WEF-innsider: – Arrester disse folkene umiddelbart!

0
Pascal Najadi til høyre

enigma, Fritt vaksinevalg.

Pascal Najadi er en pensjonert investment-banker og sønn av Hussain Najadi. Pascal forteller om hvordan faren som en av grunnleggerne i WEF (World Economic Forum) forlot Klaus Schwab og organisasjon som følge av dens fascistiske og kriminelle føringer.

Intervjuet gjør rede for hvordan WEF har tilegnet seg global makt via folkevalgte i små lukkede sirkler med base i Davos. Gjennom den velutviklede utdanningsplattformen Young Global Leaders har organisasjonen oppnådd et samkjørt og ensrettet globalistisk styresett som har slått rot i nasjonal administrasjon over hele den vestlige verden.

Pascal Najadi advarer på det sterkeste mot organisasjonen basert på deres kriminelle og antidemokratiske metoder hvor WHO (Verdens helseorganisasjon) og deres pandemivirksomhet har en sentral rolle som virkemiddel for global kontroll.

Intervjuet gir en systematisk forståelsesgrunnlag omkring hvilket globalt politisk, finansielt og juridisk monster vi står ovenfor:

Les mer på steigan.no om World Economic Forum.

Forrige artikkelNorske medier og politikere har latt seg lure av Zelensky hele tiden
Neste artikkelPentagon innrømmer at de ikke har bevis for at Iran sto bak