Lancet-studie: 74% av dødsfallene skyldes vaksinene – fjernet i løpet av 24 timer

0

En Lancet-studie av 325 obduksjoner etter Covid-vaksinasjon fant at 74 % av dødsfallene var forårsaket av vaksinen – men studien ble fjernet innen 24 timer.

Studien, en preprint som ventet på fagfellevurdering, er skrevet av ledende kardiolog Dr. Peter McCullough, Yale-epidemiolog Dr. Harvey Risch og deres kolleger ved Wellness Company og ble publisert online onsdag på pre-print-sida til det prestisjetunge medisinske tidsskriftet.

Mindre enn 24 timer senere ble studien imidlertid fjernet og det dukket opp et notat som sa: «Dette forhåndstrykket er fjernet av Preprints with the Lancet fordi studiens konklusjoner ikke støttes av studiemetodikken.» Selv om studien ikke hadde gjennomgått noen del av fagfellevurderingsprosessen, antyder notatet at det var i strid med «screeningskriterier».

Det originale studieabstraktet finnes i Internet Archive. Utdrag:

Bakgrunn: Den raske utviklingen og utbredte utbredelsen av covid-19-vaksiner, kombinert med et høyt antall bivirkningsrapporter, har ført til bekymring for mulige skademekanismer, inkludert systemisk lipid-nanopartikkel (LNP) og mRNA-distribusjon, piggproteinassosiert vevsskade , trombogenisitet, immunsystemdysfunksjon og kreftfremkallende egenskaper. Målet med denne systematiske gjennomgangen er å undersøke mulige årsakssammenhenger mellom administrering av covid-19-vaksine og død ved hjelp av obduksjoner og obduksjonsanalyser. 

Metoder: Vi søkte etter alle publiserte obduksjons- og obduksjonsrapporter relatert til covid-19-vaksinasjon frem til 18. mai 2023. Vi identifiserte opprinnelig 678 studier og, etter screening for våre inklusjonskriterier, inkluderte 44 papirer som inneholdt 325 obduksjonstilfeller og en obduksjonssak. Tre leger gjennomgikk alle dødsfall uavhengig av hverandre og fastslo om covid-19-vaksinasjon var den direkte årsaken eller bidro betydelig til døden.

Funn: Det mest impliserte organsystemet i COVID-19 vaksine-assosiert død var det kardiovaskulære systemet (53 %), etterfulgt av det hematologiske systemet (17 %), luftveiene (8 %) og flere organsystemer (7 %). Tre eller flere organsystemer ble påvirket i 21 tilfeller. Gjennomsnittlig tid fra vaksinasjon til død var 14,3 dager. De fleste dødsfallene skjedde innen en uke fra siste vaksineadministrasjon. Totalt 240 dødsfall (73,9 %) ble uavhengig bedømt som direkte på grunn av eller betydelig bidratt til av covid-19-vaksinasjon.

Tolkning: Konsistensen som er sett blant tilfeller i denne gjennomgangen med kjente covid-19-vaksinebivirkninger, deres mekanismer og relatert overdreven død, kombinert med obduksjonsbekreftelse og legeledet dødsdom, antyder at det er stor sannsynlighet for en årsakssammenheng mellom covid- 19 vaksiner og død i de fleste tilfeller. Ytterligere umiddelbar undersøkelse er nødvendig for å avklare funnene våre.

Hele studien ser ikke ut til å ha blitt lagret i Internet Archive, men kan leses her.

Dr. Clare Craig, en patolog og medformann for HART-pandemirådgivningsgruppen , sier at etter hennes syn er tilnærmingen i studien god.

Studien er også omtalt av The Daily Scepric.

Forrige artikkelDagens gladsak: Ukraina-krigen har gitt norske hjelpeorganisasjoner rekordinntekter
Neste artikkelBiden nominerer Elliott Abrams til offentlig diplomatikommisjon