Høyesterettsdommer i New York: – Vaksinepåbudene er ugyldige, de oppsagte må få jobber og lønn tilbake

0

En høyesterettsdommer i New York slo mandag ned NYCs vaksinemandat for alle ansatte i byen , og slo fast at regelen var grunnlovsstridig, vilkårlig og vilkårlig.

«Så vi beseiret vaksinemandatet for hver enkelt byansatt – ikke bare for helsesektoren,» sa advokat Chad LaVeglia, som kunngjorde dommen utenfor Richmond County tinghus, og la til at påbudet nå var » ugyldig.«

«For alle de modige mennene og kvinnene som har vært våre første respondere og har vært modige gjennom alt dette, er nå frie, og dere bør kunne gå tilbake til jobb,» la han til.

Kjennelsen kommer etter at mer enn 2000 ansatte i byen ble sparket for å nekte å ta Covid-19-vaksinen . Det gjelder alle offentlige arbeidere, inkludert New Yorks brannvesen, politiavdelinga og kriminalavdelinga.

Det aktuelle søksmålet ble anlagt 20. juli av 16 ansatte i byen som ble sparket fordi de ikke fulgte påbudet. Det ble erklært ugyldig av justitiarius Ralph Porzio, som dømte mot byen og samtidig slo fast at mandatet – som tillot unntak, var en vilkårlig og lunefull ordre, og at den demokratiske ordføreren Eric Adams «tok en annen avgjørelse for mennesker med lignende beliggenhet basert på identiske fakta», da han utstedte kjennelse nr. 62.

I følge Porzio var det ingen dekning for å «støtte rasjonaliteten i å beholde et vaksinasjonsmandat for offentlig ansatte, mens man fraviker mandatet for ansatte i privat sektor eller for visse yrker, som idrettsutøvere, artister og utøvere.»

«Dette er helt klart en vilkårlig og lunefull handling fordi vi har å gjøre med identiske uvaksinerte mennesker som behandles forskjellig av samme administrative byrå,» la han til.

Til slutt, og viktigst av alt, beordret  retten  byen til å gjeninnsette alle oppsagte ansatte og gi dem tilbakebetaling, med henvisning til det faktum at det å være vaksinert mot COVID-19 ikke hindrer en person i å bli smittet eller spre viruset , og at derfor gir ikke vaksinasjon noen samfunnsmessig fordel som kan rettferdiggjøre et påbud. Helsekommissæren «handlet utenfor sin myndighet» ved å utstede et tidsubestemt vaksinemandat i stedet for et midlertidig mandat, ifølge retten.

Vil dette sette presedens?

Det store spørsmålet nå er om denne dommen vil sette nasjonal presedens i USA. Og det neste spørsmålet er om det i så fall vil få globale ringvirkninger. Hele koronadiktaturet er bygd på et så skjørt fundament og inneholder så mange innebygde sjølmotsigelser, vilkårligheter og regelrette tåpeligheter at det ikke skal mye til for at hele ballongen skal sprekke.

Les: New York City til 150.000 lærere: Ta vaksinen eller finn dere en annen jobb

I en rekke stater i USA sparkes nå uvaksinerte politifolk.

USA: Fagbevegelsen mot tvangsvaksinering

Forrige artikkel«Progressive» demokrater – opp som en hjort og ned som en lort
Neste artikkelHadde russisk etterretning avlyttet vestlige samtaler om en «skitten bombe» i Ukraina?