Representantenes hus i USA vedtok lov som avslutter «to år med grunnlovsstridig maktovergrep»

0
Elise Stefanik (RN.Y.)

Det republikanske flertallet i Representantenes hus i USA sammen med 7 Demokrater vedtok 31. januar 2023 en lov som offisielt erklærte «en slutt på folkehelsenødsituasjonen i COVID-19-pandemien». Et annet lovforslag erklærte avslutning av vaksinepåbudet for helsepersonell ved institusjoner som mottar føderal finansiering. Dette skriver CF-News.

Den republikanske konferanselederen Elise Stefanik (RN.Y.) sa at de to lovforslagene som vurderes vil «gjenopprette våre konstitusjonelle rettigheter og friheter etter to lange år med demokratenes COVID-19 maktovergrepspolitikk.»

Mange steder fant amerikanere seg effektivt utestengt fra å forlate hjemmene sine midt i obligatoriske lockdowns, noe som igjen forårsaket betydelige psykiske helse- og sosialiseringsproblemer blant unge voksne og barn.

«De utvidede COVID-lockdowns som de vi så i min hjemstat, New York, forårsaket uopprettelig skade på barnas utvikling, økonomisk belastning på småbedriftene våre og unødvendige dødsfall blant våre mest sårbare eldre,» sa Stefanik.

YouTube player

Lovforslaget som ble vedtatt av republikanerne, det første i en runde med to forventede stemmer, ville avslutte et føderalt vaksinemandat for helsepersonell ved anlegg som mottar føderal finansiering.

Lovforslaget ble vedtatt med 227–203 stemmer, inkludert 7 demokrater som støttet vedtaket.

Det er sannsynlig at det demokratiske flertallet i Senatet vil blokkere loven.

I et intervju med The Epoch Times beskrev oberstløytnant Adam Conrad, virkningene av dette påbudet på soldatene slik:

«Jeg har aldri sett moralen så lav!»

Vår kommentar: Det rakner nå!

Forrige artikkelKinesiske medier dekker nå Project Veritas’ undersøkelse av Pfizer
Neste artikkelRussland vurderer gassunion med Pakistan og India