«Laptopen fra helvete» – Hunter Bidens milliondollarklipp i Kina blir gransket

0
Hunter og Joe Biden. Skjermdump fra video på Fox News.

Innholdet i Hunter Bidens laptop er nå kjent i mange kretser, og sjøl hovedstrømsmediene har begynt å granske dem, nå seinest Washington Post.

Mens mange aspekter av Hunter Bidens økonomiske samrøre med CEFC China Energy tidligere har blitt rapportert og ble inkludert i en republikansk-ledet senatrapport fra 2020, har en Washington Post-gjennomgang nå bekreftet mange av nøkkeldetaljene og funnet ytterligere dokumenter som viser Biden familieinteraksjoner med kinesiske ledere.

I løpet av 14 måneder betalte det kinesiske energikonglomeratet og dets ledere 4,8 millioner dollar til enheter kontrollert av Hunter Biden og onkelen hans, ifølge myndighetene, rettsdokumenter og nylig avslørte kontoutskrifter, samt e-poster på en kopi av en bærbar harddisk som angivelig en gang tilhørte Hunter Biden.

New York Post begynte å publisere historier basert på informasjon funnet på den bærbare harddisken i september 2020. På grunn av bekymringer om den bærbare datamaskinens herkomst og advarsler fra nåværende og tidligere etterretningstjenestemenn om at den bærbare datamaskinen kan være en russisk desinformasjonsoperasjon, undertrykte sosiale medienettsteder historie til etter valget.

Nå argumenterer New York Post for at sosiale mediers manglende evne til å dele Hunter Biden laptop-historien «bidro til å vippe valget til fordel for Biden.»

Tidligere denne måneden rapporterte The New York Times at e-poster gjenopprettet fra den bærbare datamaskinen hadde blitt «autentisert». Onsdagens Washington Post-rapport legger ytterligere vekt på denne autentiseringen.

Hunter Biden er fortsatt under føderal skatteetterforskning av en storjury.

New York Times innrømmer nå at historien om Hunter Bidens laptop er autentisk

Hvordan en ukrainsk milliardær finansierte Hunter Biden, president Zelenskij og nynazistenes Azov-bataljon

Hunter Biden og biolaboratoriene i Ukraina

Forrige artikkelTyskland kan komme til å innføre gassrasjonering
Neste artikkelTysk kjemigigant: – Tyskland vil oppleve en total kollaps dersom gassen fra Russland stanses nå
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).