US army veteran varsler om ukrainsk korrupsjon ved fronten i Bakhmut

0

Av Larry Johnson, 13.januar, 2023

Larry Johnson

Møt Ryan O’Leary. Han er for tiden i operasjonsområdet i Bakhmut og kjemper under kommando av ukrainske offiserer. Mr. O’Leary er ikke fornøyd. Han er 34 år gammel, utdannet ved Carroll High School i Iowa, veteran fra nasjonalgarden og tjenestegjorde i Afghanistan og Irak.

Han rapporterer at hans enhet er underbemannet og mangler tunge våpen fordi «de har forsvunnet». Våpnene selges med andre ord på det svarte markedet. O’Leary klandrer logistikkproblemene og den korrupte, kriminelle oppførselen til sin ukrainske kommandokjede — fra generalmajoren til kapteinen sin. Han peker spesielt på en kaptein Baroda, og bemerker at Baroda omsetter en rekke ulovlige narkotika. Les følgende serie tweets. De er selvforklarende:

Jeg frykter at unge Mr. O’Leary har signert sin dødsdom. Menn som kaptein Baroda vil gjengjelde på en svært brutal måte mot alle som forstyrrer deres «entreprenørvirksomhet». På et tidspunkt må amerikanske lovgivere, media og offentligheten våkne opp fra sin vrangforestilling og drøm om at Ukraina er et spirende demokrati som kjemper for sannhet og rettferdighet, og innse at det er et kleptokrati som feirer en nynazistisk ideologi. President Zelensky og hans general Zalushny har sendt kremen av Ukrainas ungdom inn i et slakteri mens de har fratatt dem forsyninger, ammunisjon og våpen som kreves for å bekjempe russerne.

Det er en tragedie at Ryan O’Leary har reist så langt fra de idylliske gårdene i vestlige Iowa for å lære en veldig hard sannhet. Jeg håper han overlever.


US Army Vet From Iowa Rats Out Ukrainian Corruption

Oversatt for Steigan.no av Hans Snøfjell.


PS:

De twitterinnleggene det vises til viser til ligger ikke lenger på kontoen til Ryan O’Leary.

Forrige artikkelNå må også mainstream innrømme sammenhengen mellom vaksiner og slag
Neste artikkelBiden anstrenger seg for å innynde seg hos Brasils Lula
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.