Hvem har fått World Economic Forum til å tro at de er verdensregjering?

0

Ble 2023 det året da det begynte å bli flaut, selv for toppene, å delta på milliardærshowet i Davos?

«Her festet de norske toppene: 16.000 kroner for billigste rom,» skriver VG. 2700 gjester deltar på World Economic Forum i Davos. Prisene for overnatting er ekstreme. NRK hadde ikke råd. Også Stein Erik Hagen vurderer om det er verdt det for Orkla.

Elon Musk i Tesla, som inntil nylig var verdens rikeste mann, var ikke i tvil. Han ser åpenbart den sjølhøytidelige samlinga i Davos mer som et pompøst Muppetshow:

«Hvordan er WEF/Davos en greie?» spurte Musk i en tweet som svarte på en video av Schwabs åpningstale ved arrangementet i 2023. «Prøver de å være sjefen for jorden!?» fortsatte han.

Hvert år har de 1000 rikeste selskapene i verden samlet seg med sine håndplukkede og velsmurte politikere til møter der de påstår at de har løsninga på alle verdens problemer. Og alle scenariene og visjonene deres går ut på at alt blir bra hvis verdens befolkning overlater all makt og alle ressurser til dem.

Og de har latt seg underholde og lede av slike folk som Klaus Schwab og hans ærendsgutt Yuval Harari når først nevnte sier at «framtida bygges av oss, vi mektige i dette rommet» og sistnevnte sier «vi trenger ikke flertallet av verdens mennesker».

Det er ikke bare sjølskryt når Klaus Schwab erklærer:

– Vi infiltrerer regjeringer over hele verden

Men kanskje ble 2023 året da det ble synlig for mange at disse milliardærene og det underdanige følget deres ikke representerer verdens befolkning, men bare sine egne egoistiske interesser.

Det hjalp at verdens rikeste mann sa at keiseren ikke har noen klær på, sjøl om Musk ikke akkurat kan sammenliknes med den lille gutten i eventyret.

Og det hjalp at lille Rebel News satte de største mediene i skammekroken ved å gjøre noe ingen av dem gjorde, nemlig å stille ubehagelige spørsmål til Pfizer-sjef og vaksineprofitør Albert Bourla.

Og viktigst av alt: Kina og India prioriterte ikke møtet og WEF har i realiteten ekskludert Russland.

Rebel News stiller Pfizer-sjefen til veggs

Nytt søkelys på kostnadene

Den flamske regjeringa vurderer forslag om å kansellere medlemskapet sitt i World Economic Forum på grunn av den globalistiske organisasjonen sitt antidemokratiske syn.

Det flamske konservative partiet, Vlaams Belang, pressar regjeringa til å kansellere sitt medlemskap i World Economic Forum (WEF). I år vil den flamske regjeringa betale sjokkerande 200 000 euro i medlemskapsavgift til WEF og rundt 27 000 euro i deltakingsavgift på deira årlege møte i Davos.

RAIR Foundation rapporterer: I ei pressemelding av Vlaams Belang sa den flamske parlamentsmedlemmen Sam van Rooy at «den flamske regjeringa legitimerer og subsidierer ein verdsomspennande lobbyist-organisasjon som openlyst følgjer ein veldefinert ideologisk agenda, nemleg den til globalisme.»

«Denne agendaen ser ut til å ha nyleg krystallisert seg til den sokalla ‘Great Reset’, som har som mål å skape ‘ei tryggare, meir likeverdig og meir stabil verd’ ved å ‘agere kollektivt og raskt for å fornye alle aspekt i samfunnet og økonomien vår, frå utdanning til sosiale kontraktar og arbeidsforhold.’ Dei jobbar iherdig for ei verdsregjering basert på klimahysteri og sosial kontroll.»

Fram til 2020 betale den flamske regjeringa ei årleg medlemskapsavgift på 55 000 euro til WEF. Sidan 2022 har derimot Flandern blitt «forfremja» til «tilknytt partner» [«associate partner»] til WEF, som krev ei medlemskapsavgift på ikkje mindre enn 175 763,87 euro per år. Dette bidraget har allereie blitt betalt for 2022; den same rekninga vil kome i 2023.

Hvor mye betaler norske skattebetalere for dette cocktailselskapet i Alpene?

Flandern betale 1,8 millioner kroner til WEF hvert år i medlemsavgift. Hvor mye Norge betaler er ikke oppgitt på nettsidene til WEF. Men med Norges prominente rolle i WEF og Norges tradisjonelt ekstremt rundhåndede gaver til alle andre enn Norges befolkning, må vi anta at det er store summer.

En «strategisk partner» betaler minst 6 millioner kroner i året, en «industripartner» 5 millioner. WEF oppgir ikke sine budsjetter, men basert på disse tallene må omsetninga ligge på noen hundre millioner kroner, og det er kanskje et lavt anslag. Dette er en privat organisasjon av milliardærer som ikke står ansvarlig overfor noen. De 1000 rikeste selskapene i verden er medlemmer, og mange er dessuten «partnere».

Les: Provinsen Alberta i Canada vil bryte enhver forbindelse med World Economic Forum

Hvorfor godtar norske politikere at Norge betaler en formue hvert år til Schwab & co?

Norske politikere og bedrifter i milliardærklubbens garn

Kilde: Alice W.

Finnes det en eneste politiker på Stortinget som har guts nok til å kreve tallene på bordet? Hva med deg, Mímir Kristjánson?

Forrige artikkelDen nye kalde krigens vinder uler ved polarsirkelen
Neste artikkelUvitenhet eller uærlighet?