Regjeringa vil at folket skal spise knuste kakerlakker

0
Cricket powder insect for eating as food items made of cooking insects meat with symbol media icons and package paper bag on white background

EU-kommisjonen publiserte 3. januar 2023 en godkjenning av bruk av pulveriserte kakerlakker som godkjent matvare og som tilsetningsstoff i matvarer. Og det tok ikke lang tid, nemlig fire dager, før regjeringa satte gummistemplet sitt på dette. Regjeringa vil at folket skal spise pulveriserte kakerlakker, av PR-hensyn omtalt som hussiriss (Acheta domesticus).

Dette går fram av melding fra regjeringa Støre: ny mat – godkjenning fryste, tørkede og pulveriserte former av hussiriss (Acheta domesticus)

Regjeringa skriver:

Den europeiske myndighet for næringsmiddeltrygghet (EFSA) konkluderte i en risikovurdering vedtatt 7. juli 2021 at ny mat-ingrediensen er helsemessig trygg ved angitte bruksbetingelser. 

EFSA konkluderte også, på grunnlag av få publiserte studier om allergi relatert til insekter generelt, med at inntak av ny mat-ingrediensen kan indusere primær sensibilisering som kan føre til allergiske reaksjoner hos mennesker. EFSA anbefaler at det gjennomføres studier for å undersøke allergenisiteten nærmere. Kunnskapsgrunnlaget er imidlertid for begrenset til å kreve merking. Insektbaserte proteiner er for øvrig inkludert i EU-kommisjonens forskningsprogram Horizon Europe, som muliggjør videre forskning på allergenisiteten. Merkekrav kan eventuelt vurderes når ny kunnskap foreligger.

Det går fram av notatet at man ikke vet hvordan menneskekroppen vil reagere på å få denne typen søppel i seg. Men det framgår at:

Mattilsynet anser rettsakten som EØS-relevant og akseptabelt. (Grammatikken er deres, ikke vår.)

Men hvorfor?

Verken EU-kommisjonen eller regjeringa sier noe om hvorfor de vil vil dytte massene fulle av knuste insekter.

Vi har sette det komme lenge. Vi vet at de sier «klima», siden alt urimelig og ubehagelig begrunnes med «klima», men også fordi det har vært propagandert av milliardærene lenge allerede.

Gourmetmat til eliten – insekter til massene

Globalister på klimatoppmøte nyter gourmetmat mens de oppfordrer vanlige folk til å spise insekter, skrev Ramon Tomey i Natural News.

En oppvisning av hykleri mens hele verden ser på; globalistene nyter en rekke gourmetmatretter på klimatoppmøtet COP27 i Egypt, mens de oppfordrer vanlige folk å spise insekter.

Dette er rettene verdensledere og lederne i industrien skal nyte under den 12-dagers konferansen i byen Sharm El Sheikh: Biffmedaljonger med soppsaus, kyllingbryst med appelsinsaus, og laks med kremet saus. Delegater kan også forfriske seg med endeløse cocktailer.

Ekte mat for meg, men bare insekter for deg

Menyen på COP27-toppmøtet var helt motsatt i forhold til det globalistiske FN og World Economic Forum (WEF) går inn for. I følge 2018-utgaven av Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC); «kunstig kjøtt som imitert kjøtt fra planteprodukter, fremdyrket kjøtt og insekter, kan hjelpe i overgangen til mer sunne og bærekraftige dietter.» IPCC, med base i Genève, Sveits, er et mellomstatlig organ under FN.

WEF har i også ivret for et kjøttfritt kosthold for å stoppe «klimaendringer.» – «Insekter er en alternativ proteinkilde som krever færre ressurser enn konvensjonell dyreavl» sa de i en artikkel 12 juli 2021 på WEFs nettsted. «Insektprotein har høy kvalitet, og kan brukes som en alternativ proteinkilde gjennom hele næringskjeden». Relatert: FN og WEF presser på for bruk av insektkjøtt midt i et massivt angrep på den globale matforsyningen.

«Insektoppdrett bruker mindre ressurser enn konvensjonelt jordbruk, og er bedre når det gjelder CO2, vann, arealbruk og råvarer. Dessuten gir oppdrett av insekter en reduksjon i forurensning på nesten 99% sammenlignet med buskap, og med 80 ganger mindre metanutslipp enn storfekjøtt». En annen artikkel publisert 26 juli 2021, foreslo også flere alternativer til kjøtt, inkludert alger, kaktus, andre kornslag og bearbeidet mat.

Neil Oliver advarte til slutt: «Retningslinjene deres dømmer hundrevis av millioner av verdens fattige til sult og død i en global skala. Samtidig sørger de i sin kynisme for at befolkningene i deres egne land, blir kastet ut i drivstoff- og matfattigdom for første gang på generasjoner».

EU-kommisjonen: – Spis mark og insekter!

Den europeiske unionen (EU) har bestemt at melormen er trygt for folk å spise, og det vil snart komme på markedet som en ”ny mat”. Det er World Economic Forum som melder dette. De skriver videre:

EU-forskere sier at ormene, spist hele eller i pulverform, er proteinrike, mens FNs mat- og jordbruksorganisasjon sa at spiselige insekter «inneholder protein av høy kvalitet, vitaminer og aminosyrer for mennesker «.

I tillegg til å være en næringsrik matkilde, bruker insekter færre ressurser enn tradisjonell husdyr . Det er selvfølgelig mange deler av verden der insekter allerede er en del av hverdagens kosthold. Industrialisering av produksjon og forbruk kan åpne for nye veier for å mette verdens voksende befolkning og lindre noe av miljøtrykket forårsaket av konvensjonelt jordbruk.

Å sikre tilgang til trygge, sunne matkilder er en sentral del av FNs mål for bærekraftig utvikling (SDG). Fra null sult til klimatiltak, fra å avslutte fattigdom til å sikre ansvarlig bruk av ressurser, er det mange av de 17 SDG som er knyttet til maten folk spiser, hvordan den dyrkes og hvordan den fordeles.

I følge World Economic Forums Meat: The Future-rapporten kan det være i fare å holde tritt med etterspørselen etter animalsk avledet protein.

Kommentar: Et ledd i det globale angrepet på landbruket

EU-kommisjonen og World Economic Forum fortsetter sine angrep på landbruket, bøndene og globale ernæringskjeder. Dette er det samme som vi har sett fra Gunhild Stordalen og hennes EAT Foundation. Og nettopp Gunhild Stordalen var en av fem temasjefer da FN avholdt toppmøte om mat og bærekraft i 2021, skrev E24.

De som står bak Stordalen er en av de mektigste kapitalalliansene verden har sett, og de mener business – agrobusiness. De har tenkt å forandre ernæringssystemet over hele kloden og har samlet makt til å gjøre det. EAT Foundation er i ferd med å bygge opp ulike former for partnerskap som er et lite FN i seg sjøl, et kapitaldrevet FN som naturligvis vil infiltrere agendaer på lokalt, nasjonalt og internasjonalt nivå.

Dette er klart uttrykt i tipunktsplanen deres, som en kan lese her.

Les: Gunhild Stordalen og hennes EAT-milliardærer

Og igjen er det Life of Brian som har vært før alle andre når mora til Brian serverer ham et måltid og forsikrer: Det er litt rotte i det.

Forrige artikkelHvorfor piske fram en falsk enhet og tyne enhver motstemme?
Neste artikkelVåre verdier?