Hvordan CIA og andre globale etterretningsbyråer bruker media for å promotere «The Great Reset»

0

Av Dr. Joseph Mercola, The Defender.

«Anti-desinformasjon»-industrien har ingenting å gjøre med å beskytte en godtroende offentlighet mot informasjon som kan få dem til å ta dårlige eller usunne valg – det handler om å styre en fortelling for å kontrollere befolkningen og fremme en én-verdens regjering.

Historien med et blikk:

  • «Anti-desinformasjon»-industrien har ingenting å gjøre med å beskytte et godtroende publikum mot informasjon som kan få dem til å ta dårlige eller usunne valg. Det handler om å skape og regissere ei fortelling for å kontrollere befolkninga og skjule sannheter som kan styrte den regjerende kabalen og dens planer for en én-verdens regjering.
  • I 1948 lanserte CIAs Office of Special Projects Operation Mockingbird, en hemmelig CIA-medieinfiltrasjonskampanje som innebar å bestikke hundrevis av journalister til å publisere falske historier på CIAs forespørsel.
  • Under den kalde krigen rettet CIA-propagandaen seg mot kommunistiske ideologier. I dag fremmer den radikale ideer som bringer oss nærmere The Great Reset – som er basert på et teknokratisk økonomisk system – i stedet.
  • De fleste organisasjonene som hevder å fremme sannhet og motvirke desinformasjon, gjør faktisk det motsatte. Det siste og mest åpenbare eksemplet på dette var Biden-administrasjonens «Ministry of Truth» – Disinformation Governance Board, satt opp av det amerikanske departementet for innenlandssikkerhet.
  • Dokumenter viser at forskere og akademikere som uttaler seg mot etablissementets fortelling om konflikten mellom Russland og Ukraina, blir angrepet av mediepersonligheter som jobber hånd i hånd med etterretningsapparatet.

Grayzone-artikkelen 21. juni, «British Security State Collaborator Paul Masons War on ‘Rogue Academics’ Exposed,» retter en kraftig lyskaster mot hva «anti-desinformasjon»-industrien egentlig handler om.

Spoileralarm: Det har ingenting å gjøre med å beskytte en godtroende offentlighet mot informasjon som kan få dem til å ta dårlige eller usunne valg.

Nei, det handler om å skape og lede en fortelling med det formål å kontrollere befolkninga og skjule sannheter som kan styrte den regjerende kabalen og dens planer for en én-verdens regjering .

Operasjon Mockingbird

Propaganda er like gammel som menneskeheten selv, men den moderne versjonen av den kan spores tilbake til 1948, da CIAs Office of Special Projects lanserte Operation Mockingbird, en hemmelig CIA-medieinfiltrasjonskampanje som innebar å bestikke hundrevis av journalister til å publisere falske historier på CIAs forespørsel.

CIA skal ha brukt 1 milliard dollar i året (omtrent en tredjedel av hele budsjettet ) på denne virksomheten. CIA-rekrutterte journalister jobbet i de fleste store nyhetsorganisasjoner, inkludert CBS News, Time, Life, Newsweek og The New York Times , bare for å nevne noen.

Senere utvidet kampanjen seg til også å omfatte utenlandske medier .

Som det ble rapportert av Free Press :

«I 1976 avslørte senator Frank Churchs etterforskning av CIA deres korrupsjon av media … Taktikken var grei. Falske nyhetsrapporter eller propaganda ville bli levert av CIA-skribenter til kjente og uvitende journalister som ganske enkelt ville gjenta usannhetene om og om igjen.»

Under den kalde krigen nedvurderte CIA-propaganda kommunistiske ideologier. I dag fremmer den radikale ideer som bringer oss nærmere The Great Reset – som er basert på et teknokratisk økonomisk system – i stedet.

Media er mer kontrollert enn noen gang

Mens Operation Mockingbird sies å ha blitt offisielt demontert, er det nok av bevis som tyder på at den fortsatt er i drift.

Om noe har systemet bare blitt mer effektivt og effektivt, ettersom antallet store medier har krympet i løpet av de siste tiårene, og et stort flertall av journalister og nyhetsankere rett og slett etteraper det som er publiseres av de tre globale nyhetsbyråene.

Dessuten er ikke CIA det eneste etterretningsbyrået som bruker media til sine egne propagandaformål. Etterretningsbyråene i andre land gjør det også.

For eksempel avslører lekkede dokumenter at Reuters og BBC News mottok kontrakter på flere millioner dollar for å fremme et skjult propagandaprogram fra det britiske utenriks- og samveldekontoret som hadde som mål å svekke Russlands innflytelse over naboene.

Du kan lese mer om dette i » Reuters og BBC tatt i å ta penger for propagandakampanje .»

En av de største endringene vi ser akkurat nå er at de fleste av verdens etterretningsbyråer kontrollerer media i samme retning – mot The Great Reset og den teknokratiske kontrollen av den globale befolkningen. Det er derfor vi ser de samme narrativene spille over hele verden.

I 1977 skrev Carl Bernstein en 75-siders artikkel for Rolling Stone som avslørte CIAs engasjement i media i enda større detalj. Det var de dagene da Rolling Stone faktisk drev anstendig undersøkende journalistikk. I dag er de en av de største sprederne av offentlig desinformasjon.

Det er det motsatte av hva de hevder det er

Det er ingen liten ironi at de fleste organisasjonene som hevder å fremme sannhet og motvirke desinformasjon faktisk gjør det stikk motsatte.

Det siste og mest åpenbare eksemplet på dette var Biden-administrasjonens « Sannhetsministerium » – Disinformation Governance Board, satt opp av det amerikanske departementet for innenlandssikkerhet.

Det gikk imidlertid ikke helt som planlagt. Den ble annonsert og deretter kansellert like raskt i møte med politisk og offentlig tilbakeslag. De orwellske konnotasjonene var bare så åpenbare at få var i stand til å avvise dem.

Kanskje overvurderte de nivået av hjernevasking som er oppnådd de siste to årene. De trodde nok at de kunne slippe unna med det som utgjør å rive opp den amerikanske grunnloven foran alles ansikt, men tiden var ennå ikke moden for den slags frontalangrep.

Om noe, virket det mot dem fordi mange har mistenkt at regjeringen bruker media og Big Tech for å sensurere og kontrollere fortellinger, og de siste to årene har gitt ubestridelige bevis på den virkeligheten. Så forsøket på å formalisere denne ulovlige påvirkningen mislyktes fullstendig – foreløpig.

Skjult angrep på akademikere

For å komme tilbake til The Grayzone-historien, ble det funnet at Paul Mason, «en av Storbritannias mest fremtredende påståtte venstreorienterte journalister», og andre «skjulte hjelpere» hadde målrettet lærde og akademikere som uttalte seg mot etablissementets narrativ om konflikten mellom Russland og Ukraina.

Som forklart av Jimmy Dore i den omtalte videoen, utgir Mason seg i utgangspunktet for å være en venstreorientert journalist, men jobber med etterretningsmiljøet for å ødelegge politiske motstandere.

Les også: Britiske ‘vaktbikkje’-journalister Mason og Cadwalladr avslørt som pudler for sikkerhetsstaten

E-poster innhentet av The Grayzone og gjennomgått av Dore viser at Mason går inn for «ubønnhørlig de-plattforming», å få folk sparket av PayPal, demonetert av YouTube og så videre.

The Grayzone skriver :

«Midt i sin kampanje for å nøytralisere den britiske antikrigs-venstresiden, erklærte Paul Mason i en e-post til flere akademikere som var villige til å informere om og undergrave sine egne kolleger: «De useriøse akademikerne på ytre venstre er dem jeg er ute etter … Den viktige oppgaven er å sette sine egne kolleger i karantene. ‘Myke’ påvirkere og avslører/stigmatiserer de harde ideologene.’

«Masons fiskeekspedisjon ble gjennomført i tilsynelatende koordinering med Andy Pryce, en senior britisk etterretningstjenestemann involvert i en rekke ondsinnede informasjonskrigføring og sensurinitiativer.

«Journalistens viktigste akademiske muliggjører, selvutformet mot-desinformasjonsforsker Emma Briant, bidro ikke bare til å fremme kampanjen hans for å målrette antikrigsfigurer, men kom med falske påstander om en person som ser ut til å ha inspirert en BBC-utsmak…

«Mange av dem hun lurte på betraktet henne som en kollega og til og med en kamerat.»

Grayzone beskriver hvordan Briant introduserte Mason for to personer som ville være i stand til å gi et meme-sporingsverktøy for å finne kilden deres. Mason ønsket spesifikt å finne ut «hvem i Storbritannia som benekter Bucha-massakren» (tror det er et falskt flagg) og/eller tror på Russlands begrunnelser for invasjonen av Ukraina .

Ironisk nok lot ikke de menneskene Mason var mest ivrig etter å fange inn til å falle for dette.

Briant tilbød seg deretter å gi Mason navnene på hovedarrangørene av en akademisk e-postliste kalt «Organized Persuasive Communication», drevet av Piers Robinson, beskrevet av Grayzone som «en dissidentakademiker som nådeløst har blitt angrepet i britiske mainstream-medier.»

The Grayzone skriver :

«Robinson ble sjokkert da han fikk vite at en deltaker på listetjenesten hans tystet på andre medlemmer til en sikkerhetsstatssamarbeidspartner …

«Jeg er forferdet over at en tidligere kollega som jeg har støttet opp gjennom årene, ser ut til å ha misbrukt en akademisk listetjeneste,» sa Robinson til The Grayzone.

«‘I stedet for å engasjere seg i åpen debatt og kritikk, som ville ha vært den vitenskapelige og etiske tingen å gjøre, har Briant i stedet forsøkt å støtte det som ser ut til å være underhåndsmessige og uhyggelige forsøk på å skade omdømmet og tie kritikere.»

I den omtalte Jimmy Dore Show-videoen nedenfor intervjuer Dore Max Blumenthal, en Grayzone-bidragsyter, om dette og relaterte historier de har skrevet om Mason og hans skjulte forhold til den britiske regjeringen.

Blumenthal beskriver hvordan The Grayzone ble sensurert av YouTube, for første gang noensinne, etter at de begynte å avsløre Mason, og det ser ut til at YouTube reagerte på krav fra Mason selv.

Dette tyder på at han faktisk jobber for eller med britisk etterretning. Vi har sett den samme typen sensur på forespørsel fra den amerikanske regjeringa .

Les også: Hvordan hemmelige agenter og etablissementsjournalister slutter rekkene

Forrige artikkelMercosur nekter Zelenskij å tale til deres toppmøte
Neste artikkel– Europas nedstigning til irrelevans i Asia
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.