Du må ikke sove. Ledes norsk og europeisk politikk fra et galehus?

0
Av Eva Thomassen.

Kan man skille mellom politikk og dem som forvalter den? Våre politikere har mistet bakkekontakten og gangsynet. De beveger seg i en verden av paranoia og forfølgelsesvanvidd. Politikken forvaltes av narsissistiske maktmennesker. Med en virkelighetsoppfatning som ikke samsvarer med virkeligheten. Som ikke evner å se at politikk er det godes kunst. Som driver krig på ordentlig, men skjønner ikke at det de gjør – gjør de mot noen som ikke har gjort dem noe vondt. Politikerne i Norge og i resten av Europa lider av ekkolali.  (Ekkolali er automatisk gjentagelse av ord og setninger som andre har sagt, som en slags ekko).

Ord skapt i den hensikt å lure oss inn i amerikansk stormannsgalskap. Vi får ros om vi klarer å gjenta de samme ordene mange ganger. Enda mer ros om det er flere som klarer å gjenta ordene. Ordene blir snart til hele setninger. På alle språk.

Lakmustesten

Lakmustesten på hvordan det går an å drive en hel verden inn i en dødskult så vi under denne pandemien. Der ble vi så lydige at vi måtte spørre om å få gå i egen begravelse. Alternativt spørre den døde om å få delta i begravelsen. Mot å søke om lov. Sitte med munnbind i kirken og høre på presten tale med munnbind og se kistebærerne bære den døde ut med munnbind. Vi fant oss i å sitte alene julaften- alternativt være 5 til stede rundt bordet om stolene var spikret fast i gulvet og bordet var 12 meter langt. Betale tusenvis av kroner på hotell på Gardermoen om testen ble tatt tidligere enn 5 timer før landing. Samtidig dro statsministeren på skitur. Statsminister Johnson i England ble tatt i å flere ganger ha hatt fyllefester i no.10 Downing street. En annen minister fikk sparken fordi han ble tatt i å kline med en kollega. Avslørt av kamera på kontoret. Samme dag Johnson hevet glasset satt dronning Elisabeth alene i kirken under begravelsen av mannen sin, Prince Philip. Med munnbind!

Vaksinen måtte være vestlig produsert. Å ta Sputnik var som å spille russisk rulett sa EUs von der Leyen. Vi ble satt på vent  til «våre» vestlige vaksiner var klare. Selv om det senere har vist seg at det er rottegift vi er blitt servert, går rottene fri. De unngikk pesten. Vi andre er smittet av en menneskeskapt galskap som synes å ikke gå over. Som det ikke finnes vaksine mot. Vi oppførte oss som hunder. Lederne våre hadde nakketak på oss. En vellykket generalprøve. Lederne besto prøven. De hadde lykkes med historiens mest vellykkede hjernevask.

Fra pandemi til krig

Så ble det krig. Da ble det plutselig slutt på pandemien. På samme måte som under pandemien blir vi servert de mest psyke forbud. Å ha to tanker i hodet samtidig er tegn på langtkommen ondskap. Uhelbredelig. Personene må isoleres. De skal ikke synes, høres, sees. De må skyfles vekk. Langt vekk. Vi andre må beskyttes. Vi må vaksineres. Denne gangen er det ikke helsevesenet som står for vaksinen. Det er politiet, mediene, politikerne og organisasjoner som får betalt av nettopp politikerne til å renske rekkene. Helsingforskomiteen er en slik organisasjon. Du er bannlyst. Skal isoleres. Med tvang. Du er smittet av feil tankegods. Så smittsom er du at seniorfagrådgiver Dale i påvirkningsorganet Helsingforskomiteen melder seg ut av fagforeninga han er medlem av, Samfunnsviterne, fordi fagforeninga har invitert en Russland-ekspert. Glenn Diesen er han vi må sky. Helsingforskomiteen har plassert Diesen på svartelista over folk som skal forfølges for «feil» tankegods. — Diesen lever i sømløs symbiose med russisk militærpropaganda. Det han tvitrer plukkes opp neste dag av kanaler som AbZats, Silovoi Blok og Voennoe Delo. Samtlige er rene krigsforbryter-blekker.

Dale har i stedet meldt seg inn i Norsk Tjenestemannslag. Hvordan kan Dale være sikker på at ikke Norsk Tjenestemannslag vil invitere en forsker som har et annet tankegods enn Dale? Kan bli mye skifte av fagforeninger. 

Helsingforskomiteen er en «uavhengig» NGO (non-governmental organization) som tilfeldigvis får penger fra regjeringen. Blant annet til å lete etter russiske krigsforbrytelser i Ukraina. Inneværende år er de blitt tildelt over 7 millioner kroner. De lever av «krigsforbrytelser». Det samme gjør en rekke andre NGOer. Regjeringene rekker ikke å lage løgnene selv. De betaler heller tro tjenere.

https://www.khrono.no/flere-melder-seg-ut-av-fagforening-fordi-russland-forsker-skal-holde-foredrag/878285

Dødskulten

Alle husker sikkert «Folkets tempel» der kultlederen førte 914 mennesker i døden? Fikk 914 mennesker til å begå kollektivt selvmord? https://www.humanist.no/2017/09/jonestown-litteraer-gjennomgang/

Våre ledere har klart å få med seg folk til å synes at døden er bedre enn livet. At krig er bedre enn fred. At fiender er veien til frelse. At verden blir et bedre sted selv om kloden går opp i røyk. De har klart å mane fram hatet i oss. Ikke ulikt det hatet sionistene i Israel viser overfor palestinere.

Dette er Norge og Europa. Vi får høre at Kina er farlig. Men ikke så farlig som Russland. Kina må velge mellom Europa og helvete. Mellom The Garden og The Jungle som EUs utenriksminister Borrell omtaler vesten og resten.  «Faren fra øst» ropes det fra budbringeren på alle språk. Fra den Nobelprisnominerte Stoltenberg fakset til Norges statsminister som gjentar budskapet fra Stortingets talestol. Kina må velge. Velge mellom å støtte krigen i Ukraina eller oss. Å støtte oss som ikke støtter krigen i Ukraina…eller støtte krigen vi ikke støtter…

Følg oss og du skal få varig helse. Før vant Russland annen verdenskrig. Nå er det Zelensky, Ukrainas illegitime president, som vant krigen. Som skal hedre de falne i den Røde Armé i Finnmark senere i år. En leder som river ned monumenter over de falne fra den Røde Armé og setter nazister fra den annen verdenskrig på sokkel i stedet. Før tok vi avstand fra nazister. Nå bevæpner vi nazister og kaller dem helter. Vi går i statsbegravelser til nazister. Ikke ulik støtten vi gir Al-Qaida når det passer.

Hvordan har våre ledere klart å forlede oss inn i denne galskapen? En galskap som er i ferd med å ødelegge folkehelsa til hele den europeiske befolkningen. Og, ikke minst ødelegge Europa. Under Irakkrigen ble psykologer brukt som torturister og som behandlere av dem de torturerte. Om morgen stod psykologen for torturen. Om kvelden for trøsten. Vi hører til morgenkaffen at Putin nærmer seg. Mer våpen og penger. Til kvelds får vi servert at Putin klarer ikke å ta oss. Mer våpen og penger. Det brukes til å slite oss ut.

https://drive.reindex.net/RCT/101/TORT2006.2.5.pdf

Våre ledere opptrer i samlet flokk. Vi ser dem overalt. Sammen. Hele tiden. Den ene dagen på NATO-møter. Den neste i EU. G-7. G-21. Normandie. Så med Zelensky i alle hovedsteder. Trampeklapp. Alle klemmer hverandre hele tiden. Alle holder godt rundt president Emeritus av Kiev.

Zelenskys presidentperiode utløp i mai. Valg er viktig. Men, ikke i Ukraina. Ikke nå. Det finnes ikke soldater igjen. Alle er drept. Det gjør ingenting. Vi bruker bare farligere våpen. Vi vil ha krig. Mer krig. Vi skal vinne selv om vi vet vi aldri vil vinne. Alle vil vinne. Å stå på seierspallen. Akkurat som vi gjorde da vi var 3 år og hadde fått pokal for beste plassering i skirennet i borettslaget. Vi må vinne sier Gram. Kanskje Gram ikke vant pokal da han var liten?

Under pandemien var det pressekonferanse hver eneste dag. Med statsminister, helseminister med tommestokk og vaksinepusherne. Nå er det krig de pusher på oss. Ingen pressekonferanser. Kun bilder og klemmer med en smilende Zelensky og ledere som overbringer milliarder av skattekroner de kunne brukt på egen befolkning. 100 milliarder norske skattekroner er mye. Som bare går opp i røyk. Vi må ikke glemme. Norge er i front.

Krigspsykose

De tilhører en dødskult. Som Ungarns president Orban så treffende sa her om dagen. Europas ledere befinner seg i en krigspsykose. Det er umulig å snakke om annet enn krig. Hva skjer med Orban når han taler NATO og EU midt i mot? Han blir straffet. Av sine egne. Slovakias statsminister Fico var utsatt for et attentatforsøk. Hva sto å lese i avisene og høre fra våre eksperter og politikere? Som fortjent. Han har feil tankegods.

Vi må ikke la oss forlede. Les historien bakover før du ser deg framover. Se deg i speilet og spør deg selv: Er virkelig «våpen veien til fred» slik Stoltenberg får oss til å gjenta? Alternativt er våpen veien til helvete? Til Europas undergang? Hadde det ikke vært bedre med et Europa uten NATO, EU og USA?

Du må ikke sove.

Forrige artikkelPenger verken til tilpasning eller forebygging
Neste artikkelAMS-målere i New Mexico – med el-overfølsomme vitner fra kloden rundt