Sjokkerende tall i Tyskland: høy overdødelighet, synkende fødselstall

0
Shutterstock

Bildet har vært det samme over hele verden siden 2021: Flere mennesker dør, færre blir født. Hvis mainstream av og til nedlater seg til å rapportere om det, diskuteres ikke årsakene til dette i detalj – eller «klimaendringer» får skylden for det. Tall er nå også tilgjengelig for Tyskland. Over 25 000 flere mennesker har allerede dødd i år, flere enn i det påståtte kriseåret 2020. Dette skriver Report 24, som fortsetter:

Hva dør alle disse menneskene av? Totalt, ved slutten av første halvår, hadde en hel liten by dødd mer enn i det påståtte kriseåret 2020 med den angivelig økte overdødeligheten på grunn av den påståtte Covid 19-pandemien. La oss si at denne pandemien var så forferdelig som vi blir fortalt – hvorfor dør så mange flere mennesker nå etter tre til fire «sikre og effektive» genterapisprøyter?

Tallene er publisert av statistikktjenesten Destatis. De viser at 484 230 mennesker døde i Tyskland mellom januar og juni 2020, men 509 387 mennesker døde mellom januar og juni 2022. Disse fordeler seg relativt jevnt , flere døde i hver måned enn i samme måned 2020. Det kan utelukkes at disse personene dør av koronavarianten «Omicron» i 2022, fordi dette viser det milde forløpet den har vist seg å ha.

DeStatis: Mortality figures in July 2022 12% above the median of previous years

Samtidig ble det født betydelig færre barn fra januar til april 2022 enn de foregående åtte årene. Ser man på årene 2019 til 2021, har fødselsraten falt med 10 prosent.

Eurostat: In the second quarter (April-June) of 2022, the death rate in the European Union was around 108 % of the average number for the same period in 2016-2019

Flertallet av innbyggerne fortsetter å være systemlojale og stiller ingen spørsmål. Det er tilsynelatende mer praktisk for mange å akseptere dødfødsler og spontanaborter og slektningenes merkelig plutselige og uventede død enn å åpent si hva som har endret seg i helsevesenet siden 2021. I stedet for å kreve en detaljert undersøkelse av genvaksiner og deres konsekvenser, aksepterer man forvirrede eventyr om «SADS» (sudden adult death syndrome) og den angivelig dødelige globale oppvarmingen.

Taiwan har en nedgang i fødselsraten på 28 prosent med en vaksinasjonsrate på 82 prosent

Ungarn registrerte også en dramatisk nedgang i fødsler

Vaksineutløst infertilitet også i Sverige?

Dødfødsler økte også i Tyskland med 24 prosent. Holder teorien om klimaendringer?

Vaksine-forbilde Portugal sliter med den høyeste overdødeligheten i Europa

Forrige artikkelPFU – en fare for ytringsfriheten
Neste artikkelOpptrapping av lærerstreiken