Gladsak: NAV snudde i saken med Marian Jenssen

0
Marian Jenssen. Foto: hemali

Av Terje, Foreningen Lov og Helse.

I juni publiserte vi en sak hvor vi kunne lese om at Marian Jenssen fikk såkalt utsatt ventetid på dagpenger fra NAV, med begrunnelse i blant annet at hun ikke hadde vaksinert seg mot Covid-19. I og med at dette må sies å være en “spesiell” avgjørelse av NAV, og antakeligvis ikke lovlig heller, valgte vi i Lov og Helse å sende NAV noen spørsmål angående deres vurderinger. Hele historien kan du lese her.

I august informerte Marian oss om at hun hadde fått svar fra NAV, hvor den gledelige beskjeden kom om at NAV hadde tatt klagen fra Marian til følge og omgjort sitt opprinnelige vedtak. Her er første del av teksten i brevet fra NAV:

Vi har per 19.09.22 ikke fått noe svar fra NAV. Det er litt synd, fordi det hadde vært veldig interessant å sett NAVs betraktninger i disse spørsmålene vi stilte. Uansett – det skal komme dem til gode at de revurderte sin beslutning i saken med Marian, noe som naturligvis er det viktigste i denne saken.

Som uvaksinert mistet Marian jobben

Uvaksinert, oppsagt og dagpenger fra NAV

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.