Storbritannia: 92 % av covid-dødsfallene var blant dem som hadde tre eller flere vaksiner!

0

Av The Expose

De britiske helsemyndighetene har gitt ut offisielle tall som viser en sjokkerende sannhet: Den full- vaksinerte befolkningen hadde 92 % av covid-dødsfallene gjennom hele 2022 – og 9 av 10 covid-dødsfall i England de siste to årene.

Tallene ble publisert av et britisk helsemyndighetsorgan, Office for National Statistics (ONS), 21. februar 2023. Rapporten, med tittelen «Dødsfall etter vaksinasjonsstatus, England, 1. april 2021 til 31. desember 2022″ finnes på ONS-nettstedet.

Den nye rapporten inneholder tall om dødelighet etter vaksinasjonsstatus for dødsfall av alle årsaker, dødsfall av covid og dødsfall som ikke involverer covid. Ved å se på tabell 1 i datasettet kan vi se at det store flertallet av covid-dødsfallene skjedde blant de som hadde fått tre eller flere doser av covid-injeksjonen.

Tallene viser at covid-dødsfall blant den uvaksinerte befolkningen har blitt nesten ubetydelig, mens dødsfall blant den vaksinerte befolkningen har øket betydelig over tid.

I mai 2021 var det for eksempel 205 covid-dødsfall blant den vaksinerte befolkningen, og bare 84 blant den uvaksinerte befolkningen.

Men spol frem et år, og vi finner at covid-dødsfall økte med 450%, med 1.494 blant de vaksinerte og bare 96 blant de uvaksinerte. Det er sjokkerende å se at til tross for booster-massevaksineringen vinteren 2021 gjorde ikke injeksjonene noe for å minske det enorme antallet dødsfall blant den vaksinerte befolkningen.

Faktisk tyder tallene på at booster-massevaksineringen faktisk gjorde ting verre.

Tallene viser at 25.758 av 28.041 covid-dødsfall i England mellom 1. januar 2022 og 31. desember 2022 var blant den fullvaksinerte befolkningen. Sjokkerende nok betyr dette at den fullvaksinerte befolkningen hadde 92 % av alle covid-dødsfall gjennom hele 2022.

I mellomtiden var det 45.191 covid-dødsfall i England mellom 1. april 2021 og 31. desember 2022, og 38.884 av disse dødsfallene var blant den fullvaksinerte befolkningen, mens bare 6.307 dødsfall var blant den uvaksinerte befolkningen. Dette betyr at den fullt vaksinerte befolkningen hadde 9 av 10 covid-dødsfall i løpet av nesten to år.

Dette reiser et viktig spørsmål: Er covid-injeksjonene virkelig opptil 95 % effektive for å forhindre død? Tallene tyder på noe annet. Det er bekymringsfullt å se at nyheter som dette blir feid under teppet av hovedstrømpressen. Hva annet blir vi ikke fortalt?

Det er på tide at vi tar ansvar for vår egen helse og tar informerte beslutninger om kroppen vår. Vi må ikke blindt følge myndighetenes anbefalinger uten å se på tallene og stille spørsmål ved det vi blir fortalt. Det er tydelig fra disse tallene at noe ikke fungerer, og det burde vært rettet opp for over et år siden.


Fra The Expose, publisert 23 april 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light for Derimot.no.

Originalartikkel:

Pfizer killed your Friends & Family for Profit – 92% of COVID Deaths were among the Triple+ Vaccinated in 2022 according to UK Gov

Forrige artikkelRetten reverserer Frankfurt-forbudet mot Roger Waters-konsert
Neste artikkelJordbruksoppgjøret: Er Hurdalsplattformen død?
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.