CDC innrømmer nå i stillhet at mRNA forblir i kroppen i lengre tid enn de tidligere hevdet

0
Shutterstock

Av Lance Johnson,  Natural News.

Siden begynnelsen av covid-vaksinen har Centers for Disease Control (CDC) (USA, red.) kommet med falske og ubegrunnede påstander som har villedet og skadet mange mennesker . I over et år hevdet CDC at mRNA raskt brytes ned i kroppen etter at det ble injisert. De hevdet også at de oversatte piggproteinene forblir i deltamuskelen, hvor de raskt nøytraliseres av immunresponsive celler. Disse vaksinekodede piggproteinene ble varslet som en «sikker og effektiv» immunisering, som forbereder kroppen til å bekjempe SARS-CoV-2. Hele prosessen har imidlertid gjort vaksinerte individer mer mottakelige for fremtidige stammer av viruset. Enda verre er det at vedvarenheten av piggproteiner i blodet forårsaker blodpropp og betennelse i andre organer, spesielt hjertet.

CDC trekker i all stillhet tilbake «etablert vitenskap» etter å ha villedet millioner av mennesker

Leger og forskere som stilte spørsmål ved eller utfordret CDCs påstander, ble blokkert over sosiale medier og anklaget for å spre «feilinformasjon». Mange har mistet jobben eller fått lisensen truet. Nå trekker CDC stille tilbake «sikker vitenskap» de en gang krevde at offentligheten skulle godta. CDC endret i det stille nettsiden sin, og innrømmet at mRNA og piggproteinene vedvarer i kroppen over lengre tid. CDC innrømmet også til slutt at det ikke er noen logisk grunn til å behandle vaksinerte mennesker annerledes enn uvaksinerte mennesker, fordi begge kan overføre koronavirusvarianter. Enda verre, vaksinen undergraver de første overvåkingsimmuncellene, noe som fører til dårligere intracellulær T-cellerespons.

Forskning «Game-changer»: Spike Protein øker hjerteinfarkt og ødelegger immunsystemet

CDC hevdet en gang at «cellene våre bryter ned mRNA fra disse vaksinene og blir kvitt det innen få dager etter vaksinasjon.» Nå sier CDC: «Forskere anslår at piggproteinet, som andre proteiner kroppen vår lager, kan forbli i kroppen i opptil noen uker.» I tillegg fjernet CDC nylig denne uttalelsen fra nettstedet deres: «mRNA og piggproteinet varer ikke lenge i kroppen.» Vaksineprodusentene undervurderte drastisk replikasjonskraften (evnen til å fornye seg, red.) til mRNA. Reguleringsorganene forsto aldri helt hvordan de immunresponsive cellene ville reagere på disse fremmede proteinene.

Runaway spike proteinsyntese har alvorlige implikasjoner for menneskers helse. Hvis mRNA ikke brytes ned raskt, kan det tvinge menneskelige celler til å replikere inflammatoriske piggproteiner (fornye betennelsesfremmende piggproteiner, red.) over lengre tid, noe som forårsaker kardiovaskulær skade og organskade. Dette vil uunngåelig blokkere produksjonen av naturlige proteiner som kroppen trenger for å fungere ordentlig. Hvis piggproteinene ikke blir ordentlig nøytralisert av immunsystemet, kan de kolonisere i fjerne organer, og forårsake betennelse på uforutsigbare steder i hele kroppen.

En annen CDC-løgn avkreftet: COVID-vaksiner påvirker menneskets DNA negativt

Under en fane med tittelen «Fakta om mRNA COVID-19-vaksiner, hevder CDC også at injeksjonene «ikke påvirker eller samhandler med DNAet vårt.» «mRNA fra disse vaksinene kommer ikke inn i cellekjernen der DNAet vårt (genetisk materiale) er lokalisert, så det kan ikke endre eller påvirke genene våre,» hevder CDC. En studie fra Sverige finner imidlertid bevis på at SARS-CoV-2-piggen går inn i cellekjernene og svekker reparasjonsprosessen for DNA-skader. Studien, SARS–CoV–2 Spike Impairs DNA Damage Repair and Inhibits V(D)J Recombination In Vitro , bekrefter at COVID-vaksinene forstyrrer menneskelig DNA bare timer etter vaksinasjon . Piggproteinene som oversettes av mRNA-vaksinene ble funnet å gå inn i cellekjernene, og blokkerer cellens evne til å reparere skadet DNA.

Forskerne fant at mRNA-vaksinene hindrer viktige DNA-reparasjonsproteiner (BRCA1 og 53BP1). I hovedsak endrer COVID-vaksinene DNA gjennom en molekylær mekanisme som skader adaptiv immunitet. Brudd på cellekjerner kan også forårsake ytterligere skader på lang sikt. «Vår studie viser at [Pfizers mRNA-injeksjon] … kan reverstranskriberes til DNA … og dette kan gi opphav til bekymring hvis BNT162b2-avledet DNA kan integreres i vertsgenomet og påvirke integriteten til genomisk DNA, som potensielt kan mediere genotoksiske bivirkninger», skrev forskerne.

CDC kollapser , og hver løgn som kommer fra vaksineindustrien vil bli avslørt.

Oversatt og bearbeidet av redaksjonen i Derimot.no


Kommentar: Igjen tok Faktisk feil

Spørsmålet om hvordan mRNA fra «vaksinene» opptrer i kroppen var sentralt i angrepet på Kjetil Elvevold fra redaksjonen i Faktisk.no.

I artikkelen Feil på feil om vaksiner fra norsk forsker i viralt intervju skriver Faktisk blant annet:

«Påstand: mRNA-vaksiner er en eksperimentell genterapi

Slik beskriver Elvevold vaksinene mot Covid-19 overfor Hemali:

«Eksperimentell genterapi som ikke kan sammenlignes med tidligere vaksiner.»

Men vaksinene er ikke genterapi som sådan, forteller vaksineforsker Fossum:

– Hensikten med genterapi er å permanent endre gener i en organisme, for eksempel for å reparere mutasjoner som fører til bestemte sykdommer.

Men mRNA-vaksinene fungerer ikke på samme måte. De leverer en oppskrift på spikeproteinet fra SARS-CoV-2-viruset.

– Oppskriften brytes ned etter at spikeproteinet er dannet, så det gir ingen varige endringer i genene våre, skriver Fossum.

I svaret til Elvevold fremgår det at han ikke mente å bli sitert på at vaksinene er genterapi, men gen-injeksjon. I svaret skriver han også at å injisere mRNA er å «leke med ilden».»

Forskning har nå gitt Elvevold rett og Faktisk har igjen blamert seg. CDC har i all stillhet endret nettsiden sin, og innrømmet at mRNA og piggproteinene vedvarer i kroppen over lengre tid. Det betyr at Elvevolds standpunkt er bekreftet og at Fossum og Faktisk tok feil. Men vil de gjøre sjølkritikk? Vi venter i spenning, men vi holder ikke pusten mens vi venter.

Vi skrev i februar 2022: Studie slår fast: Vaksinene kan gi varige endringer av DNA

Les: Vaksinene: Kjetil Elvevold og Faktisk.no

Elvevold klagde til PFU:

Pressens etiske «domstol» skal behandle forsker Elvevolds klage om Faktisk.no nå

Men som ventet fikk han ikke medhold. PFU beskytter alltid sine egne. Unntakene er så få at de bekrefter regelen.

Medisinske fakta – for å finne svar må vi våge å stille spørsmål 

Men vil PFU gå i seg sjøl når Elvevold de facto har fått medhold gjennom CDCs linjeendring? Dream on!

Forrige artikkelBiden fortsetter å love direkte amerikansk krig med Kina over Taiwan
Neste artikkelIndias blemme i Samarkand
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.