Gourmetmat til eliten – insekter til massene

0
COP-eliten fikk biffmedaljonger mens de diskuterte planer om å gjøre insekter til mat for massene.

Globalister på klimatoppmøte nyter gourmetmat mens de oppfordrer vanlige folk til å spise insekter.

Av Ramon Tomey, Natural News.

En oppvisning av hykleri mens hele verden ser på; globalistene nyter en rekke gourmetmatretter på klimatoppmøtet COP27 i Egypt, mens de oppfordrer vanlige folk å spise insekter.

Dette er rettene verdensledere og lederne i industrien skal nyte under den 12-dagers konferansen i byen Sharm El Sheikh: Biffmedaljonger med soppsaus, kyllingbryst med appelsinsaus, og laks med kremet saus. Delegater kan også forfriske seg med endeløse cocktailer.

Dette falt ikke i god jord hos hos mange aktivister, som raskt fordømte hykleriet. Dyrerettighetsgruppen Animal Rebellion hevdet menyen er som et «slag i ansiktet», til den pågående prisinflasjonen på mat og matmangelen. I mellomtiden sa en talsperson for The Vegan Society: «Det er virkelig skuffende av et så betydelig klimatoppmøte som COP27, de serverer kjøtt og fisk hentet fra et annet kontinent».

Nathan McGovern, en frivillig for Animal Rebellion, var enig i organisasjonens uttalelser; «Disse såkalte lederne er på vei til Egypt, og det er ingen reell handling som vil bli utført, bare mange ord» sa han til Daily Mail. «Dette ser bare ut som ‘Gjør som jeg sier og ikke som jeg gjør’». McGovern stilte også spørsmål ved hvorfor matvarer som laks må transporteres til Nord-Afrika. Han sa: «Nord-Afrika har noen strålende plantebaserte matvarer som falafel og couscous. Hvorfor trenger de å laks fra Atlanterhavet?».

Neil Oliver, en skotsk forfatter og politisk kommentator, slaktet COP27-deltakernes kostholdsvalg på GB News. «De har kommet for å belære oss om å spise mindre kjøtt, mens de setter seg ned til menyer med biff, kylling, laks, havabbor og fløtesauser,» sa han. «Dette er ikke lederskap vi ser nå. Det er desperasjon, det lurer vanlige folk i en galaktisk skala».

Ekte mat for meg, men bare insekter for deg

Menyen på COP27-toppmøtet var helt motsatt i forhold til det globalistiske FN og World Economic Forum (WEF) går inn for. I følge 2018-utgaven av Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC); «kunstig kjøtt som imitert kjøtt fra planteprodukter, fremdyrket kjøtt og insekter, kan hjelpe i overgangen til mer sunne og bærekraftige dietter.» IPCC, med base i Genève, Sveits, er et mellomstatlig organ under FN.

WEF har i også ivret for et kjøttfritt kosthold for å stoppe «klimaendringer.» – «Insekter er en alternativ proteinkilde som krever færre ressurser enn konvensjonell dyreavl» sa de i en artikkel 12 juli 2021 på WEFs nettsted. «Insektprotein har høy kvalitet, og kan brukes som en alternativ proteinkilde gjennom hele næringskjeden». Relatert: FN og WEF presser på for bruk av insektkjøtt midt i et massivt angrep på den globale matforsyningen.

«Insektoppdrett bruker mindre ressurser enn konvensjonelt jordbruk, og er bedre når det gjelder CO2, vann, arealbruk og råvarer. Dessuten gir oppdrett av insekter en reduksjon i forurensning på nesten 99% sammenlignet med buskap, og med 80 ganger mindre metanutslipp enn storfekjøtt». En annen artikkel publisert 26 juli 2021, foreslo også flere alternativer til kjøtt, inkludert alger, kaktus, andre kornslag og bearbeidet mat.

Neil Oliver advarte til slutt: «Retningslinjene deres dømmer hundrevis av millioner av verdens fattige til sult og død i en global skala. Samtidig sørger de i sin kynisme for at befolkningene i deres egne land, blir kastet ut i drivstoff- og matfattigdom for første gang på generasjoner».


Oversatt av Northern Light for Derimot.no

Originalen: Hypocrite globalists enjoy smorgasbord of fine foods while urging regular people to eat BUGS

Les også: Gunhild Stordalen og hennes EAT-milliardærer

Forrige artikkelOberstløytnant: Kherson, ingen ukrainsk seier
Neste artikkelFN-rapportør krever opphevelse av amerikanske sanksjoner som skader syriske sivile
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.