Nikki Haley besøker Israel, skriver «Gjør slutt på dem» på israelsk artillerigranat

0
Nikki Haley skriver «Gjør slutt på dem» på israelsk artillerigranat

Trump sa nylig at han er sikker på at Haley vil være på «hans lag.»

Av Dave DeCamp.

Anti-War, 28. mai 2024.

Den tidligere republikanske presidentkandidaten Nikki Haley skrev «Gjør slutt på dem» på en israelsk artillerigranat under et besøk i Israel, for å vise sin sterke støtte til den israelske nedslaktingen av palestinere i Gaza og den israelske bombekampanjen i Sør-Libanon.

«Amerika står ved Israels side. Israel kjemper mot USAs fiender i dag. Ikke stopp før dere vinner», sa Haley under et besøk ved Israels nordlige grense, der hun signerte artillerigranaten.

Haley ble ledsaget av Danny Danon, medlem av Knesset og statsminister Benjamin Netanyahus parti Likud. Danon skapte overskrifter i november i fjor ved å være medforfatter av en kronikk i The Wall Street Journal som oppfordret USA og andre vestlige land til å ta imot palestinske flyktninger, noe som ville bidra til å lette Netanyahu-regjeringens ønske om etnisk rensing av Gazastripen.

Haley besøkte det sørlige Israel en dag tidligere og kom med en grunnløs påstand om at Iran, Russland og Kina alle var ansvarlige for Hamas-angrepet den 7. oktober. Uten å fremlegge noe bevis, sa hun at angrepet «var orkestrert av Iran. Det ble hjulpet med russisk etterretning. Og det ble drevet av penger fra Kina. Ikke benekt det».

Haley, som fungerte som USAs ambassadør til FN under Trump-administrasjonen, støttet tidligere president Trump etter å ha droppet ut av presidentvalget. Trump antydet nylig at Haley ville ha en mulig plass i den neste administrasjonen hvis han vinner i november.

«Jeg tror hun kommer til å være på vårt lag fordi vi har mange av de samme ideene, de samme tankene», sa Trump etter at Haley hadde sagt at hun ville stemme på ham. «Jeg satte pris på det hun sa. Du vet, vi hadde en ekkel kampanje, den var ganske ekkel. Men hun er en veldig dyktig person, og jeg er sikker på at hun kommer til å være på laget vårt i en eller annen form, absolutt».


Denne artikkelen ble publisert av Anti-War.

Nikki Haley Visits Israel, Writes ‘Finish Them’ on Israeli Artillery Shell

Oversatt for steigan.no av Espen B. Øyulvstad


Dave DeCamp er nyhetsredaktør i Antiwar.com, følg ham på Twitter @decampdave. Se alle innlegg av Dave DeCamp

Se også:

Forrige artikkelKjempedemonstrasjon for fred i Budapest
Neste artikkelHodet på slangen og elefanten i rommet
Dave DeCamp
Dave DeCamp er nyhetsredaktør for Antiwar.com, følg ham på Twitter @decampdave.