Japans fremste kreftlege: COVID-skudd er «i hovedsak drap»

0

Dr. Masanori Fukushima har bedt Verdens helseorganisasjon om å lede en undersøkelse av de skadelige resultatene av COVID-vaksinene.

Dette skriver LifeSizeNews.

Her er CVen til Dr. Masanori Fukushima.

Artikkelen fortsetter:

Den mest renommerte medisinske onkologen (kreftforskeren) i Japan har nylig omtalt COVID-19 mRNA-skuddene som «det ondes verk» som har forårsaket «hovedsakelig drap».

I et intervju som ble publisert 19. april listet Dr. Masanori Fukushima, som ledet den første kreftpoliklinikken ved Kyoto-universitetet og lanserte det første kurset i farmakoepidemiologi der, opp en rekke problemer med COVID-mRNA-stikkene, som beviser det han kalte et ondt «misbruk» av vitenskap».

Han påpekte at «turbokreft», en type «som leger tidligere ikke har sett» og som utvikler seg ekstremt raskt og vanligvis er i stadium fire, det vil si full spredning, når de blir diagnostisert, har begynt å dukke opp etter utrullingen av «vaksinene». Slik «turbokreft» dukker opp sammen med overdødelighet på grunn av kreft generelt, som Fukushima sier ikke bare kan forklares med tapte muligheter for screening eller behandling under COVID-utbruddet.

Som et tragisk eksempel på den dødelige faren med COVID-skuddene, delte onkologen historien om en 28 år gammel mann som ble funnet død av sin kone da hun prøvde å vekke ham om morgenen, fem dager etter at han mottok sin andre Pfizer dose. 

«Legen som obduserte sa at da han prøvde å fjerne hjertet, var det mykt og hadde gått i oppløsning», sa Fukushima. «Og bare ett tilfelle som dette viser hvor farlig denne vaksinen kan være».

Han påpekte at disse alvorlige skadene, inkludert dødsfall, har rammet mennesker som har en historie med god helse etter at de ble vaksinert.

«Det er alvorlig. Det er egentlig drap. Til slutt vil jeg si klart og tydelig at dette er mitt syn», sa legen.

Han beklaget at media, inkludert aviser, generelt ikke har rapportert om disse skadene, og at faktisk de som stiller spørsmål ved sikkerheten til covid-skuddene – akkurat som med influensa-sprøytene – har blitt karakterisert som antivitenskapelige «kjettere». Han beskrev holdningen til de som kneblet stemmene COVID-vaksine-kritikere, som slett ikke vitenskapelige, men «mer beslektet med tro, hysteri eller til og med kultadferd».

«Jeg er nå dypt bekymret ikke bare for en alvorlig krise innen medisin, men i vitenskap og demokrati», sa Fukushima.

Han fremhevet det faktum at land som mest aggressivt presset covid-dosene, som Israel, så de høyeste døds- og infeksjonsratene, som vist av studier som sammenligner land i Midtøsten, inkludert Jordan, Syria og Egypt. Israels statsminister Benjamin Netanyahu arrangerte en spesiell avtale med Pfizer om å bruke israelere som laboratorierotter i et nasjonalt injeksjonsprogram med Pfizers Covid «vaksine».

«Israel førte an i tidlig og utbredt vaksinering, men hadde også de høyeste døds- og infeksjonsratene. De mindre aggressivt vaksinerte områdene så mindre skade,» sa Fukushima, og la merke til at «Israel var raskt ute med å stoppe vaksinen.» 

Det var dessuten problemer med selve teknologien som ble brukt til å administrere mRNA – lipidnanopartikler – som legen sa resulterer i «effekter utenfor målet» på forskjellige organer, inkludert eggstokkene, hjernen, leveren og beinmargen.

Enda verre, piggproteinene produsert av mRNA har blitt oppdaget i menneskekroppen mer enn et år etter injeksjonene av COVID-«vaksinen», bemerket onkologen, og sier at dette tyder på «et alvorlig problem».

Legen anklaget Verdens helseorganisasjon (WHO) for «hastverk» med å pusje covid-skuddene uten skikkelig undersøkelse, og dessuten for å prøve å håndheve en ensartet tilnærming i land med vidt forskjellige «medisinske forhold, vaner, og systemer», og kaller det «noe absurd».

Han hevdet at det er «avgjørende» at WHO tar ansvar for skadene av COVID-skuddene, som han kalte «et misbruk, et misbruk av vitenskap og en ond praksis innen vitenskap, for å være ærlig».

Fukushima påpekte at WHO er «bevisst» om skader fra de såkalte vaksinene fordi de kompenserer for disse skadene i visse land, og likevel ikke tar opp den COVID-skuddinduserte døden og skaden på riktig måte gjennom en undersøkelse og rapport.

«Tenk deg å finne din ektefelle død om morgenen. Det er ingen spøk. En vaksine som forårsaker slike utfall, til og med et enkelt dødsfall, er uakseptabel», sa Fukushima, og la til at i Japan alene har regjeringen dokumentert 2.134 dødsfall rapportert på grunn av COVID-skuddet, noe som sannsynligvis er et lavt estimat.

«Det er titusenvis av mennesker som må oppsøke lege på grunn av vaksinerelaterte problemer», fortsatte han, og hevdet at en stor del av dem – 30 prosent – lider av ME (myalgisk encefalomyelitt) eller kronisk utmattelsessyndrom. 

Dette er bare begynnelsen, ifølge Fukushima, fordi frekvensen av alle slags sykdommer har økt siden utrullingen av COVID-skuddene, inkludert «autoimmun sykdom, nevrodegenerative sykdommer, kreft og infeksjoner».

«Det er som om vi har åpnet Pandoras eske… Vi må ta disse skadene på alvor og adressere dem seriøst. Alle forsøk på å avvise disse skadene som om de ikke skjedde er ærlig talt ondskapens verk. Dette er et typisk eksempel på vitenskapens onde praksis,» sa Fukushima.

Han oppfordret vitenskapelige og medisinske institusjoner, ledet av WHO, til direkte å konfrontere disse resultatene gjennom forskningsinnsats for å «rette vitenskapens lys» mot vaksinene og masseinjeksjonene av dem.

«Vi bør aldri bruke slike vaksiner igjen,» sa han. «Dette er en skam for menneskeheten. Det er en skam at vi gjorde dette.»

Forrige artikkelKuppforsøk i Den demokratiske republikken Kongo forhindret
Neste artikkelVil Klassekampen hvitvaske nazistene i Ukraina?