Sikre, effektive … og dødelige

0
Over 90 fullvaksinerte leger i Canada har lidd en plutselig og uventet død

Politiske debatter om vaksinesikkerhet verden over

Av Eirik Værnes.

Eirik Værnes.

Dr. Aseem Malhotras artikkel om feilinformasjon om mRNA-vaksiner har skapt bølger i det politiske miljøet som har nådd helt til Oslo og Rogaland. Artikkelen hans sto på trykk i The Journal of Insulin Resistance i september. Den skapte debatt i det britiske parlamentet. I november deltok Dr. Malhotra på den internasjonale konferansen i Oslo, ‘Do No Harm, In the Wake of the Covid-19 Crisis’. Der var politiker Susanne Heart blant publikum. Hun har tatt spørsmålet rundt vaksinesikkerhet til fylkestinget i Rogaland.

Det pågår en politisk debatt om vaksinesikkerhet verden over. I oktober ble spørsmålet tatt opp i det britiske parlamentet etter at en begjæring om granskning av koronavaksinenes sikkerhet fikk over 107 000 signaturer. I det australske parlamentet tok senator for Queensland, Gerard Rennick, opp tallene knyttet til smittetilfeller og overdødelighet, som er overraskende høye når man tar i betraktning at 20 millioner av Australias befolkning på totalt 26 millioner er vaksinert. I Norge har tidligere MDG-politiker Susanne Heart brakt temaet på bane i fylkestinget i Rogaland. Svarene disse politikerne får fra sine kolleger er ofte latterliggjørende, med forsøk på å stemple dem som konspirasjonsteoretikere. Selv om grunnlaget for debatten bygger på tall og statistikk, ekte historier fra mennesker som er rammet av bivirkninger, og fagfellevurdert forskning.

Dr. Malhotras historie

26. juli 2021 fikk professor Kallash Chand et hjerteinfarkt og døde.

Chand var far til dr. Aseem Malhotra, en av Storbritannias mest kjente kardiologer. Malhotra (1) hadde i flere år drevet kampanjer for en sunnere diett, mindre sukker og junk-food. Han satt fokus på at industrien retter markedsføringen av junk-food mot barn, og ble derfor utnevnt som «Food Hero» for Children’s Food Campaign i 2013. (2) Han var også inkludert Sunday Times’ liste over Storbritannias 500 mest innflytelsesrike personer i 2016. (3)

Under koronapandemien var Malhotra en tilhenger av vaksinering og mente det var veien ut av pandemien. Han var en av de første i Storbritannia som fikk to doser med Pfizers vaksine, og han deltok påGood Morning, Britain for å promotere den. (4)

Etter at faren fikk hjerteinfarkt, begynte Malhotra å se nærmere på forskningen som lå bak mRNA-vaksinene. I juni 2022 skrev han artikkelen «Curing the pandemic of misinformation on Covid-19 mRNA vaccines through real evidence-based medicine» som ble publisert i Journal of Insulin Resistance. (5) Artikkelen blir nevnt av flere politikere i debatten som nå pågår om vaksinesikkerhet verden over. 

I artikkelen skriver han blant annet at en ny gjennomgang av de randomiserte kontrollstudiene viser at det er en større risiko for å få en alvorlig bivirkning fra mRNA-vaksinene, enn det er for å bli lagt inn på sykehus med Covid-19.

Han konkluderer med at de som fikk vaksinene ikke hadde grunnlag for å gi sitt informerte samtykke, noe som både er et etisk og et lovpålagt krav. Og at vaksineringen må settes på pause.

Artikkelen er fagfellevurdert og den har ikke blitt tilbakevist i noe vitenskapelig tidsskrift.

Mr. Andrew Brigden, medlem av Storbritannias parlament, sier: «Dr. Aseem Malhotra har publisert fagfellevurdert forskning som konkluderer med at det bør bli en total stopp i administreringen av mRNA-vaksinene for alle, på grunn av en den tydelige og robuste dataen som viser betydelige skader og lite nytte ved vaksinering. Det er ikke en eneste studie som kan tilbakevise dr. Malhotras artikkel.» (6)

Les også: Han var en av de første til å ta to vaksinedoser, nå krever han vaksinene stanset

Dr. Aseem Malhotra

Storbritannia

24. oktober startet debatten i det britiske parlamentet. En begjæring om å starte en granskning av vaksinenes sikkerhet hadde fått over 107 000 underskrifter (7). I underskriftskampanjen står det at «Det har vært en betydelig økning av hjerteinfarkt og andre hjerterelaterte helseproblemer siden utrullingen av Covid-19-vaksinene. Det trengs en umiddelbar granskning for å finne ut om det er en mulig forbindelse. Det er regjeringens ansvar å seg om at de medisinske tiltakene mot Covid-19 er trygge.»

Mr. Danny Kruger stilte spørsmålet: «I oktober 2020 sa Kate Bingham, leder for the Vaccine Agency, at det ikke kommer til å være noen vaksinering av dem under 18 år. Dette er en vaksine for dem over 50 år, med fokus på helsepersonell og sårbare. Hvorfor ble vaksineringen utvidet til å gjelde dem under 18?»

Parlament-medlemmene Danny Kruger, Andrew Bridgen og Sir Christopher Chope la frem overbevisende tall og statistikk og delte personlige historier fra dem som har blitt rammet av seriøse bivirkninger etter koronavaksinering. Deres innlegg i debatten har blitt delt videre av dr. John Campbell.

«Hvordan forklarer vi økningen i myokarditt og andre hjerteproblemer?» (8)

Sir Christopher Chope, fra Det konservative parti, leder gruppen innenfor parlamentet som setter fokus på skader etter covid-19-vaksinering (COVID-19 Vaccine Damage All-Party Parliamentary Group).

Han uttalte: «Jeg deler de legitime bekymringene til over 100 000 mennesker som har signert dette oppropet og jeg deler deres tro på at de nye opplysningene knyttet til hjerte- og karsykdommer er bekymrende nok til å sette i gang en granskning av sikkerheten til vaksinene.»

Andrew Bridgen stilte spørsmålet: «Unlike other vaccines, the vaccine was actually given to people who had natural immunity. Why were those people vaccinated?» Til det svarte Danny Kruger: «My honourable friend is absolutely right. The best vaccine against covid is covid.»

The Petition Committee besluttet å ikke gå videre med en granskning av koronavaksinenes sikkerhet. (9)

Australia

Men debatten stopper ikke der. Den australske senatoren for Queensland, Gerard Rennick holdt et flammende innlegg i det australske parlamentet i begynnelsen av desember, hvor han la frem tall knyttet til vaksinering, korona-tilfeller, overdødelighet og vaksineskader. Tall som ikke gir mening overhodet hvis koronavaksinene er ment å være sikre og effektive, hindre smitte, sykdom og død. (10, 11)

Innen september 2022 hadde Australia mer enn 10 millioner korona-tilfeller selv om 20 millioner av den totale befolkningen på 26 millioner er vaksinert.

I 2021 hadde Australia 8706 flere dødsfall over gjennomsnittet, selv om forholdene med nedstenging i deler av landet, skulle tilsi underdødelighet.

Australia har mer enn 140 000 innmeldte skader etter koronavaksinering. Flere skader enn det har blitt rapportert om totalt fra alle vaksiner siden 1971. 

Det er koronavaksinenes synkende effektivitet som brukes for å rettferdiggjøre administreringen av booster-doser. Men et kunstig forsterket antistoff-nivå signaliserer til kroppen at du er kronisk infisert og kroppens immunrespons kan akselerere utviklingen av autoimmune sykdommer som Parkinson, Kawazaki og MS, ifølge Mercola. (12)

Politikeren med det store hjertet

Dr. Aseem Malhotra deltok på den internasjonale konferansen på Klingenberg i Oslo, 19. november i år. Der la han frem sin forskning for en fullsatt sal. (13) Susanne Heart – tidligere med i Miljøpartiet De Grønne, nå uavhengig politiker – var en av dem som var tilstede i kinosalen. Heart har tidligere satt fokus på de negative effektene vaksinene kan gi og advart mot å gi dem til barn, blant annet gjennom et opprop sammen med Simon Friis Larsen, som da var folkevalgt for KrF, og forsker Kjetil Elvevold (14).

Etter møtet med Malhotra ble Heart inspirert til å ta saken til Fylkestinget i Rogaland hvor hun presenterte hans funn, og delte historier fra norske vaksineskadde som hadde kontaktet henne. Hun ga også Fylkestinget i Rogaland en innføring i hvordan mRNA-teknologien fungerer, hva vi ble fortalt at koronavaksinene, som i ettertid viste seg å ikke stemme. Som for eksempel at vaksinen skulle hindre smitte, og at den var trygg og effektiv. Hun foreslo at Rogaland fylkesting skulle sende en anmodning til Stortinget om å starte en åpen debatt om koronavaksinenes sikkerhet med full gjennomgang av evidens-baserte data for å kunne ta ansvarlige beslutninger på vegne av folket.

Susanne Heart / foto: hemali

Å ha et stort hjerte betyr ikke bare at man har evnen til å vise omsorg, men også at man kan vise mot når det kreves. Svarene Heart fikk var ikke positive. Hun ble anklaget for å bringe konspirasjonsteorier inn i fylkestinget. Forslaget hennes ble nedstemt.

Mats Danielsen, en annen uavhengig politiker, hadde søkt opp Dr. Malhotra på nettet. Der fant han en fransk nyhetsavis som tilbakeviste hans påstander. Da var det avgjort: dette var bare konspirasjonsteorier.

Debatten om vaksinesikkerhet i Fylkestinget i Rogaland 14.desember 2022. (15)

Tillit til politikere

Som tallene den australske senatoren viser til tyder på, så kan koronavaksinene ha en sammenheng, ikke bare med sykdommer som hjertebetennelse og blødninger fra underlivet, men også med overdødelighet. Det er for tiden også over ti prosent høyere dødelighet blant befolkningen i Europa enn det som er gjennomsnittet for vanlige år.

Hvem skal ta brannfakkelen videre? 

i parlamentet i Australia satt politikere med armene i kors og et oppgitt ansiktsuttrykk da de hørte Rennicks innlegg. Elliot Colburn fra The Petition Committe i Storbritannia sammenlignet bevisene fra Sir Christopher Chope med fornektelse av månelandingen. Susanne Heart ble møtt med beskyldninger om å legge frem konspirasjonsteorier i Fylkestinget.

Med seriøse forskere i ryggen og hundretusener av vaksineskadde må snart de modige politikerne få svar. De har legitime spørsmål. 

Ellers blir det tilliten til overlegne og uinformerte politikere som tar fyr og ligger igjen som aske. Politikerne skylder de hundretusener av vaksineskadde et svar og en granskning av koronavaksinene. Hvor sikre og effektive er de egentlig? Dreide alt seg bare om profitt? Dette er spørsmål politikerne må stille nå før flere rekker å bli syke og skadet. Når de latterliggjør spørsmålene er det et hån mot dem som har fått livene sine ødelagt, og det åpner opp for at tragediene kan ramme flere.

 1. https://doctoraseem.com/
 2. https://www.sustainweb.org/news/dec13_food_heroes/
 3. https://www.thetimes.co.uk/article/britains-500-most-influential-fxtzx0sg7qd
 4. https://www.youtube.com/watch?v=oOE_47qEr6M
 5. https://insulinresistance.org/index.php/jir/article/view/71/221?utm_source=substack&utm_medium=email&fbclid=IwAR18c8PbC7YDSsEepvCuo78WFW848BAI8zI98_KJtPg9wI-47kk5WtGhFF0
 6. https://www.youtube.com/watch?v=-MSKzoI72eU
 7. https://committees.parliament.uk/committee/326/petitions-committee/news/173697/safety-of-covid19-vaccines-to-be-debated-by-mps/
 8. https://www.youtube.com/watch?v=GYFYq0xEAjQ&t=596s
 9. https://news.sky.com/story/covid-19-inquiry-focusing-solely-on-safety-of-vaccines-will-not-be-opened-govt-says-12729605
 10. https://gerardrennick.com.au/issues/health/covid19/
 11. https://rumble.com/embed/v1w7lq2/?pub=4
 12. https://www.mercola.com/
 13. https://www.youtube.com/watch?v=amvgPRPXiP8&t=3006s
 14. https://www.opprop.net/a/337654
 15. https://www.youtube.com/watch?v=oBwmICFfPFM
Forrige artikkel– Uforståelig at er prosjekt til 37 milliarder etter få dagers drift bryter sammen
Neste artikkelUdetonerte bomber: den britiske hærens dødelige arv i Kenya
Eirik Værnes (f. 1988) skriver for Steigan.no og Binders.info. Til daglig jobber han på skole og har erfaring med barn som har spesielle behov. Tidligere har han vært medieovervåker for selskapet Yomando AB. Han er også musiker og har opptrådt med den kamerunske artisten Grace Eboué og det chilenske bandet Lecquian.