Covidkultens siste dager

0
Som alle kultbevegelser har også covidkulten sine symboler og sine absolutte trosregler. Maskene er det fremste symbolet på covidkulten, like ufravikelig som uvitenskapelig.

Av C. J. Hopkins.

C. J. Hopkins.

Dette kommer ikke til å bli pent, folkens. Når en dødskult faller sammen er det sjelden dét. Det kommer til å bli jamring og gnissing av tenner,  usammenhengende fanatisk babling, massesletting av pinlige tweets. Det kommer til å bli en veritabel tsunami av desperat rasjonalisering, slitsom fornektelse, skamløs skyldskifte og andre former for å dekke sin egen ræv, ettersom plutselig tidligere Covidikult-medlemmer i siste liten tar en pause i jungelen før de fullvaxxede-og- boosterforsterkede «Trygg og effektiv Kool-Aid»-servitørene tar dem igjen.

Ja, det stemmer, som jeg er sikker på at du har lagt merke til, faller den offisielle Covid-fortellingen endelig fra hverandre, eller blir raskt demontert, eller historisk revidert, rett foran øynene våre. «Ekspertene» og «myndighetene» erkjenner endelig at «Covid-dødsfall» og «sykehusinnlagte»-statistikken er kunstig oppblåst og totalt upålitelig (som de har vært helt fra begynnelsen), og de innrømmer at mirakel-«vaksinen» deres ikke ikke fungerer (med mindre du endrer definisjonen av ordet «vaksine»), og at de har drept endel mennesker, eller kanskje flere enn noen få mennesker, og at nedstengninger sannsynligvis var «en alvorlig feil

Jeg skal ikke ta meg bryet med flere sitater. Du kan surfe på Internett like bra som meg. Poenget er at «Apocalyptic Pandemic» PSYOP har nådd sin utløpsdato. Etter nesten to år med massehysteri over et virus som forårsaker milde til moderate forkjølelses- eller influensalignende symptomer (eller absolutt ingen symptomer overhodet) hos omtrent 95 % av de som blir smittet, og den totale infeksjonsdødeligheten er omtrent 0,1 % til 0,5 %, folks nerver er utslitt. Vi er alle utslitte. Til og med Covidkultistene er utslitte. Og de begynner å forlate kulten en masse.

Det var alltid for det meste bare et spørsmål om tid. Som Klaus Schwab sa, «pandemien representerte et sjeldent, men smalt vindu med mulighet til å reflektere, gjenskape og resette verden.»

Det er ikke over, men det vinduet lukkes, og vår verden har ikke blitt «gjenskapt» og «resatt», ikke ugjenkallelig, ikke ennå. Det er klart at GloboCap undervurderte den potensielle motstanden mot Great Reset, og tiden det ville ta å knuse den motstanden. Klokken løper, og motstanden er ikke knust … tvert imot, den vokser. Og det er ingenting GloboCap kan gjøre for å stoppe det, annet enn å åpenlyst kjøre totalitært, noe den ikke kan, da det ville være selvmord. Som jeg noterte i en nylig spalte:

«Ny Normal totalitarisme – og enhver global-kapitalistisk form for totalitarisme – kan ikke vise seg som totalitarisme, eller for den saks skyld som autoritarisme. Den kan ikke erkjenne sin politiske natur. For å eksistere, må den ikke eksistere. Fremfor alt må den viske vekk volden sin  (volden som all politikk til syvende og sist hviler på) og fremstå for oss som en i hovedsak velgjørende reaksjon på en legitim «global helsekrise» …»

Den simulerte «globale helsekrisen» er, i alle henseender, over. Noe som betyr at GloboCap har driti på draget. Saken er at hvis du har til hensikt å holde massene pisket opp i et tankeløst vanvidd av anus-rynkende paranoia over en «apokalyptisk global pandemi», må du, på et tidspunkt, produsere en faktisk apokalyptisk global pandemi. Forfalskede statistikker og propaganda vil bære deg en stund, men til slutt vil folk trenge å oppleve noe som i det minste ligner en faktisk ødeleggende verdensomspennende pest, i virkeligheten, ikke bare på telefonene og på TV.

GloboCap overspilte også alvorlig hånden sin med mirakel-«vaksinene». Covidkultister trodde virkelig at «vaksinene» ville beskytte dem mot smitte. Epidemiologieksperter som Rachel Maddow* forsikret dem om at de ville bli slik:
[Rachel Maddow er en amerikansk programleder.Red]

«Nå vet vi at vaksinene fungerer godt nok til at viruset stopper med hver vaksinerte person,» sa Maddow på showet sitt 29. mars 2021. «En vaksinert person blir utsatt for viruset, viruset infiserer dem ikke, viruset kan da ikke bruke den personen til å dra noe annet sted, la hun til med et skuldertrekk. «Den kan ikke bruke en vaksinert person som vert for å ramme flere mennesker.»

Milliarder av mennesker er ført bak lyset og forblindet, men det begynner å gå opp for dem at de er blitt svindlet.

Og nå er de alle syke med … vel, en forkjølelse, ganske enkelt, eller er «asymptomatisk smittet» eller et eller annet. Og de ser på en fremtid der de må underkaste seg «vaksinasjoner» og «boostere» hver tredje eller fjerde måned for å holde «overholdelsessertifikatet» oppdatert, for å få lov til å ha en jobb, gå på en skole, eller spise på en restaurant, som, OK, hardcore-kultister synes er helt greit, men det er millioner av mennesker som har etterkommet, ikke fordi de er fanatikere med vrangforestillinger som ville pakket barnas hoder i cellofan hvis Anthony Fauci beordret dem til det, men rett og slett  av «solidaritet», eller bekvemmelighet, eller flokkinstinkt, eller … du vet, feighet.

Mange av disse menneskene (dvs. ikke-fanatikerne) begynner å mistenke at kanskje det vi «tinnfolie-hatte-bærende, Covid-fornektende, anti-vax, konspirasjonsteoretiske ekstremister» har fortalt dem de siste 22 måneder er kanskje ikke så vanvittig som de opprinnelig trodde. De ror seg vekk, rasjonaliserer, reviderer historien og finner på alle slags selvtjenende tull, som hvordan vi nå er i “en post-vaksine-verden” eller hvordan “vitenskapen har endret seg” eller hvordan “Omicron er annerledes,” for å unngå å bli tvunget til å innrømme at de er ofre for en GloboCap PSYOP og det verdensomspennende massehysteriet det har skapt.

Som … greit, la dem fortelle seg selv hva de de nå enn trenger for sin forfengelighets skyld, eller deres rykte som undersøkende journalister, kjendisvenstre eller Twitter-revolusjonære. Hvis du tror at disse «rehabiliterte» Covidkult-medlemmene noen gang kommer til å offentlig erkjenne all skaden de har gjort på samfunnet, og på mennesker og deres familier, siden mars 2020, langt mindre be om unnskyldning for all sjikanen de har utløst mot de av oss som har rapportert fakta … vel, det kommer de ikke til å gjøre. De kommer til å spinne, fordreie, rasjonalisere og lyve så det renner av dem, uansett hva som skal til for å overbevise seg selv og publikum om at når the shit hit the fan, klikket de ikke skohælene sammen som «en god tysker».

Gi disse menneskene et helvete hvis du har behov for det. Jeg føler meg like sint og forrådt som deg. Men la oss ikke miste det ultimate som står på spill av syne her. Ja, den offisielle fortellingen smuldrer endelig opp, og Covidkulten begynner å implodere, men det betyr ikke at denne kampen er over. GloboCap og marionettene deres i regjering kommer ikke til å kansellere hele «New Normal»-programmet, late som om de to siste årene aldri har skjedd, og trekke seg grasiøst tilbake til de  overdådige bunkere sine i New Zealand og mega-yachtene sine.

Totalitære bevegelser og dødskulter går vanligvis ikke ned på noen elegant måte. De går vanligvis ned i en umotivert orgie av hensynsløs, nihilistisk vold når kulten eller bevegelsen desperat forsøker å opprettholde sitt grep over sine vaklende medlemmer og forsvare seg mot at virkeligheten skal trenge inn. Og det er der vi er for øyeblikket 

Byer, stater og land over hele verden presser på med å implementere det Nye Normale biosikkerhetssamfunnet, til tross for at det ikke lenger er noen plausibel begrunnelse for det. Østerrike går videre med tvungen «vaksinasjon». Tyskland forbereder seg på å gjøre det samme. Frankrike ruller ut et nasjonalt segregeringssystem for å straffe «de uvaksinerte». Hellas bøtelegger «uvaksinerte» pensjonister. Australia driver «karanteneleire». Skottland. Italia. Spania. Nederland. New York City. San Fransisco. Toronto. Listen fortsetter, og fortsetter, og fortsetter.

Jonestown 1978

Jeg vet ikke hva som kommer til å skje. Jeg er ikke et orakel. Jeg er bare en satiriker. Men vi nærmer oss det punktet hvor GloboCap må bli fullstendig fascistisk hvis de vil fullføre det de startet. Hvis det skjer, kommer det til å bli veldig stygt. Jeg vet, ting er allerede stygge, men jeg snakker om en helt annen type stygg. Tenk på Jonestown, eller Hitlers siste dager i bunkeren, eller de siste månedene til Manson-familien.

Det er det som skjer med totalitære bevegelser og dødskulter når trolldommen brytes og deres offisielle fortellinger faller fra hverandre. Når de går ned, prøver de å ta hele verden med seg. Jeg vet ikke med deg, men jeg håper vi kan unngå det. Etter det jeg har hørt og lest, er det ikke mye moro.


C. J. Hopkins er en prisvinnende dramatiker, romanforfatter og politisk satiriker. Han skriver også på Substack, og Patreon

Artikkelen The Last Days of the Covidian Cult er oversatt til norsk av Kari Angelique Jaquesson.

Forrige artikkelSterke protester i Mali mot Frankrikes rolle i landet
Neste artikkelFinansoligarkene vil ha oss alle inn i sitt «metavers»