Domstol i Sicilia: Obligatorisk vaksine i strid med grunnloven

0
Foto: Shutterstock

Domstolen Consiglio di Giustizia Amministrativa i Palermo på Sicilia har slått fast at obligatorisk vaksinasjon er i strid med den italienske grunnloven.

Selv om dødsfall som følge av Covid-vaksinasjoner er sjeldne, er et enkelt dødsfall nok til å gjøre obligatorisk vaksinering ulovlig. Det er rettsoppfatninga til domstolen på Sicilia, som seinere skal behandles av forfatningsdomstolen.

Den italienske advokaten Marco Mori sier: «Hvem skal bestemme hvor mange borgere som kan forbrukes? Dette er ikke noe man kan diskutere. Ellers vil det føre til nazisme.

Domstolen pekte på at de aktuelle vaksinene har gitt langt flere vaksineskader enn tidligere vaksiner:

«Ved utgangen av januar 2022 ble 570 millioner doser (fullstendig syklus og booster) av Comirnaty-vaksinen (Pfizer/BioNTech) administrert i EU/EØS, i forhold til hvilke 582 074 hendelsesrapporter ble innhentet. , hvorav 7 023 med dødelig utgang; som for Vaxzevria-vaksinen (AstraZeneca), mot 69 millioner doser var det 244 603 rapporter om bivirkninger, hvorav 1447 med dødelig utfall; når det gjelder Spikevax-vaksinen (Moderna), ble 150 807 bivirkninger rapportert mot 139 millioner doser, hvorav 834 med dødelig utfall; Når det gjelder Covid-19-vaksine Janssen, sammenlignet med 19 millioner doser, var det 40 766 rapporter, hvorav 279 med dødelig utgang.»

Domstolen uttaler:

«… Alvorlige reaksjoner utgjør en liten del av de samlede rapporterte bivirkningene; men kriteriet fastsatt av forfatningsdomstolen når det gjelder obligatorisk helsebehandling ser ikke ut til å gi rom for en kvantitativ vurdering, og utelukker legitimiteten av å pålegge vaksinasjonsplikt ved bruk av preparater hvis virkninger på helsen til de vaksinerte overstiger terskelen for normal toleranse.

Retten, representert av fem advokater og ledet av president Rosanna De Nicolis, behandlet omfattende mulige bivirkninger av vaksinasjonene, som kan føre til døden. På den måten benyttet de seg av EUs Eudravigilance-bivirkningsdatabase.

I den ble det registrert 3.900.241 tilfeller av bivirkninger innen midten av mars 2022, hvorav omtrent 41.834 var dødelige.

Det er foreløpig ikke kjent når forfatningsdomstolen vil behandle dommen fra Palermo.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.