Redaktør for British Medical Journal: – Dette er ikke vaksiner!

0

Den anerkjente medisinske redaktøren Peter Doshi hevder at covid-vaksinen mangler vitenskapelig grunnlag – «Uten data er det ikke vitenskap».

Peter Doshi er en farmasøytisk forsker, førsteamanuensis og anerkjent redaktør av British Medical Journal. Han snakket 3. november i en rundbordsdiskusjon organisert av senator Ron Johnson om mangelen på åpenhet i legemiddel- og vaksinestudier (13 minutter og 20 sekunder inn i videoen). Dette skriver svenske checkfact.org.

Doshi mener at historien gjentar seg. I fire år prøvde han og mange andre forskere å få det tusensiders grunnlaget for godkjenningen av det antivirale stoffet Tamiflu, som ble brukt mot sesonginfluensa et stykke ut på 2010-tallet. Forsøkene var forgjeves.

For Pfizers vaksine, som er den covid-vaksinen som er mest brukt i den vestlige verden og som nå er den eneste i Sverige som gis til personer yngre enn 30 år, vil det ikke være mulig å be om informasjon fra studiene før i mai 2025. 

Doshi mottar heller ikke dataene for de kliniske studiene som covid-vaksinen er basert på. Ingen av farmasøytiske selskapene har utgitt studiedokumentene. For Pfizers vaksine, som er den covid-vaksinen som er mest brukt i den vestlige verden og som nå er den eneste i Sverige som gis til personer yngre enn 30 år, vil det ikke være mulig å be om informasjon fra studiene før i mai 2025. 

Doshi avslutter sin tale til senatoren med ordene: «Uten data er det ikke vitenskap».

Forrige artikkelFinanskapitalens «klima»allianse
Neste artikkelPutin i fri dressur – presentert av ham selv