USA: Fagbevegelsen mot tvangsvaksinering

0

I USA driver myndighetene og de store korporasjonene en kampanje som går i retning av tvangsvaksinering. Store selskaper legger opp til å trekke inntil 50 dollar av månedslønna til uvaksinerte arbeidere skriver magasinet Forbes. På den andre sida reagerer nå fagbevegelsen på tvangstiltakene. I et opprop fra NY Unions for Choice protesterer fagforeninger som representerer blant annet lærere, brannfolk, postarbeidere, politi og helseansatte mot tvangsvaksinering.

I oppropet heter det at fagorganiserte i New York er fullstendig imot vaksinetvang, og protestene retter seg både mot Biden-administrasjonen og myndighetene i New York.

Her er noen av uttalelsene:

NYC Firefighters er helt imot å måtte velge mellom tvungen vaksinasjon og ukentlig COVID -testing. Firefighersforbundet har stått hardt og fast om at vaksinasjon ikke skal være obligatorisk. «Vaksinasjon vil IKKE være obligatorisk,» skrev brannkommissær Daniel Nigro og avdelingssjef John Sudnik da vaksinen først ble tatt i bruk.

Local 1199 Healthcare workers utfordrer kontant Columbia Presbyterian Hospital sitt COVID-vaksinepåbud. Dette er den største fagforeninga for helsepersonell i landet. Disse helseansatte er ekstremt velutdannede og vet hvordan de skal ta gode beslutninger for å holde seg selv, sine familier og pasientene de bryr seg om.

På samme måte har New York State Nurses Association (NYSNA) sendt ut en offisiell uttalelse mot vaksinepåbud for sjukepleiere og helsearbeidere der de sier: «NYSNA støtter ikke obligatorisk immunisering som verken ansettelsesvilkår eller som statlig eller føderalt mandat.

Også fagforbund som anbefaler sine medlemmer å ta vaksiner går imot den offisielle politikken med tvangsvaksinering:

The American Postal Workers Union (APWU) har slått hardt tilbake mot Biden-administrasjonens vaksinatpåbud for føderale ansatte. «Mens APWU-ledelsen fortsetter å oppmuntre postarbeidere til frivillig å bli vaksinert, er det ikke den føderale regjeringas rolle å gi påbud om vaksinasjoner for de ansatte vi representerer.»

Forrige artikkelDemonstrasjoner i 200 franske byer mot koronapasset
Neste artikkelCIA ville bruke feminisme for å samle støtte for krigen i Afghanistan