«Aldri sett noe lignende»

0

Opptil 1 meter lange marklignende blodpropper hos avdøde covid-19 vaksinerte.

Av Enigma.

Overlege Sture Blomberg og Lars Bern intervjues av Mikael Willgert omkring funnene av enorme blodpropper hos nylig avdøde covid-19 vaksinerte. Observasjonene er gjort av patologer og balsamører – som forteller om 80% forekomst av denne typen blodpropper hos de avdøde vaksinerte som obduseres eller balsameres. Tilsvarende er ikke gjenfunnet hos uvaksinerte døde i følge Blombergs kilder.

https://trovetandeochvetenskap.se/langa-harda-gummi…/

Behandlingsresistens

Blodproppene forekommer både arterielt og venøst og har en gummilignende nærmest seneaktig konsistens. Vanligvis lar blodpropper seg bryte ned ved fibrinolyse – noe som ikke er tilfelle for de antatt vaksinepåførte blodproppene. Konsekvensen er behandlingsresistens hvor ordinære blodfortynnende midler er uten effekt.

Som prioner ved creutzfeldt-jacobs sykdom

Blomberg sammenligner proteinkarakteristikane i blodproppene med amyloid plakk som forekommer ved Alzheimers og Creutzfeldt-Jakobs sykdom. Et aspekt Nobelprisvinner Luc Montagnier presenterte for et panel i Luxembourg rett i forkant av sin død 8. februar 2022:

«Han forklarte blant annet om prioner relatert til Creutzfeldt-Jakob sykdom hos mRNA-genmanipulerte og henviste til 21 konkrete dødsfall hos dobbeltvaksinerte som følge av sykdommen»

Nobelprisvinner Montagniers siste budskap: Vaksinene trigger HIV og Creutzfeldt-Jakobs sykdom

Generelle kilder:

https://adversereactionreport.com/…/embalmer-richard…/

https://virutron.com/pathologist-dr-ryan-cole-on-post…/

Forrige artikkelLiberale kongressmedlemmer krever dramatisk omlegging av Bidens Ukraina-strategi
Neste artikkelCanadisk politiker ber om unnskyldning for vaksinetyranni – «kanskje den første i verden»