Alvorlig COVID ‘sjelden’ hos uvaksinerte, viser undersøkelser

0

En undersøkelse av 300.000 mennesker som ikke fikk covid-19-vaksinen viste at de uvaksinerte ikke la en uforholdsmessig byrde på helsesystemene – faktisk opplevde de svært lave tall sjukehusinnleggelser og alvorlig covid-19. Dette melder Epoch Times.

Det har vært svært få studier som har sett på hvordan de som har valgt å stole på naturlig immunitet og naturlige produkter, sammenlignet med de som har samtykket til genetiske vaksiner mot covid-19.

De få studiene som har blitt gjort blander ofte vaksinerte med uvaksinerte, som vist i tilfellet med  britiske data  av professor Norman Fenton og hans gruppe ved Queen Mary, University of London.

Dette endres med den første utgivelsen av analysen fra det internasjonale  Control Group-prosjektet  – også kjent som Vax Control Group. Dette er publisert på ResearchGate.

Det borgerledede prosjektet ble initiert av et kooperativ i Eastbourne (UK),  Control Group Cooperative  – og det har hatt mer enn 300 000 abonnenter.

Rob Verkerk Ph.D. of Alliance for Natural Health har ledet et team, inkludert Dr. Naseeba Kathrada (allmennlege, Sør-Afrika, Caring Healthcare Workers Coalition), Christof Plothe DO (integrativ og osteopatisk utøver, Tyskland) og Dr. Kat Lindley (familielege, USA) , som har samlet, analysert og tolket de første fem månedene med  undersøkelsesdata  fra «kontrollgruppe»-deltakere.

Stadig flere studier og analyser peker i samme retning. Når i tillegg «vaksinene» ikke er vaksiner, men eksperimentell genterapi og heller ikke gir noen varig beskyttelse, burde epidemipolitikken legges om 180 grader til der den var før det gigantiske eksperimentet på menneskeheten som ble utløst fra februar/mars 2020.

Forrige artikkelIndustri, stålverk, vindkraft og «fleksibilitet»
Neste artikkel«Top gun: Maverick» er militær propaganda og dokumenter beviser det