Pfizer-direktør: «Vi kan mutere viruset selv slik at vi på forhånd kan lage de nye vaksinene»

0
Skjermdump fra video

Ny sjokkerende undercover-video ute fra Project Veritas der Pfizers forskningsdirektør forteller hvordan selskapet tenker og handler, av profitthensyn – uten offentlighetens innsyn.

Av Susanne Heart.

Susanne Heart

I går kom videoen ut der vi kan høre Jordon Trishton Walker, Pfizers direktør for forskning og utvikling innen mRNA-strategi, fortelle oss hva som skjer internt hos vaksineprodusenten Pfizer. -Hvis dette representerer måten man risikerer den globale menneskehetens helse på, viser det til en total korrupsjon, sier oppfinneren av mRNA-vaksineteknologien Dr Robert Malone.

Oversatt fra Project Veritas:

[NEW YORK – 25. januar 2023] Project Veritas lanserte en ny video i dag som avslører en Pfizer-leder, Jordon Trishton Walker, som hevder at selskapet hans utforsker en måte å «mutere» Covid via «målrettet evolusjon» for å foregripe utviklingen av fremtidige vaksiner.

Walker sier at “målrettet evolusjon” er annerledes enn “gain-of-function”, som er definert som «en mutasjon som gir ny eller forbedret egenskap til et protein.» Med andre ord betyr det at et virus som Covid kan bli mer potent avhengig av mutasjonen eller det vitenskapelige eksperimentet utført på det.

Pfizer-sjefen fortalte også Veritas-journalisten om selskapets plan for Covid-vaksiner, mens han erkjente at folk ikke ville like denne informasjonen hvis den ble offentlig.

«En av tingene vi [Pfizer] utforsker er, hvorfor muterer vi ikke det [covid-viruset] selv slik at vi på forhånd kan utvikle de nye vaksinene, ikke sant? Så det må vi gjøre. Skal vi gjøre det er det en risiko, som du kan forestille deg – ingen vil jo ha et legemiddelselskap som muterer virus,» sa Walker.

«Fra det jeg har hørt er at de [Pfizer-forskere] optimaliserer den [Covid-mutasjonsprosessen], men de går sakte frem fordi alle er veldig forsiktige – tydeligvis vil de ikke akselerere den for mye. Jeg tror de også bare prøver å gjøre det som utforskning fordi man åpenbart ikke vil annonsere ut at man finner fram til fremtidige mutasjoner,» sa han.

«Ikke fortell det til noen. Lov at du ikke forteller dette til noen. Måten det [eksperimentet] ville fungere på, er at vi setter viruset i aper, og vi får dem til å infisere hverandre, og så samler vi inn serieprøver fra dem.»

Walker trakk paralleller mellom dette nåværende Pfizer-prosjektet og det som kan ha skjedd ved Wuhan Institute of Virology i Kina.

«Du må være veldig kontrollert for å sikre at dette viruset [Covid] som du muterer ikke skaper noe som sprer seg overalt. Som, jeg mistenker, er dette måten viruset startet i Wuhan, for å være ærlig. Det gir ingen mening at dette viruset dukket opp fra ingensteds. Det er tull, sa han.

«Du er ikke ment å gjøre “gain-of-function”-forskning med virus. Vanligvis ikke. Vi kan gjøre disse utvalgte strukturmutasjonene for å gjøre dem mer potente. Det pågår forskning på det. Jeg vet ikke hvordan det kommer til å fungere. Det bør virkelig ikke bli flere utbrudd,» sa han.

Walker fortalte også Veritas-journalisten at Covid har vært medvirkende til Pfizers nylige forretningssuksess:

Walker: Noe av det de [Pfizer-forskerne] ønsker å gjøre, er til en viss grad å prøve å finne ut, vet du, hvordan det er alle disse nye stammene og variantene som bare dukker opp. Så det er som å prøve å fange dem før de dukker opp og vi kan utvikle en vaksine profylaktisk, som for nye varianter. Så, det er derfor de gjør det kontrollert i et laboratorium, der de sier at dette er en ny epitop, og så hvis den kommer ut senere i offentligheten, har vi allerede en vaksine som virker.

Veritas Journalist: Herregud. Det er perfekt. Er ikke det den beste forretningsmodellen? Bare kontrollere naturen før naturen i det hele tatt skjer av seg selv? Ikke sant?

Walker: Ja. Hvis det fungerer.

Veritas Journalist: Hva mener du hvis det fungerer?

Walker: Fordi noen av gangene er det mutasjoner som dukker opp som vi ikke er forberedt på. Som med Delta og Omicron. Og sånne ting. Hvem vet? Uansett, det kommer til å bli en stor inntektskilde. Covid kommer til å være en stor inntektskilde for oss en stund fremover. Åpenbart.

Veritas Journalist: Vel, jeg tror hele forskningen på virusene og muteringen av dem vil være den ultimate store inntektskilden.

Walker: Ja, det ville vært perfekt.

Walker fortsatte med å forklare hvordan Big Pharma og myndighetspersoner, for eksempel ved Food & Drug Administration [FDA], har gjensidige interesser, og hvordan det ikke er i det amerikanske folkets beste interesse:

Walker:[Big Pharma] er en svingdør for alle myndighetspersoner.

Veritas Journalist: Wow.

Walker: I alle bransjer. Så i farmaindustrien vil alle som vurderer legemidlene våre – til slutt kommer de fleste av dem til å jobbe for legemiddelselskaper. Og i militæret jobber etter hvert forsvarsmyndigheter for forsvarsselskaper etterpå.

Veritas Journalist: Hva tenker du om den svingdøren?

Walker: Det er ganske bra for industrien for å være ærlig. Det er dårlig for alle andre i Amerika.

Veritas Journalist: Hvorfor er det dårlig for alle andre?

Walker: Fordi når regulatorene som vurderer legemidlene våre vet at når de slutter å regulere, kommer de til å jobbe for selskapet, kommer de ikke til å være like harde mot selskapet som skal gi dem en jobb.

Hvem er Jordon Trishton Walker?

James O’Keefe fra Project Veritas bekrefter på Twitter at de har innhentet interne Pfizer-dokumenter som bekrefter Jordan Walker som Pfizer Director, Research & Development Strategic Operations.

Hans leder rapporterer til Mikael Dolsten som rapporterer til Albert Bourla, administrerende direktør i Pfizer.

James O’Keefe @JamesOKeefeIII

We’ve obtained internal Pfizer docs verifying Jordan Walker as Pfizer Director, Research & Development Strategic Operations Graduated Yale 2013 Doctor Med at U of Texas Southwestern medical school. His supervisor reports to Mikael Dolsten who reports to Albert Bourla, CEO

Image

Image

Image

2:29 AM ∙ Jan 26, 202322,146Likes9,274Retweets

Her har Brian O’Shea tatt seg bryet og sjekket litt mer i dybden hvem Jordon Trishton Walker er:

Investigate Everything with Brian O’Shea

Who is «Jordon Trishton Walker»?

BACKGROUND: NEW YORK – [Jan. 25, 2023] “Project Veritas released a new video today exposing a Pfizer executive, Jordon Trishton Walker, who claims that his company is exploring a way to ‘mutate’ COVID via ‘Directed Evolution’ to preempt the development of future vaccines…

Read more

21 hours ago · 112 likes · Brian O’Shea

Om Project Veritas

James O’Keefe etablerte Project Veritas i 2010 som en non-profit journalistikkbedrift for å fortsette sitt undercover-rapporteringsarbeid. I dag etterforsker og avslører Project Veritas korrupsjon, uærlighet, selvhandel, sløsing, svindel og annen uredelighet i både offentlige og private institusjoner for å oppnå et mer etisk og gjennomsiktig samfunn og for å delta i rettssaker for å: beskytte, forsvare og utvide menneskelig og sivile rettigheter sikret ved lov, spesielt første endringsrettigheter inkludert fremme av fri utveksling av ideer i en digital verden; bekjempe og beseire sensur av enhver ideologi; fremme sannferdig rapportering; og forsvare ytringsfrihet og foreningsspørsmål, inkludert retten til anonymitet. O’Keefe fungerer som administrerende direktør og styreleder slik at han kan fortsette å lede og undervise sine medjournalister, samt beskytte og pleie Project Veritas-kulturen.

Project Veritas er en registrert 501(c)3-organisasjon. Project Veritas tar ikke til orde for spesifikke løsninger på problemene som reises gjennom undersøkelsene.


Denne artikkelen ble først publisert på bloggen til Susanne Heart

Forrige artikkelLa obduksjon bli obligatorisk ved mistanke om dødsfall relatert til corona/covid-19
Neste artikkelNei til våpen til Ukraina – vi trenger fred NÅ!