mRNA COVID-vaksiner kan utløse «turbokreft» hos unge mennesker

0

Av Megan Redshaw.

Eksperter ser en forvirrende økning i kreft hos personer under 50 år som ser biologisk annerledes ut enn seinere kreftformer. Mens noen hevder kreftratene har økt i flere tiår og tilskriver økningen til sukkerholdige drikker, livsstil og søvnforstyrrelser, sier andre at mRNA COVID-19-vaksiner har forårsaket en framvekst av «turbokreft» – og amerikanske reguleringsorganer har ikke tatt tak i dette voksende problemet.

Selv om det ikke finnes noen offisiell medisinsk definisjon for det legene kaller «turbokreft», brukes begrepet ofte for å definere aggressive, raskt oppståtte kreftformer som er resistente mot behandling – først og fremst hos unge, friske individer etter COVID-19-vaksinasjon. Disse tilfellene opptrer ofte i et seint stadium med metastaser og blir raskt dødelige.

«Det som skjer er disse kreftformene vi er vant til å se, deres vekstmønster og deres oppførsel er helt ute av karakter … Så «turbokreft» er noe som ikke var der, og plutselig er det overalt,» Dr. Ryan Cole , en patolog og administrerende direktør i Cole Diagnostics, sa i et intervju på EpochTVs «American Thought Leaders

Dr. Cole fortalte Epoch Times i et seinere intervju at han først la merke til en økning i visse typer kreft etter vaksineutrullingen i desember 2020, og tror forskere begynner å forstå hvordan disse kreftene oppstår.

«Leger ser flere typer kreft i sin daglige praksis – og i unge pasientkohorter der du vanligvis ikke ser kreft. Selv om økningen i kreft har blitt forklart med tapte screeninger, vet man at det ikke skyldes tapte screeninger fordi unge mennesker vanligvis ikke blir screenet,” sa Dr. Cole.

Krefttiltak øker med en hastighet over det som er forventet, og utallige leger og klinikere over hele verden har bekreftet dette. Pasientene deres er kreftfrie i årevis, men etter en booster «dukker det opp», la han til. Det som er unikt med turbokreft er at de ikke reagerer på tradisjonell behandling fordi cellene har blitt endret i beinmargen, og cellene «gjør ikke det de skal».

Studier og kasusrapporter av kreft etter covid-19-vaksinasjon

Studier og kasusrapporter av ulike kreftformer etter mRNA-vaksinasjon hjelper eksperter med å forstå de potensielle mekanismene som kan tillate disse kreftformene å spre seg.

I en nylig belgisk studie publisert i Frontiers Oncology, presenterte forskere det første tilfellet av ondartet lymfom hos mus. Ondartet lymfom er en sjelden bivirkning rapportert etter mRNA COVID-19-vaksinasjon.

To dager etter å ha mottatt en boosterdose av Pfizers COVID-19-vaksine, led en av 14 mus spontan død. Ved undersøkelse hadde den 14 uker gamle musa unormalt store organer og kreftlymfom i lever, nyrer, milt, hjerte og lunger. Selv om det er komplekst å vise direkte årsakssammenheng, sa forfatterne at funnene deres legger til «tidligere kliniske rapporter om utvikling av malignt lymfom etter ny mRNA COVID-19-vaksinasjon.»

I en artikkel fra januar 2023 i Medicina presenterte forskere saken om en 66 år gammel mann som utviklet hovne lymfeknuter 10 dager etter å ha mottatt sin tredje dose Pfizer. Etter ytterligere testing ble pasienten diagnostisert med stadium 2 non-Hodgkin lymfom (NHL). En litteraturgjennomgang fant ytterligere åtte tilfeller av NHL som utviklet seg kort tid etter covid-19-vaksinasjon. Fem lymfomtilfeller oppsto etter vaksinasjon med Pfizer, ett tilfelle etter vaksinasjon med AstraZeneca, ett etter Johnson & Johnson-skuddet og ett etter vaksinasjon med Moderna.

I et brev fra august 2022 til redaktøren i Journal of the European Academy of Dermatology & Venereology, beskrev leger to pasienter diagnostisert med diffust stort B-celle lymfom som utviklet seg fra hovne lymfeknuter etter vaksinasjon med Pfizers COVID-19-vaksine.

Studiens forfattere fant at diffust stort B-celle lymfom «kan vokse raskt» etter vaksinasjon med Pfizers COVID-19-vaksine og oppfordret hudleger til å ta hensyn til hovne lymfeknuter eller masser nær injeksjonsstedet.

Hovne lymfeknuter, eller lymfadenopati, regnes som en vanlig bivirkning av COVID-19-vaksinasjon, oftere observert etter immunisering med nye COVID-19 mRNA-vaksiner enn andre vaksiner.

Lymfadenopati er også en anerkjent «ikke-alvorlig» bivirkning av covid-19-vaksinasjon oppført i US Food and Drug Administrations (FDA)  faktaark for helsepersonell for både Moderna og Pfizers monovalente og bivalente vaksiner. Imidlertid har ikke farmasøytiske selskaper og amerikanske reguleringsbyråer vurdert om det er en sammenheng mellom vaksinerelatert lymfadenopati og kreft.

Et år etter utrullingen av vaksinen publiserte forskere en saksrapport i Journal of the American Medical Association (JAMA) om en frisk 39 år gammel kvinne diagnostisert med «vaksinasjonsassosiert reaktiv lymfadenopati» etter vaksinasjon med Pfizers vaksine. Seks måneder senere ble hun diagnostisert med invasiv brystkreft i høyre bryst – samme side av kroppen hvor hun fikk vaksinen og opplevde hovne lymfeknuter.

Haster med å finne underliggende årsaker til turbokreft

Den nøyaktige mekanismen som gir opphav til turbokreft er ukjent, og det er uklart om en eller flere mekanismer er ansvarlige for disse kreftformene, sa Dr. William Makis , en onkolog, kreftforsker og nukleærmedisinsk radiolog, til Epoch Times i en e-post.

Dr. Makis ga følgende flere mulige hypoteser for hvordan mRNA COVID-19-vaksiner kan forårsake turbokreft:

1. De nåværende COVID-19 mRNA-vaksinene inneholder pseudouridin-modifisert mRNA, som svekker eller endrer aktiviteten til nøkkelproteiner i det medfødte immunsystemet, og svekker kreftovervåkingen.

Når de er aktivert, kan disse nøkkelproteinene, kalt tollignende reseptorer,  forhindre at svulster dannes og vokser.

2. Vaksinasjon endrer T-cellesignalering som induserer  dyp svekkelse i type 1 interferon og kreftovervåking.

T-celler, en type hvite blodlegemer, hjelper kroppens immunsystem med å forhindre kreft. Studier viser at å få flere skudd øker nivået av et bestemt antistoff kalt IgG4, og forårsaker T-celle- og interferonundertrykkelse, noe som fører til manglende evne til å holde kreft i sjakk, sa Dr. Cole til Epoch Times.

«Alle får atypiske celler i kroppen hver dag, og det er viktig å ha et overvåkingssystem, men når overvåkingssystemet er slått av, gjør det at disse cellene kan gå galt. Hvor lenge det forblir undertrykt, vet ingen, og dette er de studiene NIH (National Institutes of Health) burde ha gjort, sier Dr. Cole.

3. Skiftet av antistoffet IgG4 forårsaket av gjentatt mRNA-vaksinasjon kan skape en toleranse for piggprotein og svekke produksjonen av antistoffene IgG1 og IgG3 og kreftovervåking.

4. Spikeproteinet produsert av kroppen etter COVID-19 mRNA-vaksinasjon kan forstyrre viktige tumorsuppressorproteiner – P53, BRCA 1 og to tumorsuppressorgener .

5. Spikeproteinet kan forstyrre DNA-reparasjonsmekanismer.

6. RNA fra COVID-19-vaksinene kan reverstranskriberes og integreres i det menneskelige genomet .

7. Pfizer og Moderna hetteglass som er funnet å være kontaminert med plasmid-DNA som inneholder SARS-CoV-2 spikeprotein,  kan integreres i det menneskelige genomet.

8. Tilstedeværelsen av simian-viruset 40 (SV40)  i DNA oppdaget i Pfizer mRNA-vaksineglass kan føre til kreft – spesielt ikke-Hodgkin-lymfom og andre lymfomer – slik det gjorde med SV40-kontaminerte poliovaksiner .

9. mRNA-baserte vaksiner kan utløse frigjøring av onkogener – oncomiR eller mikroRNA , som kan forsterke eller hemme kreftutvikling og delta i kreftbiologiske prosesser, som spredning, invasjonsmetastaser, angiogenese, kjemoresistens og immunflukt.

«Jeg tror det er et presserende behov for å bestemme de underliggende mekanismene til turbokreft, fordi onkologer på dette tidspunktet ikke har noe å tilby pasienter som har utviklet turbokreft, og konvensjonelle kreftbehandlinger gir minimal eller ingen fordel,» sa Dr. Makis Epoch Times.

Mr. David Wiseman, som er forsker innen farmasi, farmakologi og eksperimentell patologi, fortalte Epoch Times i en e-post at verken Comirnaty – Pfizers fullt godkjente versjon av sin COVID-19-vaksine – eller Spikevax av Moderna har blitt evaluert for sitt potensial til å forårsake kreft.

30. mars 2023 sendte Mr. Wiseman og fire andre eksperter et 27-siders dokument til National Academies Committee, en ad hoc-komité som har til oppgave å gjennomgå relevante uønskede hendelser knyttet til covid-19-vaksiner.

Ved å bruke Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) – en database som administreres i fellesskap av US Centers for Disease Control and Prevention (CDC) og FDA som brukes til å rapportere vaksinebivirkninger – Mr. Wiseman og hans medforfattere fant et overskudd av kreftsignaler for covid-19-vaksiner fra 14. desember 2020 til 24. juli 2023, sammenlignet med alle andre vaksiner for alle årene som startet i 1990.

Et sikkerhetssignal indikerer at en tilstand kan være knyttet til en vaksine, men krever ytterligere analyse for å bekrefte en assosiasjon.

Funnene komplementerte CDCs proporsjonale rapporteringsforhold (PRR)-analyser innhentet gjennom en forespørsel om Freedom of Information Act (FOIA) som vurderte uønskede hendelser rapportert fra 14. desember 2020 til 29. juli 2022.

En PRR sammenligner rapporter om spesifikke uønskede hendelser som er opplevd etter å ha mottatt Moderna eller Pfizers COVID-19-vaksine med de etter vaksinasjon med en hvilken som helst annen vaksine eller alle ikke-COVID-19-vaksiner. CDCs PRR-rapport oppdaget kreftsignaler for tykktarmskreft, metastatisk brystkreft, metastaser til leveren, bein, sentralnervesystemet, lymfeknuter, brystmasser, kronisk lymfatisk leukemi, B-celle lymfom og follikulær lymfom.

Mr. Wiseman sa at det er klart fra FOIA-dokumentene at CDC er klar over kreftrapporter og ikke kommer.

«Regjeringsorganer visste at det kom til å bli kreft med disse skuddene, og de prøvde å dekke over det, men dataene sildrer ut,» sa Dr. Cole til Epoch Times, med henvisning til 490 sider med kommunikasjon innhentet fra NIH gjennom en FOIA-forespørsel.

CDC skal rapportere om sykelighet og dødelighet – og når en patolog diagnostiserer noe, bruker han eller hun en diagnosekode, og den går til det føderale grunnlaget som er rapportert til føderale sporingsbyråer, forklarte Dr. Cole.

«Alle disse dataundersettene bør være enkle å finne hvis byråer vil rapportere hva de har,» sa han. «Vi kunne se statistiske endringer i diagnosen de siste to og et halvt årene siden skudd ble rullet ut. Spørsmålet er hvorfor andre regjeringer rundt om i verden ikke gjør dette?»


Originalen til denne artikkelen finnes her:

mRNA COVID Vaccines May be Triggering ‘Turbo Cancers’ in Young People: Experts

Forrige artikkelHvis alle skal bli med i NATO, hvorfor har vi da FN?
Neste artikkelSkandalene rundt Hunter Biden vokser
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.