Flere kvinner har søkt erstatning etter vaksinen: – Sjokkert over hvor lite vi visste

0

Mange kvinner har slitt med blødninger etter koronavaksinen. Vaksineforsker mener vi vet «sinnssykt lite» om menstruasjon, og håper på mer forskning på kvinnehelse. Dette skriver Nettavisen.

Onsdag skrev Nettavisen om Margareth Bårtvedt (47) som fikk erstatning for kraftige blødninger som for henne resulterte i en operasjon. Det er flere kvinner som sliter med, og har fått erstatning for akkurat dette. Norsk pasientskadeerstatning har fått inn 159 krav om erstatning i forbindelse med menstruasjonsforstyrrelser.

Vaksineforsker og immunolog ved UIO Gunnveig Grødeland forteller at menstruasjonsforstyrrelser ikke har blitt tatt med nok i beregningen når vaksinene var i utvikling.

Grødeland fortsetter å forsvare «vaksinene» og hevder at de «gir god beskyttelse». Hun forklarer imidlertid ikke hvordan hun vil dokumentere dette.

Men hun sier i alle fall:

Bruk av vaksiner må alltid ha en klar hensikt i den befolkningsgruppen der de brukes, og den potensielle nytten må alltid ses i sammenheng med bivirkninger. Derfor synes jeg også det er riv ruskende tullete å gi vaksiner mot covid-19 til barn, og også drive med flere boosterdoser til friske voksne.

VG: Rekordmange krav: Har utbetalt millioner i vaksineerstatning

Danmark: Rekordmange danskere døde i 2022: Lukkede vi for hårdt ned under corona?

Aldri før har Norsk pasientskadeerstatning (NPE) mottatt så mange krav om erstatning for bivirkninger fra vaksiner som i 2022.

Over 12,3 millioner doser med coronavaksine er satt i Norge, og i fjor søkte totalt 693 personer om erstatning etter å ha tatt vaksinen.

Det er en økning på 133 prosent fra året før.

159 av disse er kvinner som har opplevd forstyrrelser i menstruasjonen.

Liten entusiasme: Norge har fem millioner vaksinedoser på lager, men kun et fåtall møter opp for vaksine

22 studier som reiser grunnleggende tvil om vaksinenes effektivitet

Paul Elias Alexander har en doktorgrad og har erfaring innen epidemiologi og i undervisning i klinisk epidemiologi, evidensbasert medisin og forskningsmetodikk. Han har gjort en gjennomgang av 22 studier av vaksinenes virkning og effektivitet. Resultatet er lagt fram i denne artikkelen: 22 Studies and Reports that Raise Profound Doubts about Vaccine Efficacy for the General Population.

Funnene tilsier at smitteeksplosjonen globalt sett – etter dobbel vaksinasjon f.eks. Israel, Storbritannia, USA osv. – som vi har opplevd sannsynligvis kommer av at de vaksinerte driver epidemien/pandemien og ikke de uvaksinerte. Vi har vaksinert mot et virus som ikke lenger er noen presserende bekymring, selv om vaksinedataene så langt tyder på effektivitet for den demografiske mest utsatte gruppa.

Dataene ser ut til å antyde at infeksjonen er 50:50 (vaksinert versus uvaksinert) mens Storbritannia rapporterer 70 % av dødsfallene hos vaksinerte (Delta-varianten), selv om det er debatt om forskjellen over og under 50 år gamle. Det ser ut til at det er de vaksinerte som blir smittet og dermed overfører viruset i langt høyere hastighet. Dette slår beina under påstanden om nytten av universelle vaksinepass.

Les: Sikre, effektive … og dødelige

Alvorlige vaksineskader i Norge

«Europeiske legemiddelmyndigheter (EMA) har konkludert at kraftige menstruasjonsblødninger etter koronavaksinering skal omtales som en bivirkning i produktinformasjonen til mRNA-vaksinene Comirnaty og Spikevax.» skriver Legemiddelverket i oktober 2022. Tusenvis av norske kvinner er rammet.

Overlege Ingrid Aas:
-​Til nå har vi behandlet nærmere 13000 meldinger. Over 5000 av disse gjelder kraftige menstruasjonsblødninger.

Men da kvinner begynte å rapportere om kraftige blødninger fra underlivet ble dette avvist som anekdoter av helsemyndighetene. 26.juni 2021, uttaler Steinar Madsen, fagmedisinsk direktør i Legemiddelverket:

– Det er ingenting som tilser at dette har sammenheng med vaksinen, men vi følger med.

– Menstruasjonsforstyrrelser er svært vanlig, og det kan være mange årsaker til at det oppstår. Det er viktig at kvinner oppsøker lege ved vedvarende eller bekymringsfulle symptomer slik at eventuelle andre årsaker til endret menstruasjonsmønster oppdages.

– Det er ikke holdepunkter for at noen av koronavaksinene påvirker kvinners fruktbarhet.

Det er vanskelig å feste noen lit til Madsens uttalelse om fruktbarheten. Han var også sikker på at «vaksinene» ikke forårsaket blødningene, men så måtte det innrømmes likevel.Allerede i desember 2021 innrømmet Folkehelsesinstituttet at «Koronavaksinasjon kan påvirke menstruasjonen«, likevel har helsemyndighetene fortsatt å anbefale stikkene også til unge kvinner.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelApropos myndighetenes og hovedstrømsmedienes sensur og fordreining av sannheten og fakta
Neste artikkelEt imperium i panikk prøver å gi Russland et «tilbud det ikke kan avslå»