AMS-målere i New Mexico – med el-overfølsomme vitner fra kloden rundt

0

Myndighetene blir ikke kvitt helseproblemene som 5G, AMS-målere og andre nye kilder til skarp elektromagnetisk pulsing skaper: Nye saker for retten og for offentlige kommisjoner dukker opp stadig vekk rundt om på kloden.

Einar Flydal.

Det er nå ganske enkelt blitt for godt dokumentert at slik pulsing skader, og det er for mange som blir akutt syke, til at problemet lar seg gjemme bort og hysjes ned med påstander om at «årsakene ikke er påvist og må være å finne andre steder eller være innbilning», slik vi ble forklart i FHI-rapport 2012:3, der alle funn ble forkastet fordi man ikke kunne påvise oppvarmingsskader. (Stikk den!)

Nå pågår det altså en sak i New Mexico:

Arthur Firstenberg skriver om sakeni et rundbrev og legger ved et prosesskrift som nettopp er levert inn. Det starter med mange juridiske formaliteter, men deretter inneholder det en lang rekke korte erklæringer fra kloden rundt om hvordan folk får sin helse og/eller sine liv ødelagt av «smarte» målere som sender tett med skarpe pulser som man lenge har visst skader og plager biologien hos både mennesker og dyr. Ingen medisinske eller forsknings­messige bevis altså, men belegget for at slikt godt kan gå an, fins i forsknings­rapportene. (Se f.eks. (Panagopoulos m.fl. 2021), på norsk, som er omtalt og kan lastes ned her: bloggpost 22.06.2022.)

Firstenberg skriver:

Takket være hundrevis av skriftlige kommentarer som fortsatt strømmer inn fra fjern og nær, har vi en sjanse til å holde smartmålere varig borte fra New Mexico, og bevare vår stat som et tilfluktssted og et eksempel for verden, og å få til at livets frø sprenger seg ut av sitt skall for så å spre seg over hele jorden og slå rot.

Det har gått 18 måneder siden New Mexicos selskap for offentlige tjenester, Public Service Company of New Mexico (PNM), søkte om å få skifte ut alle sine strømmålere til smarte målere som del av en «nettmodernisering». To sett med offentlige høringer har blitt holdt — i mars 2023, og igjen i april 2024. PNM sendte inn en kost-nytte-analyse som ikke tok med noe om kostnader for menneskers helse eller for miljøet. Prosesskrift om denne analysen ble levert til delstatens kommisjon for kontroll av forvaltningen, New Mexico Public Regulation Commission, i går den 11. juni 2024.

Prosesskriftet som ble levert i går av gruppen New Mexicans for Utility Safety, inneholder utdrag av de skriftlige kommentarene som er kommet inn fra hele verden og som gir levende beskrivelser av hva smarte målere har gjort med dem, deres kjære familie og venner, og dyrene og plantene rundt dem – herunder beskrivelser av alvorlige skader, dødsfall og fordrivelse fra hjem som skyldes strålingen fra disse målerne.

Vennligst les dette prosesskriftet, del det vidt og bredt og send det til dine lokale nyhetsmedier, til miljøorganisasjoner og til myndighetene der du bor.

Arthur Firstenberg, den 12. juni 2024

Her kan du åpne prosesskriftet, evt. laste det ned (engelsk) 22-00058-UT-2024-06-11-NMUS-initial-brief-on-PNMs-CBA.pdf

Og her ser du det felles problemet med dagens AMS-målere, med mikrobølget kommunikasjon, herunder 5G, og med skitten strøm: skarpe, sterke pulser som biologien reagerer på – akutt eller over tid.

(Pulser fra maskenettsenderen i en standard Aidon AMS-måler. Bredde per rute: 2 sekunder. (Måling: EMF Consult AS))

Einar Flydal, den 16. juni 2024

Forrige artikkelDu må ikke sove. Ledes norsk og europeisk politikk fra et galehus?
Neste artikkelPolitibetjent: – Vi håndhevet et absurd regelverk