Warren Buffett og Johnny Depp kjøper greske øyer på billigsalg

0

Som kjent har lederne av eurosonen tvunget den greske regjeringa til å selge arvesølvet på brannsalg, og regjeringa Tsipras har godtatt det. Så nå legges greske øyperler ut på billigsalg slik at de utlrarike kan forsyne seg.

I følge Newsweek skal multimilliardæren Warren Buffett ha sikret seg øya St. Thomas, med kort avstand til Korint og Aten. Buffett er særlig kjent for uttalelsen: «Det pågår en klassekrig der ute, og det er min klasse, de ultrarike, som vinner!» Buffett skal ha betalt en bagatell av 15 millioner euro, bagatell fordi mannen visstnok skal være god for 63 milliarder euro.

Johnny Depp skal ha sikret seg sitt private paradis, og Brad Pitt og Angelina Jolie skal være på visning.

 

PS: Buffett benekter i en pressemelding at han skal ha kjøpt øya, men eiendomsmekleren står på sitt.

 

 

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkel– Den største skandalen er Tysklands bevisstløshet
Neste artikkelUkraina: – Økonomien faller fra hverandre
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).