moment be without compass or direction, anxious for an ideal, but without knowing where to render its adoration, will receive the true light through the universal manifestation of the pure doctrine of Lucifer, brought finally out in the public view. This manifestation will result from the general reactionary movement which will follow the destruction of Christianity and atheism, both conquered and exterminated at the same time.» 4

  Since the terrorist attacks of Sept 11, 2001, world events, and in particular in the Middle East, show a growing unrest and instability between Modern Zionism and the Arabic World. This is completely in line with the call for a Third World War to be fought between the two, and their allies on both sides. This Third World War is still to come, and recent events show us that it is not far off.»

  • http://www.threeworldwars.com/new-world-order.htm

   Her er et sitat mange kan kjenne seg igjen i:

   «The sheer magnitude and complex web of deceit surrounding the individuals and organizations involved in this conspiracy is mind boggling, even for the most astute among us. Most people react with disbelief and skepticism towards the topic, unaware that they have been conditioned (brainwashed) to react with skepticism by institutional and media influences. Author and de-programmer Fritz Springmeier (The Top 13 Illuminati Bloodlines) says that most people have built in «slides» that short circuit the mind’s critical examination process when it comes to certain sensitive topics. «Slides», Springmeier reports, is a CIA term for a conditioned type of response which dead ends a person’s thinking and terminates debate or examination of the topic at hand. For example, the mention of the word «conspiracy» often solicits a slide response with many people.»

   • På Facebook er det en liten gruppe som heter Interesting Times. Medlemmene der er store fans av steigan.no, men de reagerte med sjokk, indignasjon og vantro da han våget å antyde at Brussel-aksjonen 22. mars kan ha vært falsk flagg. I deres verden finnes nemlig ikke konspirasjoner, og falsk flagg-aksjoner eksisterer ikke. De er av den oppfatning at folk som tror på sammensvergelser må være tinnfoliehattbrukende galninger på polstret celle. Det er simpelthen utenkelig for dem at statsledere eller eliter kan finne på å angripe sitt eget folk. Hjernen deres kortslutter når ordet «konspirasjon» blir nevnt. De reagerer altså med en slik «slide» som Springmeier nevner. De er hjernevasket til å godta det de øverste politiske autoritetene — og MSM — til enhver tid måtte presentere som sannheten.

     • Bismillah! Jeg fordømmer alle kommende angrep nord og ned, de skal mislykkes! Og måtte knærne til alle terrorister, med og uten falske flagg, som ved et trylleslag bli hengslet feil vei!

      Jeg er veldig glad du tok ansvar og stoppet en enda verre begivenhet enn den i Stavropol, siden du har vært så ivrig med å mane den frem på forhånd og sånn.

    • Vi har da lagt frem så mange bevis på at ‘konspirasjoner’ har sin base i religion .
     Den som vil se ser da ‘skrifta’ !
     Men folk er totalt hjernevasket til ikke å se, og bruke hjernen sin !!
     Folk må da spørre seg; hvorfor skjer alt dette ?
     Folk føler sikkert at noe er utenfor deres kontroll , men de klarer ikke å se kartet !
     Håper folk våkner opp en dag og ser at ting styres etter en plan, som kanskje er tusenvis år gammel , og som snart er ved sin ende . Vi lever i ‘endetiden’ som ‘de’ sier…..

 15. Vi får enten en multipolar verden eller en tredje verdenskrig. En multipolar verden kan være første steg i en metamorfose. Ut av denne kan komme en dansende sommerfugl. Tredje verdenskrig vil knuse alt. La oss heie på multipolaristen Putin!

 16. Det store VI. Redaktør Braanen skriver om Norge og Nato i VI-Form i dag 12 april i Klassekampen. Det er som om det aldri noensinne har eksistert noen venstreside i Norge. Norges Kommunistiske Parti har aldri eksistert,heller ikke SF hvis eneste sentrale politiske sak var å få Norge ut av Nato,ja selv debatten inni AP om Nordisk Forsvarsallianse er utradert fra historien.
  «Norge har derimot lullet seg inn i en forestilling om at landet er umulig å forsvare. Derfor har vi gjort oss fullstendig avhengig av at Nato kommer til unnsetning. Men det har VI ingen garanti for.»
  Dette kunne jo også vært skrevet på lederplass i Aftenposten. Det høres faktisk ut som om det er et bidrag til myten om at Russland angriper Norge og ikke at Norge er ombygget til en angrepsnasjon mot Russland med hundrevis av forhåndslagre og verdens mest avanserte lyttestasjoner.
  Braanen har for lengst begitt seg inn i det klasseløse Vi og folk bør begynne å tenke på hvor i all verden denne «venstresida» vil havne hen under tredje verdenskrig? Syriza er kanskje modellen? Tettere samarbeid med Nato og Israel?
  (Ola Bog har trukket seg inn i Klassekampens Venner for å lage et nidportrett av hva jeg står for,nesten utrolige saker.Vil bare si at jeg ikke forfølger hans demonisering inn der da det var på verdidebatt den «debatten» hadde sitt opphav og Bogs versjon er direkte latterlig.)

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.