Fremveksten av den Nye Normalen-riket

0

The Rise of the New Normal Reich

Av C.J. Hopkins.

Dette bildet har en tom alt-tekst; dets filnavn er cj-hopkins.png
C. J. Hopkins.

Jeg sa at denne delen ikke kom til å bli vakker. Jeg trodde ikke det ville komme til det punktet at Wall Street Journal ville gå full Buck Turgidson og oppfordre USA til å «vise at de kan vinne en atomkrig», men jeg var ikke helt på jordet heller.

I januar (dvs. for en million år siden), i Covidkultens siste dager skrev jeg:

…vi er farlig nær det punktet hvor GloboCap må bli fascistisk hvis de vil fullføre det de startet. Hvis det skjer, kommer det til å bli meget stygt. Jeg vet, det er allerede ikke, men jeg snakker om en helt annen type ille. Tenk på Jonestown, eller Hitlers siste dager i bunkeren, eller de siste månedene til Manson-familien.»

Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men jeg føler på en måte at trusselen om global termonukleær krig kvalifiserer som en «annerledes type ille». Og, OK, før du anklager meg for å overdrive faren for det ugudelige rotet som GloboCap har laget i Ukraina, vil jeg påpeke at selv Thomas Friedman begynner å slå alarm.

Thomas jævla Friedman, folkens … en mann uten moralsk samvittighet overhodet, som aldri har møtt en GloboCap-angrepskrig som han ikke kunne støtte, og som har rettferdiggjort den umotiverte grillingen av millioner av menn, kvinner og barn uten så mye som én revurdering gjennom sin lange og lukrative karriere som A-listet talerør for de herskende klassene. Når The Stash blir nervøs, da begynner jeg å bli nervøs.

Dessuten er det den GloboCap-nazist-greia. Jeg er ikke akkurat noen sart drivhusblomst, men jeg må innrømme at det å se mine liberale venner og kolleger bli helt tussete etter faktiske hakekorstatoverte, Sieg-heilhilsende nazister har røsket litt opp i nervene mine. OK … beklager, vi har ikke lov til å kalle dem «nazister». Jeg tror «forsvarere» er begrepet du jour.

Seriøst, her er et faktisk skjermbilde fra The Guardian  med lederen av den nynazistiske Aazovbrigaden…

Og samtidig, mens det grove beistet slenger seg mot Betlehem, og de tidligere fanatiske Covidkultistene, nå fanatiske Ukrainakultister skriker etter «flere våpen» og «mer direkte engasjement» og nyter sine bekymringer for konene til nynazistene, blir den offisielle historien om Covid-pandemien 2020–2021 skrevet, og den faktiske historien blir forvist ned i minnehullet, rett foran øynene våre, i sanntid.

Du kan for eksempel ha sett denne videoen av Bill Gates som resiterer noen av de grunnleggende fakta som vi «vitenskapsfornektende konspirasjonsteoretikere» har blitt sensurert, deplattformert, fratatt inntekt, demonisert og ellers nådeløst forfulgt for å ha rapportert de siste to årene, som om disse faktaene nettopp hadde blitt oppdaget. Hva gaslighting angår, blir det ikke bedre enn dette.

Hartmann: «Absolutt og total «dekke baken sin» -preik fra tullet fra Bill Gates som sier Vi VISSTE at IFR fra COVID var lav, og vi VISSTE at den var rettet mot eldre tidlig på våren 2020. Vi kan ikke la disse menneskene late som om dette er nytt. De knuste verden, og må stilles til ansvar.»

Og så er det det enorme antallet dødsfall og skader forårsaket av de helt «sikre og effektive, ikke-eksperimentelle vaksinene,» hvis omfang av skader blir ubestridelig, men som likevel blir urokkelig benektet, og som vil bli forsvunnet fra den offisielle historie. Dette er fra Berliner Zeitung…

Antallet alvorlige komplikasjoner etter vaksiner mot Sars-CoV-2 er muligens 40 ganger høyere enn offisielt oppgitt av Paul Ehrlich Institute. Dette er et av delresultatene fra en langtidsobservasjonsstudie utført av Berlin Charité. Leder for studien, professor Harald Matthes, [sa]: «I lys av at det er rundt en halv million tilfeller med alvorlige bivirkninger etter Covid-vaksinasjoner i Tyskland, må vi leger ta grep.» Matthes etterlyser nå kontaktpunkter for de som er berørt. «Vi må tilby behandling, og diskutere dette åpent på konferanser og offentlig uten å bli ansett som å være motstandere av vaksinering,» sa Matthes.

Les: Tyske forskere: Tallet på vaksineskader kan være 40 ganger høyere enn antatt

Og dette er bare noen få eksempler på den Orwellske overgangsfasen vi er i. Som jeg har skrevet og sagt, om og om igjen, går GloboCap helt totalitær på oss (eller så totalitær som global kapitalisme kan bli). Jeg skal ikke gå inn på alle detaljene i dette innlegget, for jeg har gjort det i flere tidligere innlegg, og…vel, fordi jeg må prøve å selge deg en bok.

Hold ut, ikke klikk deg videre riktig ennå. La meg fortelle deg hvorfor du burde kjøpe denne boken. Nei, det er ikke fordi jeg trenger pengene. (Selvfølgelig trenger jeg pengene. Jeg gjør dette for å leve.) Det er på grunn av den «historien» jeg nettopp nevnte ovenfor.

Denne boken er, for det meste, en uoffisiell historie, en slik-gikk-det- for-seg-historie om utrullingen av den nye normalen, den faktiske historien, som nå blir blir omskrevet og sendt ned i minnehullet i en rasende fart. Denne forvisningen ned i minnehullet blir utført av GloboCap, men den blir også utført av millioner av tidligere tilsynelatende normale mennesker som har vært «Nye Normalen- fascister» de siste to årene og som nå veldig gjerne vil late som om de ikke var dét.

Jeg er sikker på at du husker noen av disse menneskene, og hvordan de plutselig forvandlet seg til skrikende fascister som ønsket å segregere «de uvaksinerte», frata oss jobbene våre, stenge oss inne i leire og på annen måte straffe oss for ikke å følge ordre og innordne oss den nye offisielle ideologien. Mange av dem er fortsatt fascistisk skrikende. De har nettopp byttet fra å skrike om pandemien til å skrike om krigen i Ukraina, som medlemmer av Ytre parti som byttet offisielle fiender under Hatuken i Orwells 1984.

Noe som er en annen ting jeg kommer inn på i boken. Jeg skrev et langt innledende essay som drøftet spørsmålet om hvordan nominelt demokratiske samfunn over hele verden så plutselig og lett kunne forvandles til patologiserte, totalitære politistater. Du kommer nok ikke til å like konklusjonen min. Det er ikke massedannelsespsykose , eller noen annen form for galskap.

Uansett, poenget er at om en måned eller to, eller muligens et år eller to, vil den faktiske historien til utrullingen av denne nye global-kapitalistiske formen for totalitarisme ha forsvunnet og blitt erstattet med en offisiell historie gjennomgått og godkjent av Disinformation Governance Board til det amerikanske departementet for Homeland Security og dets tilsvarende i hele Europa og resten av verden, og Facebook og Twitter, og andre overnasjonale selskaper og ikke-statlige styringsenheter uten rapporteringsplikt. Så du vil nok gjerne ha en papirkopi av hva som faktisk skjedde, da det skjedde, for å minne deg selv på det og vise det til barna dine.

Den Nye Normalen kommer ikke til å forsvinne. Jeg vil at det skal være over like mye som deg, men sannheten er at den bare såvidt har begynt. Jeg vil fortsette å prøve å dokumentere og analysere det (og av og til finne litt humor i det), fordi … vel, det er det sitatet av George Santayana, noe om at de som ikke kan huske fortiden… Jeg tror du vet hvordan resten av det lyder.

Det var det. Dét er pitchen på boken. Her er den, og noen bra ting noen bra mennesker har sagt om den.

Den er tilgjengelig fra Amazon og vil snart være tilgjengelig fra de fleste nettbokhandlere. Eller du kan bestille den fysisk hos din lokale bokhandel … forutsatt at du fortsatt har en lokal bokhandel.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelEuropa er drevet til kollektivt økonomisk sjølmord – hvordan kunne det skje?
Neste artikkelNy studie: Korrelasjon mellom maskebruk og økte dødsrater