Hodet på slangen og elefanten i rommet

0
Illustrasjon: KI GenCraft

Av Fritt vaksinevalg.

Dokument.no skrev denne uka om Norges nyervervede posisjon i WHOs globale styre – hvor oljemilliardinvesteringene i en stadig voksende pandemiindustri gir avkastning.

CEPI et norsk engasjement i samarbeide med Bill Gates

Det er likevel ikke kun i WHO at norske politikere og pandemiinvestorer ønsker å ha en sentral styrende posisjon. Mange husker også organisasjonen CEPI fra covid-pandemien.

CEPI ble som kjent etablert med sylskarp presisjon i 2017, som et samarbeide mellom norske politikere, relativt ubegrensede oljemillarder, farmsøytisk industri og den globale eliten

Det er ikke spesielt dristig å antyde at CEPI fungerer som en global interesseorganisasjon for verdens største farmasøytiske selskaper. Velsignet med ubegrensede midler og utad fremstilt nærmest som en idealistisk organisasjon – plasseres de i en særegen maktposisjon.

Tidligere ble det oppfattet som korrupsjon hvis industrien hadde tette bånd til makten. I sammenhengen med CEPI har man derimot legitimert forholdet og invitert legemiddelindustrien helt inn i hjertet av beslutningsprosessene. Lobbyvirksomhet er dermed nå å anse som faglige bidrag.

Koalisjonen ble startet i Davos 19. januar 2017 av Erna Solberg og Bill Gates som et resultat av enighet om at en koordinert internasjonale og tverrpolitisk plan trengs for å utvikle vaksiner og forebygge fremtidige epidemier.[3][4] Tore Godal er omtalt som initiativtaker til CEPI.[5] CEPI ble grunnlagt med penger (4 milliarder NOK) fra NorgeIndiaTysklandJapanBill & Melinda Gates Foundation, britiske Wellcome Trust og World Economic Forum.[6] Etter oppstarten har flere forpliktet seg til å støtte, blant annet StorbritanniaCanadaEtiopia og Australia. (Wikipedia)

Norske politikere & WHO

Tekst: Kjetil Tveit

Tidligere statssekretær for helseminister Ingvild Kjerkol, Ole Henrik Krat Bjørkholt skrev følgende på Facebook den 28. juli 2020:

«Hvis/når man har en effektiv vaksine, mener jeg man bør aktivere smittevernlovens paragraf 3-8, der hele befolkningen pålegges å ta vaksinen – med straffansvar (bøter eller fengsel) for å nekte.
For mye står på spill til å la individets selvbestemmelsesrett få fortrinn her. Litt som verneplikt.»

Han som bedyrte i Debatten i NRK at man ikke skulle gå på kompromiss med selvbestemmelsen i WHO-forhandlingene var han samme som ville putte uvaksinerte i fengsel. La det synke inn.

Daværende helseminister Kjerkol, sa følgende på WHOs møte i Genève 23. mai 2022:

«Vi må konsolidere WHO som vår effektive, ansvarlige og dyktige leder innen multilateralisme, og et byrå som har nulltoleranse for feil oppførsel».

Helseministeren var med andre ord like autoritær som sin statssekretær.

En internasjonal mafia ønsker et autoritært og totaltært FN-styrt verdensherredømme. Mafiaen er de som styrer FN og WHO, og Norge er de som finansierer mafiaen.

De norske ambassadørene i WHO-systemet er like nyttige idioter for det medisinsk-industrielle kompleks, som krigshisseren Jens Stoltenberg i NATO er for det militærindustrielle kompleks.

Det er vel ikke så rart at man i utlandet sier at Norge er «hodet på slangen»?

De norske oljepengene går til å holde liv i alt som kan krype og gå av multinasjonal mafia?

De kaller det globalisme og bistand, siden mafiaen er global og kaller seg «filantroper», som skal villede folk til å tro at de er velgjørere.


Denne artikkelen ble publisert av Fritt vaksinevalg.

Forrige artikkelNikki Haley besøker Israel, skriver «Gjør slutt på dem» på israelsk artillerigranat
Neste artikkelIngen missiler fra Vesten kan redde Ukraina og Nato fra nederlaget
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.