Ikke en gang mainstream media klarer å beskytte Hunter Biden for alltid

0

Innholdet i Hunter Bidens laptop er nå kjent i vide kretser, og sjøl hovedstrømsmediene har begynt å granske dem, inkludert den systemlojale avisa Washington Post. Og innholdet på maskinen er så grovt og så kompromitterende at det er vanskelig for systemet å legge fullstendig lokk på det.

Martin Langvad: Hunter Bidens laptop – hva dreier det seg om?

Joe Bidens sønn, Robert Hunter Biden er under etterforskning for skatteunndrag i forbindelse med forretningsavtaler i Kina og Ukraina.

Det var i utgangspunktet Hunter Biden som bekreftet at etterforskningens fant sted, i en uttalelse via sine advokater, i desember 2020, kort tid etter at faren hadde vunnet presidentvalget. Etterforskningen undersøker blant annet beskatning av Hunters forretningsavtaler i Kina og Ukraina ifølge kilder til ABC News. Etterforskningen skal etterhvert ha blitt utvidet, og er nå over i en mer aktiv fase der den blir omtalt av store amerikanske medier.

14. oktober 2020 publiserte New York Post en artikkel om Hunter Bidens eposter, som stammet fra hans laptop. Pcen ble glemt igjen av Hunter Biden på en reparasjonsbutikk i Delaware. En av epostene viste en rådgiver for Burisma som takket Hunter for at han hadde blitt introdusert til faren hans. Nyheten kom samtidig med innspurten i presidentvalget mellom Donald Trump og Joe Biden.

New York Times og Washington Post har skrevet om Biden-affæren og brukt eposter fra Hunters laptop, og dermed har de anerkjente avisene langt på vei innrømmet at laptoppen, og epostene er ekte.

Medienes håndtering

Til tross for de manglende bevisene for at nyheten om laptoppen var russisk desinformasjon ble disse påstandende hyppig sirkulert i store amerikanske medier. Glenn Greenwald kommenterer:

Svært få nevnte det avgjørende forbeholdet som etterretningstjenestemennene selv understreket: nemlig at de ikke hadde noen bevis i det hele tatt for å bekrefte denne påstanden. I stedet, som jeg bemerket i september i fjor, begynte «så godt som alle medier – CNN, NBC News, PBS, Huffington Post, The Intercept og for mange andre til å telle – å fullstendig ignorere innholdet i rapporteringa og i stedet spre løgnen om og om igjen at disse dokumentene var et biprodukt av russisk desinformasjon.

Steigan.no’s Ivar Austbø kritiserte norske mediers håndtering av saken i en artikkel en uke etter at saken ble kjent:

«En datamaskin med eposter og bilder foreligger med Hunter Bidens navn knyttet til seg. Det er bekreftet at FBI har datamaskinen i sin varetekt. Medier har bekreftet at eposter er ekte fra folk som var med i samtalene der. En tidligere forretningspartner av Hunter Biden bekrefter at Joe Biden har en viktig rolle i Hunter Bidens virksomheter. Men for flere såkalt store nyhetsmedier i Norge er dette ikke å regne som nok belegg til å ta saken på alvor…

NTB, VG, til og med statsfinansierte NRK, har fra starten av skandalen oppført seg som Joe Biden og demokratenes krisehåndteringsteam…

Nettstedet som publiserer Biden-dokumentene er Marcopolo, USA.

Hunter Biden trender på Twitter nå. Marco Polos arbeid begynner å vise resultatet. 

Dette er et par dager gamle linker. 

https://www.the-sun.com/news/5684462/hunter-biden-video-drugs-detox-joe-handout/

https://nypost.com/2022/07/06/compliant-media-cant-protect-hunter-biden-forever/

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10988799/Hunter-Biden-filmed-smoking-drugs-drinking-detox-session.html

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10989905/Hunter-Biden-holds-hands-daughter-Maisy-family-trip-Manhattan-visit-art-dealer.html

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.