Nå må også mainstream innrømme sammenhengen mellom vaksiner og slag

0
Senator Ron Johnson på Fox News

Etter å ha undertrykt, fordømt og latterliggjort eksperter som har påpekt det urovekkende antallet tilfeller av hjerneslag etter vaksinasjon, begynner nå også hovedstrømsmediene å innrømme at dette er tilfelle.

Den amerikanske nettavisa Politico som står svært nær Demokratene skriver:

CDC, FDA see possible link between Pfizer’s bivalent shot and strokes

CDC og FDA kunngjorde fredag at deres overvåkingssystem flagget en mulig sammenheng mellom den nye Pfizer-BioNTech bivalente Covid-19-vaksinen og hjerneslag hos personer i alderen 65 år og over, men sa at de fortsatte å anbefale vaksinene.

Overvåkingen «reiste et spørsmål om» risikoen for slag var forhøyet i 21-dagers perioden etter vaksinasjon fra 22 til 44 dager etter vaksinasjon, ifølge en uttalelse på CDC-nettstedet.

«Selv om totalen av dataene for øyeblikket antyder at det er svært usannsynlig at signalet … representerer en reell klinisk risiko, mener vi det er viktig å dele denne informasjonen med offentligheten, slik vi har gjort tidligere, når en av våre sikkerhetssystemer oppdager et signal,» heter det i uttalelsen.

Dette er riktignok en litt motvillig innrømmelse, og de prøver å bagatellisere. Men demningen er brutt. De innrømmer at det er en forbindelse og en risiko.

Også Reuters tar opp denne saka:

Et sikkerhetsovervåkingssystem flagget at den amerikanske legemiddelprodusenten Pfizer Inc og den tyske partneren BioNTechs oppdaterte COVID-19-skudd kan være knyttet til en type hjerneslag hos eldre voksne, ifølge foreløpige data analysert av amerikanske helsemyndigheter.

U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) og Food and Drug Administration (FDA) sa fredag at en CDC-vaksinedatabase hadde avdekket et mulig sikkerhetsproblem der personer 65 år og eldre hadde større sannsynlighet for å få et iskemisk hjerneslag 21 dager. etter å ha mottatt Pfizer/BioNTech bivalent sprøyte, sammenlignet med dag 22-44. Et iskemisk slag, også kjent som hjerneiskemi, er forårsaket av blokkeringer i arterier som fører blod til hjernen.

Hva er iskemisk slag?

Wikipedia skriver:

Hjerneslag blir inndelt i to hovedgrupper: iskemisk hjerneslag (infarkter) og hemorragisk hjerneslag (blødning). Ved iskemisk hjerneslag, som utgjør ca. 85-90 % av alle hjerneslag, inntreffer en avlukning av en blodåre og blodtilførselen til deler av hjernen blir helt eller delvis blokkert. Iskemisk hjerneslag blir vanligvis inndelt i trombotisk og embolisk betingede typer. 

Fox News slipper til senator Ron Johnson med krass vaksinekritikk

Senator Ron Johnson, republikaner Wisconsin, er en av de få senatorene som har engasjert seg i koronaskandalen og vaksinebløffen. Han har blant annet gjennomført omfattende høringer om dette som stort sett bare har sluppet fram på smale, alternative kanaler. Men nå slapp han gjennom på Fox News:

Johnson skriver dessuten på Twitter noe som mainstream ennå ikke har villet røre ved:

Dr. Aseem Malhotra som var på den store konferansen på Klingenberg kino i Oslo har nå også gjort et gjennombrudd i hovedstrømsmediene etter at han tidligere har vært blokkert nesten overalt:

CDC vil nå åpne formell granskning

Fox News sier:

«CDC sier at det har vært nok rapporter om at personer som tok covid-19-vaksiner og deretter fikk hjerneslag til at de nå vil åpne en formell etterforskning.»

Tidligere BlackRock trader Edward Dowd

Edward Dowd, som tidligere var fondsforvalter ved BlackRock har skrevet boka Cause Unknown. Der går han blant annet konkret og detaljert gjennom de svært mange tilfellene av unge mennesker i god form, i stor grad idrettsfolk i sin aller beste alder, som plutselig har dødd etter vaksinasjon.

Velment råd til politikere og pressefolk: Hopp nå, skuta synker!

Samtlige (!) norske stortingspolitikere og noe over 98% av norske pressefolk har slukt koronanarrativet, med medfølgende propaganda for det som i virkeligheten er eksperimentelle genterapier krok, søkke og snøre. Vi gir dere et velment råd: Hopp nå! Skuta synker!

Det vil være så utrolig flaut å bli stående igjen på skansen som Pfizers siste bolde våpendragere.

Plukk opp noe av all denne dokumentasjonen som dere har bare et tastetrykk unna, skriv en kritisk artikkel, reis et bekymret spørsmål i spørretimen. Gjør noe!

Alternativet er ikke bare flaut. Da er det å støtte eller bevisst se bort fra alvorlige forbrytelser fra BigPharma og deres beskyttere i etterretningstjenestene, Det hvite hus og EU-kommisjonen. Det finnes ubehagelige ord for sånt, uten at vi behøver å nevne dem her.

Les også: Sikre, effektive … og dødelige

Redaktør for British Medical Journal: – Dette er ikke vaksiner!

Militærleger i USA: Voldsom økning av alvorlige skader etter vaksinering av soldater

Forrige artikkelDusinvis av sivile drept av amerikanske og britiske våpen i Jemen
Neste artikkelUS army veteran varsler om ukrainsk korrupsjon ved fronten i Bakhmut