Tapt integritet

0

Som paradis, en gang tapt, kan det aldri gjenopprettes.

«For hva gagner det et menneske om han vinner hele verden og mister sin sjel?» Markus 8:36

Av Robert W Malone.


Jeg er sikker på at når man veier hver manns verdi enten i privat eller offentlig liv, er en ren integritet den kvaliteten vi tar først med i beregningen, og at læring og talenter bare er den andre.

Thomas Jefferson, Jerry Holmes (2002). «Thomas Jefferson: A Chronology of His Thoughts», s.132, Rowman & Littlefield


Integritet. En av de tre viktigste veiviserne langs veien ut av COVID-krise helvete; integritet, verdighet, fellesskap.

Integritet er et merkelig ord. Trippelbetydninger som støtter den ene til den andre.

  1. Standhaftig overholdelse av en streng moralsk eller etisk kode.
  2. Tilstanden av å være uhindret; Soliditet.
  3. Kvaliteten eller tilstanden til å være hel eller udelt; Fullstendighet.

The American Heritage® Dictionary of the English Language, 5. utgave.

Mennesker kan være preget av å vise integritet eller dens motsetninger, hykleri og bedrag. Bygninger kan ha strukturell integritet, eller de kan være dårlige, en fare for innbyggerne. Organisasjoner kan ha integritet, eller kan være kde orrupte. Og en nasjon kan ha integritet, eller være splittet mot seg selv.

Ed Dowd, Tom Lewis og deres Maui-kolleger diagnostiserte tap av integritet som et kjerneproblem som bidro til COVID krisen på tvers av praktisk talt alle statlige og bedriftens «vertikaler», og utviklet en løsning som de (sjenerøst) kalte «Malone-doktrinen».

Senere hendelser har bekreftet deres vurdering.

Man trenger ikke se lenger enn de siste overskriftene.

Jeg hevder at den keiserlige administrative staten som USAs føderale regjering har blitt forvandlet til, helt klart har mistet enhver form for integritet.

Dokumentet «Malone Doctrinen» har en fantastisk bakgrunnshistorie, da det samlet fornuften til en senior bygningsinspektør (Tom) og en erfaren finansanalytiker (Ed). Som Tom påpeker, er International Building Code et sett med avtaler som, når de er riktig implementert under konstruksjonen av en bygning, vil garantere pålitelig integritet og funksjonalitet til den endelige strukturen. «Malone-doktrinen» ble smidd av Ed, Tom og kolleger, i hovedsak som en «internasjonal byggekode» for enkeltpersoner og organisasjoner. Underoverskriften i tittelen er like viktig som innholdet, for dette er en «Uavhengighetserklæring» fra korrupte institusjoner.

Jeg blir ofte spurt «Hva kan vi gjøre for å fikse <fyll ut det tomme> føderale byrået?» Og jeg må si at bildet er dystert, fordi byrå etter byrå har blitt grundig ødelagt. Det er liten eller ingen strukturell integritet igjen. Hvis disse byråene var bygninger, ville det eneste alternativet en inspektør som Tom ville ha, være å kondemnere dem. De er rivningsbygg. De må bygges på nytt, på fast grunn og begynne med nye fundamenter. Og hvis de juridiske borgerne i USA ikke vil gjøre dette, vil andre gjøre det for oss. Som enhver som har studert infiltrasjonen av det kinesiske KKP vil bekrefte, er den korrupte og uetiske ekspansjonistiske organisasjonen godt på vei til å gjøre det for oss.

Som paradis, når integriteten er tapt, kan den ikke gjenvinnes.

For hva gagner det en nasjon, hvis den vinner hele verden og mister sin egen sjel.


Tenk gjennom dette med meg. Tom og Eds visjon i dette dokumentet er i hovedsak en klargjøring for å skape et nettverk av forsettlige samfunn, organisasjoner og mennesker som deler en forpliktelse til integritet.

Malone-doktrinen

En uavhengighetserklæring

Fra beslutninger fra institusjoner som mangler integritet

Vi undertegnede:

Krever at alle datagrunnlag som bidrar til et pågående arbeid skal gjøres tilgjengelig og fortsatt være tilgjengelig for analyse.

Proklamerer at verdien av kunnskap til samfunnet ikke er bestemt av en gitt skaper av informasjon. I stedet at det er mottakerne av kunnskap som tildeler verdi til et forslag bare gjennom kritikk og ubarmhjertig gransking.

Etablere fri og åpen utveksling av informasjon og etablere som en plikt at myndighetene tjener som forvaltere av alle data som danner grunnlaget for våre beslutninger.

Krev full offentliggjøring av alle finansieringskilder angående sitater som er notert eller referanser knyttet til enhver sak som er under behandling.

Forplikte seg til upartiskhet i betraktning av all analytisk informasjon og data som er brakt foran oss, og forvente det samme fra alle andre.

Fremme streng åpen debatt og gransking i betraktning av og for ethvert spørsmål om bekymring.

Skal straks gjøre oppdagelsen av intellektuell uærlighet eller faglig uansvarlighet kjent for alle.

Sikre helse, velferd og sikkerhet for enhver varsler, bringe frem og / eller offentliggjøre en opphevelse av troen som holdes her.

Stå i opposisjon til sensur og vil ikke akseptere representasjoner av partier som holder i seg verdier som strider mot prinsippene om ytringsfrihet.

Nekte ingen person retten til å utfordre, debattere, begjære, rette opp, undersøke eller protestere med fakta og bevis mot noen avgjørelse av dette organet.


Hver av oss står nå overfor en rekke binære beslutninger. Enten dette eller det. Forutsatt at du er forpliktet til personlig suverenitet og styrer din egen fremtid, tar dine egne beslutninger. For å være ærlig, ønsker ikke alle å være fri. Mange vil bare bli fortalt hva de skal gjøre. Hvilken type person velger du å være? Suveren og fri, eller avhengig av en monopolistisk kabals vilkårlige og lunefulle gunst.

Er du villig til å bøye kne og dele skjebne med overlorder og deres maskiner, og for deg og dine barn til å bli postmoderne kontrakttjenere (uten annen flukt enn døden) som lever i en dystopisk, fjerde industriell revolusjon under en sentralisert korporativ (ergo fascistisk) totalitær verdensregjering, drevet av teknokrater og økonomer / bankfolk?

Lurer du på hvordan det vil se ut og føles? Les Huxleys «Brave New World», og la oss så snakke litt mer. 1984, skrevet av Huxleys protesjé Orwell, blir oftere sitert, men Huxley kommer enda nærmere den mørke virkeligheten som Storbritannias kong Charles III og hans surrogatdukkemester Klaus Schwab ser for seg, som de refererer til som «The Great Reset».

Siterer fra Amazon-anmeldelse av boken:

«Brave New World er en søkende visjon om en ulik, teknologisk avansert fremtid der mennesker er genetisk avlet, sosialt indoktrinert og farmasøytisk bedøvet for passivt å opprettholde en autoritær herskende orden – alt på bekostning av vår frihet, full menneskehet, og kanskje også våre sjeler.»

Høres det kjent ut?

For de som ikke er tilbøyelige til å plukke opp en bok, anbefaler jeg GATTACA (den første DNA-sekvensen som brukes som filmtittel) som enda et fint eksempel som illustrerer den kortsiktige dystopien som Overlordene ser for seg og søker å forme for alle å bo i.

Hvis fremtiden som kong Charles III, Schwab og den beryktede Silicon Valley-kjæledeggen Harari (selve tittelen på hans siste publiserte forvirrede bok forkynner at mennesket er Gud) ikke er noe for deg, og du ikke liker ideen om å eie ingenting og være lykkelig å leve i en globalisert fascistisk stat, hva er alternativene dine?

På dette tidspunktet, synes det mest levedyktige alternativet å være å få arbeide med å bygge en parallell sosial struktur som kan eksistere ved siden av eller til og med under overflaten innenfor den fascistiske imperiestaten, og som til slutt kan erstatte den. Hvordan kunne en slik organisasjon struktureres?

Vel, en gang i tiden møtte en gruppe kjøpmenn, landeiere og bønder det samme problemet da de konfronterte en annen gal britisk konge, George III. Det var en periode med intens intellektuell gjæring, og som resulterte i de fantastiske juridiske politiske konsensusdokumentene og traktatavtalene kjent som den amerikanske grunnloven og Bill of Rights, som fortsatt er den endelige avhandlingen om hvordan man strukturerer en begrenset representativ regjering.

Merkelig nok har både foretaksmediene og det amerikanske politiske partiet «demokratene» stemplet de som fortsatt er forpliktet til å praktisere prinsippene og forsvare substansen i disse dokumentene som «ytre høyre», og anvender begrepene radikal, ytre høyre, og til og med fascistisk, når de søker å definere og demonisere det som er en fundamentalt konservativ politisk (og økonomisk) posisjon. Disse begrepene brukes på medlemmer av den nåværende populistiske bevegelsen som søker å gå tilbake til en begrenset føderal regjering, og som deler en vedvarende forpliktelse til en autonom nasjon som opererer under disse prinsippene. En forpliktelse til å gjenopplive amerikansk storhet. Enkelt sagt, for å gjøre Amerika stort igjen.

For de som avviser en Verdens Økonomiske Forum-administrert fascistisk totalitær global stat, og er forpliktet til de grunnleggende prinsippene som er definert i den amerikanske grunnloven og Bill of Rights, er utfordringen å definere den alternative fremtiden som vi ønsker for våre barn.

Anarkiet til lokale krigsherrer og «Mad Max» venter fremtidige generasjoner hvis vi ikke griper muligheten til å presentere en alternativ positiv visjon som den overbevisende midten ser på som et foretrukket alternativ. Har noen tilregnelig person forestilt seg at den «formete» fremtid forestilt av Charles, Klaus, Harari og deres finansielle partnere kan opprettholdes? Dette er et siste gispende grep om makten fra Imperiet. De har strukket seg for langt, og det nåværende systemet er allerede på vei fra krise til krise, og vakler på randen av kollaps.

I tidligere essays har jeg utforsket den alternative fremtidsvisjonen til Chris Langan, og diskutert en prosess for å muliggjøre et desentralisert menneskelig nettverk av samfunn som et alternativ til den sentraliserte fascistiske dystopien som WEF søker å forme og tvinge på oss. Men hvilke prosesser, vilkår og betingelser for engasjement kan vi bruke til å forme et slikt nettverk av intensjonelle fellesskap? Utgangspunktet må være en klar forståelse av felles veiledende prinsipper, og en realistisk, håndhevbar forpliktelse til disse idealene. Jeg har foreslått at personlig, institusjonell og politisk forpliktelse til integritet, menneskeverd og fellesskap ville være en god start.

Men av alle disse, og så mange andre, tror jeg at utgangspunktet for å gjenoppbygge en verden sentrert på en feiring og anerkjennelse av menneskeheten (i stedet for økonomi og maskiner) er å insistere på en verifiserbar forpliktelse til integritet fra hver eneste organisasjon i næringsliv og regjering. Tilslutning til et felles sett med prinsipper som ligner på «Malone-doktrinen», med uavhengig revisjon og verifisering av overholdelse.

WEF og dets sponsorer BlackRock, Vanguard, State Street og Bank of America har distribuert det sosiale kredittordningslignende ESG-poengsystemet (Environmental, Social, Governance) på bemerkelsesverdig kort tid, inkludert «uavhengige» ESG-revisororganisasjoner. Jeg foreslår at distribusjon og validering av integritetsstandarder vil være både trivielt og bemerkelsesverdig greit i sammenligning.

Når et slikt system er implementert, kan man begynne å velge å bare gjøre forretninger med andre som er forpliktet til å handle med integritet. Bygge forretnings- og handelsnettverk med mennesker og organisasjoner som streber etter å demonstrere at de har integritet, og på denne måten er verdig din tillit. Som er det de fleste av oss ønsker i både våre forretningstransaksjoner og i våre personlige liv.

Kraften til å forme fremtiden som dine barn vil bo i, er i dine hender. Det er på tide å begynne å bygge på nytt. Først ett skritt, så et annet, så et annet, og snart vil reisen være godt i gang.

«Sinnet er sitt eget sted, og i seg selv kan gjøre en Himmel av helvete, et helvete av Himmelen»

«Skamfull sto djevelen og følte hvor forferdelig godhet er og så renheten i hennes form hvor deilig: og utmagret hans tap»

John Milton, Paradise Lost


Robert W Malone MD, MS Oppfinner av mRNA- og DNA-vaksiner, RNA som medikament. Forsker, lege, skribent, podcaster, kommentator og talsmann. Tro på vår grunnleggende ytringsfrihet.


Originalen: Integrity Lost

Oversat til norsk for steigan.no av Hans Snøfjell.

Forrige artikkelRollen til britiske etterretningstjenester i bortføringen og drapet på James Foley
Neste artikkelDen store ljugekonkurransen
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.