Warren Buffett og Johnny Depp kjøper greske øyer på billigsalg

0

Som kjent har lederne av eurosonen tvunget den greske regjeringa til å selge arvesølvet på brannsalg, og regjeringa Tsipras har godtatt det. Så nå legges greske øyperler ut på billigsalg slik at de utlrarike kan forsyne seg.

I følge Newsweek skal multimilliardæren Warren Buffett ha sikret seg øya St. Thomas, med kort avstand til Korint og Aten. Buffett er særlig kjent for uttalelsen: «Det pågår en klassekrig der ute, og det er min klasse, de ultrarike, som vinner!» Buffett skal ha betalt en bagatell av 15 millioner euro, bagatell fordi mannen visstnok skal være god for 63 milliarder euro.

Johnny Depp skal ha sikret seg sitt private paradis, og Brad Pitt og Angelina Jolie skal være på visning.

 

PS: Buffett benekter i en pressemelding at han skal ha kjøpt øya, men eiendomsmekleren står på sitt.

 

 

KampanjeStøtt oss