Redaktør for British Medical Journal: – Dette er ikke vaksiner!

0

Den anerkjente medisinske redaktøren Peter Doshi hevder at covid-vaksinen mangler vitenskapelig grunnlag – «Uten data er det ikke vitenskap».

Peter Doshi er en farmasøytisk forsker, førsteamanuensis og anerkjent redaktør av British Medical Journal. Han snakket 3. november i en rundbordsdiskusjon organisert av senator Ron Johnson om mangelen på åpenhet i legemiddel- og vaksinestudier (13 minutter og 20 sekunder inn i videoen). Dette skriver svenske checkfact.org.

Doshi mener at historien gjentar seg. I fire år prøvde han og mange andre forskere å få det tusensiders grunnlaget for godkjenningen av det antivirale stoffet Tamiflu, som ble brukt mot sesonginfluensa et stykke ut på 2010-tallet. Forsøkene var forgjeves.

For Pfizers vaksine, som er den covid-vaksinen som er mest brukt i den vestlige verden og som nå er den eneste i Sverige som gis til personer yngre enn 30 år, vil det ikke være mulig å be om informasjon fra studiene før i mai 2025. 

Doshi mottar heller ikke dataene for de kliniske studiene som covid-vaksinen er basert på. Ingen av farmasøytiske selskapene har utgitt studiedokumentene. For Pfizers vaksine, som er den covid-vaksinen som er mest brukt i den vestlige verden og som nå er den eneste i Sverige som gis til personer yngre enn 30 år, vil det ikke være mulig å be om informasjon fra studiene før i mai 2025. 

Doshi avslutter sin tale til senatoren med ordene: «Uten data er det ikke vitenskap».

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.