Grand Jury – sesjon 4 og 5

0

Corona Investigative Committee om koronakrisa fortsetter sine vitneavhør, og har nå kommet til sesjon 4 og sesjon 5.

Sesjon 4: Injeksjoner og psykologisk krigføring

En gruppe internasjonale advokater og en dommer gjennomfører en etterforskning av forbrytelser i forbindelse med den globale koronaskandalen basert på storjuryforhandlingene for å presentere for offentligheten alle tilgjengelige bevis på tidligere forbrytelser mot menneskeheten relatert til Covid-19 til «lederne, arrangørene, initiativtakerne og medskyldige» som hjalp til med formuleringen og gjennomføring av en felles plan for en pandemi. Denne etterforskningen er av folket, av folket og for folket, så DU kan være en del av juryen.

Klikk på bildet for å komme til videoen.

Sesjon 5: Økonomisk og finansiell ødeleggelse

Klikk på bildet for å komme til videoen.

Forrige artikkelKrig i Europa og framveksten av rå propaganda
Neste artikkel– Maktkamp i sykehusene kan ha stengt utelivet og permittert tusenvis unødig