De styrer mot økonomisk sammenbrudd – er det noe vi kan gjøre?

0

Vi har tidligere vist at mesteparten av den økonomiske makta i den vestlige verden ligger i hendene på en bitteliten klasse av finanskapitalister. Se de seks kortforedragene De ultrarikes makt (1–6).

Vi har også vist at denne klassen av finanskapitalister styrer verden mot et økonomisk sammenbrudd gjennom lockdownpolitikken, det grønne skiftet, sanksjonspolitikken, ødeleggelsen av landbruket og krigspolitikken.

Tidligere BlackRock manager: – Koronakrisa er et cover for verdens største finansboble

I 2019 la BlackRock fram planen for den kommende krisa: – En finansiell operasjon uten sidestykke

Alt dette er godt dokumentert også gjennom det interesseorganisasjonen til de 1000 rikeste selskapene i verden, World Economic Forum, skriver på sine nettsider.

Les for eksempel: What are central bank digital currencies and what could they mean for the average person?

I denne videoen gir sjefredaktør Pål Steigan et overblikk over alt dette og han tar opp spørsmålet: Siden vi sannsynligvis ikke vil greie å hindre dem, er det noe vi kan gjøre for å forberede oss?

Forrige artikkelPenger Inn Og Mer Penger Ut Av Svingdøren
Neste artikkelStår Norge overfor «store demografiske endringer i årene som kommer»?
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).