Kinesiske medier dekker nå Project Veritas’ undersøkelse av Pfizer

0
Fra oppslaget i den offisielle kinesiske avisa Global Times

The Global Times, som er organ for Kinas Kommunistiske Parti, skrev nylig en artikkel som stilte spørsmålet om hvorfor amerikanske medier og politikere ignorerer Project Veritas’ nylige undercovervideo av Pfizers direktør for forskning og utvikling som innrømmer at Pfizer «muterer» COVID via «målrettet evolusjon»? Det er Anthony Scott i The Gateway Pundit som skriver dette.

Artikkelen delte detaljer om Project Veritas’ nylige undercover-video av Pfizer-direktør Jordon Trishton Walker og påpekte at amerikanske medier ikke dekker historien fordi de «ikke taler for sannheten, men er snarere profittorienterte.»

Halvveis i artikkelen krediterer Global Times imidlertid Tucker Carlson for å dekke historien.

The Global Times skrev at Tucker var en «sjeldenhet» blant amerikanske medier og berømmet Fox News-verten for å ha utfordret legemiddelselskaper for deres enorme utgifter til lobbyvirksomhet i Kongressen.

#Opinion: Hvis en undercover-video av lignende art ble avslørt i Kina, er det ingen tvil om at den kinesiske offentligheten og tjenestemenn ville ta det svært alvorlig.https://t.co/kqmSLFvbP5 pic.twitter.com/626qPWa5Uo

— Global Times (@globaltimesnews)29. januar 2023

The Global Times skrev:

Manipulerer Pfizer virkelig COVID-19 for profitt og gjør det i det skjulte? Hvor langt har forskningen gått? Hvilken risiko vil det medføre? Publikum har naturligvis mange spørsmål og krever svar. Imidlertid har de fleste amerikanske og vestlige mainstream-medier og amerikanske politikere samlet holdt tett om saka som ble avslørt i videoen. Dette er ganske unormalt i det amerikanske opinionsfeltet som er kjent for sitt mangfold.

Ektheten til denne videoen er ennå ikke bekreftet. I møte med offentlig tvil, bør ikke US Food and Drug Administration (FDA), lovgivere og media gjennomføre ytterligere undersøkelser og gi offentligheten en forklaring?

KKP dekker nå Project Veritas Under Cover Video, men hovedstrømsmediene er fortsatt tause https://t.co/fcdKpbD6Ca

— The Triune Times (@TriuneTimes)30. januar 2023

I motsetning til mainstream media har steigan.no omtalt denne bomben av en avsløring.

Forrige artikkelNy RAND-rapport sier at en lang krig i Ukraina er imot USAs interesser
Neste artikkelRepresentantenes hus i USA vedtok lov som avslutter «to år med grunnlovsstridig maktovergrep»