Trumps lockdowntyrann gjør helomvending: – Ingen maskepåbud

0

Da den såkalte «pandemien» oppsto ble Deborah Birx satt til å lede Task Force i Det hvite hus, og hun spilte en nøkkelrolle i å diktere lockdown, maskepåbud og andre diktatoriske tiltak. Nå gjør hun tilsynelatende helomvending og sier at «vi trenger ikke maskepåbud».

En annen koronatyrann, Dr. Fauci, mannen som finansierte forskning på risikofylt flaggermuskoronavirus i Wuhan, Kina og deretter ble satt til å lede koronavirusresponsen der han fikk forskere til å kjempe for å lage og styrke propaganda som benektet en laboratorielekkasje – på CNN for å gå inn for maskepåbud, og hevder «det har vært mange studier som indikerer fordelen med å bruke masker.»

Men CNN konfronterer ham med vitenskapelige studier som viser at maskepåbud ikke har noen påviselig effekt.

Et massivt internasjonalt forskningssamarbeid som analyserte flere dusin strenge studier med fokus på «fysiske intervensjoner» mot COVID-19 og influensa, fant at de gir liten eller ingen beskyttelse mot infeksjoner eller sykdomsrater.

Studien, publisert i den fagfellevurderte Cochrane Database of Systematic Reviews, er det sterkeste vitenskapelige argumentet til dags dato som tilbakeviser grunnlaget for maskepåbud over hele verden.

CNN konfronterte Fauci med denne artikkelen i The New York Times:

The Mask Mandates Did Nothing. Will Any Lessons Be Learned?

Og han kom synlig ut av balanse. Han klarte ikke å forsvare maskepåbud «på samfunnsmessig nivå», men insisterte på at masker «fungerer på individnivå», hva nå det måtte bety.

Nå er det ikke vår oppgave å rose CNN, men vi noterer oss at en slik grilling som Fauci blir utsatt for her, aldri har skjedd i denne perioden i noen norske regimemedier.

Det er også grunn til å merke seg at Donald Trump nå går knallhardt ut mot masketvang og koronadiktatur:

Men det at folk som har gjort seg en karriere av skremselspropaganda og antivitenskapelige, drakoniske tiltak, nå innrømmer at det var feil, betyr ikke at de ikke vil prøve igjen.

Som politisk metode for å innføre fascisme med folkelig støtte og samtidig tjene vanvittige summer i rå profitt har disse grepene fungert fantastisk bra for de 0,0004 % som tjener på dette at ingen bør innbille seg at de vil gi seg med dette.

Forrige artikkelEvnen til å tjene penger på en illusjon
Neste artikkelUSAs myndigheter angriper en amish storfebonde, og beslaglegger eiendommen hans