«Vi står overfor et kuppforsøk med global helse som påskudd»

0
Dr. Meryl Nass

«Vi står overfor et mykt kupp … under påskudd av pandemiberedskap og biosikkerhetsagendaen.»

Dr. Meryl Nass forklarer hvordan WHOs foreslåtte pandemiavtale vil gjøre det mulig for WHO «å ta over jurisdiksjonen til alt i verden ved å si at klimaendringer, dyr, planter, vannsystemer [og] økosystemer er alle sentrale for helse».

I tillegg til det vil det fjerne menneskerettighetsbeskyttelse, håndheve sensur og digitale pass, kreve at regjeringer sørger for en enkelt «offisiell» fortelling, og gjør det mulig for WHO å erklære «pandemier» på et når de måtte finne det for godt.

Hele videoen finnes her:

International Covid Summit III part 2 European Parliament, Brussels

Forrige artikkelDemonstranter beleirer Frankrikes ambassade i Niger
Neste artikkelHjemmesittervalg med lyspunkter